Schoonmaakdiensten

Overweegt u de hulp in te schakelen van een schoonmaker thuis? Of runt u een onderneming en heeft u een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf nodig om u te helpen met het schoonmaken van uw bedrijfpand(en)? Schoonmaak Gigant maakt dagelijks tientallen klanten blij met een spik en span schoonmaakresultaat!

Schoonmaak Gigant is een full-service schoonmaakbedrijf die u kan helpen met alle werkzaamheden omtrent schoonmaken. Onze schoonmakers helpen zowel particulieren als bedrijven en zijn actief in heel Noord-Holland. Dagelijks helpen wij meerdere bedrijven en particulieren aan een schone werk- en leefomgeving. 

Schoonmaak Gigant is een professioneel en gecertificeerd schoonmaakbedrijf waarbij u terecht kunt voor alle schoonmaakdiensten. Wij zijn betaalbaar maar u hoeft niet in te boeten op kwaliteit.

Onze diensten

Wij krijgen regelmatig de vraag: waarvoor kunnen we jullie schoonmaakbedrijf inschakelen? En ons antwoord is dan: waarvoor eigenlijk niet!

Ons team van gemotiveerde schoonmakers staat graag voor u klaar om uw woning, kantoor of bedrijf blinkend schoon te poetsen.

Zo kunt u bij ons o.a. terecht voor:

Staat uw schoonmaakklus er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u tóch kunnen helpen!

Schoonmaakdiensten Schoonmaak Gigant

Gespecialiseerde schoonmaak

Bij Schoonmaak Gigant kunt u ook terecht voor gespecialiseerde schoonmaak. Denk aan het schoonmaken van kinderdagverblijven, kinderopvanglocaties, scholen en ziekenhuizen.

Voor ieder specialisme hebben wij een team van ervaren schoonmakers. Zij zijn uitstekend op de hoogte van de schoonmaakrichtlijnen van het RIVM en werken met speciale schoonmaakmaterialen.

Waarom kiezen voor Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte aanvragen schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel, gedreven en betrouwbaar schoonmaakbedrijf? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan bij Schoonmaak Gigant.

Liever eerst iemand spreken? Neem gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.