Huismeester diensten

Huismeester diensten zijn heel divers. Een huismeester is voor een deel verantwoordelijk voor de staat van het gebouw. Dat betreft bijvoorbeeld het onderhoud, de presentatie van een gebouw en het ontvangen van gasten. Daarnaast speelt een huismeester vaak een belangrijke rol bij het creëren van veiligheid.

De functie van huismeester is erg gewild. Dat komt omdat een dag in het leven van een huismeester veel uiteenlopende taken bevat. U moet dus over aardig wat talenten en capaciteiten beschikken om deze rol op een goede manier in te vullen. In onze ogen is het belangrijkste dat een huismeester sociaal sterk is. Want communicatie is de sleutel van alles. Daarnaast is het natuurlijk wel zo handig als u technisch begaafd bent wanneer u deze functie wilt invullen. U hoeft geen ingenieur te zijn maar het is wel noodzakelijk dat een huismeester onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties uit kan voeren. Verder is een heldere communicatie belangrijk voor de veiligheid. Onder de huismeester diensten valt namelijk het houden van toezicht.

Het beste personeel vindt u hier

Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat altijd op zoek is naar het beste personeel. Voor huismeester diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er te allen tijde voor dat ons personeel over de beste scholing beschikt. En bij een huismeester is dat zeker geen overbodige luxe. Want het is een rol die om veel verschillende talenten vraagt, zoals hierboven staat beschreven.

De diensten van een huismeester zijn veelzijdig. Dat betekent eigenlijk automatisch ook dat een huismeester breed inzetbaar. U zult ze vooral aantreffen bij grote gebouwen. Dat zijn bijvoorbeeld appartementencomplexen, winkelcentra en kantoorpanden. Hier komen alle huismeester diensten samen. Helemaal wanneer ze zo goed en ervaren zijn als de huismeesters die wij in dienst hebben.

Als huismeester aan het werk bij een kantoorpand

Huismeester diensten op een kantoorpand zorgen voor veel rust en zekerheid. U kunt er namelijk vanuit gaan dat alle randapparatuur naar behoren werkt. Dat kan een hoop kosten besparen. Want oponthoud op het werk kost veel geld. Dat vindt al plaats wanneer de verlichting niet goed werkt. Een ander veelvoorkomend probleem is dat personeel het pand niet kan betreden. Ook dat probleem heeft u niet wanneer een huismeester de boel in de gaten houd en beheert. Bovendien houdt een huismeester een oogje in het zeil. Dat betekent dat ongewenste figuren niet zomaar binnen kunnen lopen. Tegelijkertijd worden gasten die juist wel welkom zijn met open armen ontvangen. Dat is een onderdeel van het de huismeester diensten met een sociaal aspect. Over het algemeen is een huismeester een uitstekende investering. De kosten die u maakt heeft u binnen de kortste keren terugverdiend.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

Veel appartementencomplexen beschikken over een huismeester

Appartementencomplexen kunnen eveneens enorm profiteren van huismeester diensten. Hier lopen immers dagelijks veel mensen naar binnen en naar buiten. De meeste appartementencomplexen beschikken over gezamenlijke ruimtes. Het probleem is vaak dat niemand hier echt verantwoordelijk voor is. Tot u een huismeester inschakelt. Die zal er voor zorgen dat alles er altijd netjes uitziet. Hierdoor gaat het complex veel meer als thuis aanvoelen. Bij storingen of andere gebreken is een huismeester het aanspreekpunt. Het zijn manusjes van alles die in veel gevallen het eerste aanspreekpunt zijn voor bewoners en bezoekers. U kunt met elk probleem bij ze aankloppen. Ze lossen het namelijk of zelfs op, of ze bellen de juiste instanties om het probleem te verhelpen.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Een huismeester kan zelf kleine reparaties uitvoeren

Zoals gezegd moet u tot heel wat in staat zijn om alle huismeester diensten uit te kunnen voeren. Het is in ieder geval een groot voordeel als een huismeester een beetje handig is. Want het doen van kleine reparaties is onderdeel van het standaard takenpakket. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een lamp of onderhoud aan de meterkast. Wij proberen onze huismeesters een zo breed mogelijke opleiding te laten genieten. Daardoor zijn ze in staat om heel wat hooi op hun vork te nemen. Voor grootschalig onderhoud en specialistische reparaties kunt u niet rechtstreeks een beroep doen op een huismeester. Dat zou namelijk een beperking zijn op het uitvoeren van de andere taken. U kunt natuurlijk altijd bij een huismeester terecht wanneer er problemen zijn. Hij of zij weet altijd de juiste instanties te bereiken voor een keurige reparatie.

Waarom het inschakelen van een huismeester een goed idee is

Een huismeester kan enorm veel voor een pand betekenen. Ons personeel voelt zich verantwoordelijk voor het werk dat ze leveren. Dat is een van de belangrijkste kenmerken van een goede huismeester. Hij of zij dient werk bij anderen uit handen te nemen. Bij problemen of gebreken is een huismeester de eerste die zich aangesproken voelt. Het hele proces werkt veel soepeler dan wanneer alle obstakels een voor een uit de weg geholpen moeten worden. U bent zelf waarschijnlijk niet altijd aanwezig op uw werkplek om de boel in de gaten te houden. Het beheren van verschillende appartementencomplexen is eveneens een kunst op zich. Een centraal persoon is eigenlijk onmisbaar om alles op rolletjes te laten verlopen.

Technische installaties in de gaten houden

Ieder pand beschikt inmiddels over heel wat elektrische installaties. Een onderdeel van de huismeester diensten is om ervoor te zorgen dat die goed functioneren. U kunt bijvoorbeeld denken aan de centrale verwarming en de airconditioning. Maar grote complexen beschikken over veel meer dan dat alleen. Zo heeft u bijvoorbeeld bewakingssystemen die uit enorm veel onderdelen bestaan. Er zijn verschillende camera’s, sensoren en natuurlijk een centraal systeem om alles aan elkaar te koppen. Het is wel zo fijn als alles naar behoren functioneert. Anders heeft u immers weinig aan een veiligheidssysteem. Door een huismeester te rekruteren weet u dat alles altijd helemaal in orde is.

Zelfs een huismeester kan niet alles en heeft weleens hulp nodig. Onderdeel van de huismeester diensten is het zijn van het eerste aanspreekpunt. Wanneer deze niet op te lossen zijn, dan kunnen er specialisten worden ingehuurd om het klusje te klaren. Dat kan een heel gedoe zijn als u dit zelf moet regelen. Deze problemen bestaan niet wanneer u een huismeester in dienst hebt. Want hij of zij weet precies welke partij ingeschakeld moet worden om bepaalde reparaties of onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Een huismeester is een spin in een web. Alles wordt in de gaten gehouden en er is altijd een oplossing voorhanden.

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.