Schoonmaakbranches

Overweegt u de hulp in te schakelen van een schoonmaker thuis? Of runt u een onderneming en heeft u een ervaren en professioneel schoonmaakbedrijf nodig om u te helpen met het schoonmaken van uw bedrijfpand(en)? Schoonmaak Gigant maakt dagelijks tientallen klanten blij met een spik en span schoonmaakresultaat!

Schoonmaak Gigant is een full-service schoonmaakbedrijf die u kan helpen met alle werkzaamheden omtrent schoonmaken. Onze schoonmakers helpen zowel particulieren als bedrijven en zijn actief in heel Noord-Holland. Dagelijks helpen wij meerdere branches met het schoon opleveren van verscheidene projecten.

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Met een ervaren en zeer gemotiveerd team van schoonmakers maken wij dagelijks tientallen klanten blij met een brandschoon resultaat.

De branches waarvoor wij schoonmaken

Bij Schoonmaak Gigant maken we schoon in de meest uiteenlopende branches. Zowel particulier als zakelijk. Dus of u nu op zoek bent naar een schoonmaker voor thuis of een schoonmaakploeg voor uw onderneming: zoek vooral niet verder. Wij helpen graag iedereen aan een schoonmaakoplossing!

Bij ons kunt u o.a. terecht voor:

Staat uw branche er niet tussen? Dan is de kans groot dat wij u tóch kunnen helpen!

Schoonmaakbranches Schoonmaak Gigant

Schoonmaakbranches: gespecialiseerde schoonmaak

Zoals u hierboven ziet, kunt u tevens bij ons terecht voor gespecialiseerde schoonmaak. Denk aan het schoonmaken van kinderdagverblijven, scholen en ziekenhuizen.

Voor ieder specialisme hebben wij een team van ervaren schoonmakers. Zij zijn bijvoorbeeld uitstekend op de hoogte van de schoonmaakrichtlijnen van het RIVM. Hieronder vindt u enkele branches waarvoor wij werken.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren
Ziekenhuizen

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Waarom schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een professioneel, gedreven en betrouwbaar schoonmaakbedrijf? En overweegt u om met ons samen te werken?

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.