Schoonmaakbedrijf Alkmaar

Particulier of zakelijk op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Alkmaar? Schoonmaak Gigant Alkmaar is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor specialistische reiniging maar ook voor huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles bespreekbaar!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in Alkmaar zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand.

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Alkmaar

Schoonmaak Gigant Alkmaar is een bekende naam in de gemeente Alkmaar in de schoonmaakbranche. In Alkmaar verzorgen wij zeer uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Voor deze klanten verzorgen wij de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Alkmaar zelf of in één van de omliggende plaatsen in de gemeente Alkmaar, bij Schoonmaak Gigant Alkmaar bent u aan het juiste adres!

De voordelen van een schoonmaakbedrijf in Alkmaar

De Gemeente Alkmaar kennen wij goed, dagelijks bedienen wij hier onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een goede en strakke planning altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Alkmaar staan we voor een persoonlijke benadering en werken we met innovatieve technieken. Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast en komen veelal uit de buurt. Wij hebben geen standaard aanpak, elke klant bedienen we op maat. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een persoonlijk advies voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op Met Schoonmaak Gigant we helpen u graag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Alkmaar kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door deze ruime ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Bij al deze klanten verzorgen we niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of marmeren vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streeploos wassen van ramen behoort tot onze specialismen. Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt zoals de klant dit wenst. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen kenbaar kunt maken? Neem contact op met Schoonmaak Gigant, we komen graag bij u langs om kennis te maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken meer is dan even stofzuigen en dweilen daar weten wij alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand echt in nieuwstaat verkeerd op het moment dat wij weer vertrekken! Natuurlijk kunt u zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en hoe vaak maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet van aanpakken en weet een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons vak is onze zeer diverse klantenkring. Zo werken we het ene moment in een appartement op acht hoog, het volgende moment staan we een gevel te reinigen in de binnenstad van Alkmaar en in de avond maken we een kantoorpand weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor plezier in het werk bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Alkmaar: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant kunnen wij u een eerlijke offerte aanbieden. Hoe we dit doen? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal groot in te kopen. Maar ook door een logische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat klussen goed op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en kilometers vermeden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Alkmaar

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is een oud begrip. Na een winter van binnen leven met de kaarsjes of openhaard aan schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en ziet u pas hoe vies de ramen zijn en hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote schoonmaak dus. In een druk gezinsleven heeft u hier niet altijd de tijd en energie voor. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak? De specialisten van Schoonmaak Gigant zorgen ervoor dat uw woning weer eens even grondig van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Geef ze bij ons aan en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van de lente kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Staat u op het punt om te verhuizen en moet uw woning in perfecte schone staat op de foto om in de verkoop gezet te worden? Of wilt u uw nieuw aangekochte woning grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Bij een verhuizing komt veel kijken en u besteed uw tijd misschien liever aan het regelen van andere zaken dan het schoonmaken van een woning. Het team van Schoonmaak Gigant neemt u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u uw handen vrij heeft voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor onze scherpe tarieven en de mogelijkheden.

Verbouw schoonmaak

Bij een verbouwing komt ontzettend veel stof vrij. Hoe goed u de ruimte ook afsluit en alles afplakt u komt overal in huis stof tegen. Heeft u in een toch al hectische periode van verbouwen wat extra hulp nodig om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde keuken goed laten reinigen waarbij gelijk alle kasten goed gereinigd worden zodat u deze in kunt richten? Het team van Schoonmaak Gigant kan u hierbij helpen. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u direct na ons vertrek kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de ruimte! 

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakteam dat goed naar uw wensen luistert? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en met welke frequentie. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Vaak horen we van klanten dat ze tijd te kort komen als het om het schoonmaken van hun woning gaat. Het huis is gewoon netjes maar de grote klussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen blijft gewoon liggen door tijdgebrek. Bij Schoonmaak Gigant is het ook mogelijk om ons juist voor deze grote klussen 2 keer per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Wij zijn naast het reguliere schoonmaakwerk ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden of fabriekshallen. Met ons gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Op zoek naar een glazenwasser die echt streepvrij uw ramen schoonmaakt? Bij Schoonmaak Gigant weten we door onze ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we een streepvrij resultaat krijgen! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw kozijn of deur netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals beplating of boeiboord. Wist u dat het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt? Maar ook in geval van kunststof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunststof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een enthousiast, ervaren en goed opgeleid schoonmaakteam voor de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? Een betrouwbaar bedrijf dat u de kwaliteit kan bieden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Alkmaar en laat ons u verrassen met onze scherpe tarieven! We komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken.