Schoonmaakbedrijf vastgoed

Bent u werkzaam in vastgoed? En zoekt u een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat u kan helpen bij het grondig schoonmaken van de panden, woningen en appartementen? Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres!

Als u veel panden en woningen onder uw hoede heeft, is een goed schoonmaakbedrijf essentieel. U wilt immers dat uw panden er schoon en verzorgd uitzien wanneer u deze oplevert. 

Een blinkend schone woning verkoopt beter en een schoon pand is een goed visitekaartje. 

Wij leveren betaalbare schoonmaakdiensten én garanderen dat uw vastgoed er subliem uitziet. Helemaal klaar voor de verkoop of verhuur dus.

Hoe wij werken

Bij Schoonmaak Gigant hebben we jarenlange ervaring in het schoonmaken van panden voor vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars. Wij stellen samen met u een uitvoerig schoonmaakplan op. U bepaalt:

Zo kunt u zich volledig blijven focussen op uw vastgoedwerk, terwijl wij zorgen dat alles er blinkend schoon en perfect verzorgd uitziet.

Schoonmaak vastgoed

Schoonmaken vastgoed

Bent u benieuwd welke schoonmaakwerkzaamheden wij zoal uitvoeren?

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Schoonmaken vastgoed na verbouwing of renovatie

Als vastgoedbeheerder- of makelaar zult u regelmatig te maken krijgen met een verbouwing of renovatie van uw vastgoed. Na een verbouwing blijft er altijd veel stof en vuil achter. De ervaren en gemotiveerde schoonmakers van Schoonmaak Gigant zorgen ervoor dat het pand weer piekfijn en perfect schoon wordt opgeleverd. Ook zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld verfresten en kitresten verwijderd zijn vóór de oplevering.

Schoonmaken makelaars- of vastgoedkantoor

Wist u dat u ons niet alleen kunt inhuren voor het schoonmaken van vastgoed dat u verkoopt of verhuurt? U kunt ons tevens inhuren voor het schoonmaken van uw eigen kantoor.

Kosten schoonmaakbedrijf vastgoed

Bent u benieuwd wat het kost om uw vastgoed te laten schoonmaken door Schoonmaak Gigant? De exacte kosten zijn afhankelijk van uw wensen en situatie.

Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Waarom schoonmaak vastgoed door Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte vastgoed schoonmaak

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.