Schoonmaken bedrijven

Als u een bedrijf (of meerdere bedrijven) onder uw hoede heeft, is schoonmaken vaak een grote klus waar u zelf geen tijd voor heeft. Omdat u en uw medewerkers altijd aan het werk zijn, kan het prettig zijn om een schoonmaker in te huren voor uw bedrijf. 

U bepaalt zelf welke werkzaamheden moeten gebeuren en de frequentie van het schoonmaakwerk. Wilt u dat wij dagelijks, wekelijks of maandelijks langskomen? U bepaalt, wij maken blinkend schoon.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw bedrijf? Dan bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat een schoon bedrijf de productiviteit van uw medewerkers verhoogt en dat het natuurlijk een betere algemene uitstraling geeft aan uw klanten.

Schoonmaakbedrijf voor bedrijven

Als schoonmaakbedrijf voor bedrijven krijgen wij te maken met de meest uiteenlopende werkomgevingen. Van scholen tot hotels en van een industriële werkomgeving tot een steriele werkomgeving. Onze ervaren schoonmakers zijn stuk voor stuk opgeleid waardoor zij precies weten hoe zij uw bedrijf moeten schoonmaken volgens alle voorschriften.

Industrieel reinigen bedrijven

Heeft u een industrieel bedrijf? En bent u op zoek naar industriële schoonmaak bedrijven? Schoonmaak Gigant beschikt over een team schoonmakers dat gespecialiseerd is in industrieel reinigen. Zij weten als geen ander dat het essentieel is dat schoonmaken in uw pand aan veiligheidseisen moet voldoen.

Hygiëne en Arborichtlijnen

Vrijwel iedere branche krijgt te maken met richtlijnen omtrent hygiëne. Logisch ook, want u wilt voor uzelf en uw personeel een veilige en schone werkomgeving. Denk aan het sanitair, de werkplekken maar ook apparatuur waarmee gewerkt wordt. Dat vraagt om de nodige kennis en ervaring. Veel bedrijven huren daarom een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zoals Schoonmaak Gigant in.

Schoonmaken bedrijven

Uw bedrijf schoon – wanneer het u uitkomt

Als u een bedrijf inhuurt voor uw bedrijfsschoonmaak, bepaalt u zelf hoe vaak de schoonmakers langskomen en wanneer. Waar de één het prettig vindt dat schoonmakers tijdens ‘kantooruren’ werken, kiezen verreweg de meeste ondernemers ervoor om hun bedrijf ná werktijd te laten schoonmaken. In de avonduren of in het weekend bijvoorbeeld. Simpelweg omdat uw eigen werkzaamheden dan zo min mogelijk lijden onder het schoonmaakwerk.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Kosten bedrijvenschoonmaak

De kosten voor een bedrijvenschoonmaak zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Hoe groot uw bedrijf is bijvoorbeeld, welke schoonmaaktaken er moeten gebeuren en hoeveel schoonmakers hiervoor nodig zijn. Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. 

Benieuwd wat het kost om uw bedrijfsschoonmaak te laten uitvoeren door Schoonmaak Gigant? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Waarom uw bedrijf schoonmaken door Schoonmaak Gigant?

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte bedrijfsschoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.