Schoonmaakbedrijf Haarlem

Voor uw woning of bedrijf op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Haarlem? Schoonmaak Gigant Haarlem is een professioneel en specialistisch schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor een zeer breed scala aan schoonmaakwerkzaamheden. Of deze schoonmaakwerkzaamheden nou eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles mogelijk!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in- en uit Haarlem zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand. Onze schoonmakers hebben de nodige stratenkennis en wij durven onszelf dan ook een echt Haarlems schoonmaakbedrijf te noemen.  

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Haarlem

Schoonmaak Gigant Haarlem is al jarenlang een bekende naam in de gemeente Haarlem in de schoonmaakbranche. Wij verzorgen in Haarlem zeer uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, scholen, bedrijven, instellingen en gemeenten. Voor sommige van onze klanten verzorgen wij de alledaagse schoonmaakwerkzaamheden maar ook grondige of specialistische schoonmaakwerkzaamheden horen tot ons dienstenpakket. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Haarlem zelf of in één van de omliggende plaatsen, bij Schoonmaak Gigant Haarlem bent u aan het juiste adres!

De voordelen van een schoonmaakbedrijf in Haarlem

Dagelijks bedienen wij onze klanten in de gemeente Haarlem. Groot voordeel hiervan is dat wij Haarlem goed kennen en door een goede en strakke planning altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Haarlem staan we voor een persoonlijke benadering en werken we met de nieuwste materialen en innovatieve technieken. Onze mensen zijn enthousiast, goed opgeleid en komen veelal uit Haarlem of net daarbuiten. Wij doen niet aan een standaard aanpak, elke klant bedienen we op maat. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een persoonlijk advies voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op Met Schoonmaak Gigant we zijn ook u graag van dienst!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Haarlem kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Het team van Schoonmaak Gigant heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Deze ruime ervaring zorgt ervoor dat bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij is gekomen. We verzorgen bij onze klanten niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. Denk hierbij aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van marmeren of houten vloeren. Daarbij hoort ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streeploos wassen van ramen tot onze specialismen. Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt volgens de wensen van onze klant. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen uitgevoerd worden? Neem contact op met Schoonmaak Gigant Haarlem, we komen graag bij u langs om kennis met u te maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken veel meer is dan even afstoffen, stofzuigen en dweilen daar weten onze schoonmakers alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand of theater echt in nieuwstaat verkeerd op het moment dat wij klaar zijn met ons werk! U kunt helemaal zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en in welke frequentie maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet wat aanpakken is en weet steeds weer een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons vak is onze zeer diverse klantenkring. Zo werken we het ene moment in een woning in de Indische buurt, wassen we het volgende moment de ramen van een woning aan de Kleverlaan en in de avond maken we een bedrijfspand aan de Waarderweg weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor afwisseling en plezier in het werk bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakwerkzaamheden op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Haarlem: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant kunnen wij u een scherpe en eerlijke offerte aanbieden. Hoe we dit realiseren? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat werkzaamheden logisch op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en kilometers worden vermeden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden voor een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Haarlem

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is een heel oud begrip misschien kent u dit nog wel van uw oma of moeder. Na een koude winter waarin u voornamelijk binnen leeft met de kaarsjes of openhaard aan schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en ziet u pas hoe vies de ramen zijn en hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote (voorjaars)schoonmaak dus. Met een druk leven heeft u hier niet altijd de tijd en energie voor. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak? De specialisten van Schoonmaak Gigant Haarlem zorgen ervoor dat uw woning weer eens grondig van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Bespreek ze met ons en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van het voorjaar kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Staat u op het punt om te verhuizen en moet uw woning in perfecte schone staat op de foto om op een verkoopsite gezet te worden? Of wilt u uw nieuw aangekochte woning grondig laten reinigen voordat u gaat verhuizen? Bij een verhuizing komt veel kijken en u besteed uw tijd misschien liever aan het regelen van belangrijkere zaken dan het schoonmaken van een woning. Het team van Schoonmaak Gigant kan u hierbij helpen! Wij nemen graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u uw handen vrij heeft voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor onze voordelige tarieven en de mogelijkheden.

Verbouw schoonmaak

Hoe goed u de ruimte ook afsluit en alles afplakt bij een verbouwing komt stof vrij en dit komt u overal in huis tegen. Heeft u in een toch al drukke periode van verbouwen wat extra handen nodig om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde aanbouw goed laten reinigen waarbij gelijk de cementsluier die achtergebleven is na het voegen van de nieuwe vloertegels verwijderd wordt? Het team van Schoonmaak Gigant helpt u hier graag bij. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u snel kunt klaar bent voor de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de nieuw woonruimte!

Schoonmaak op maat

Op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakteam dat goed naar uw wensen luistert? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u de dienst “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en hoe vaak dit moet gebeuren. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Veel van onze klanten werken veel en komen hierdoor tijd tekort voor de schoonmaak van hun woning. Maar ook hebben wij klanten op leeftijd of met een beperking waarvoor de grotere schoonmaakklussen te zwaar zijn. Voor deze klanten verzorgen wij de grotere schoonmaakklussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen. Bij Schoonmaak Gigant is het ook mogelijk om ons juist voor deze grote klussen 2 keer per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is mogelijk, neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat naast de reguliere schoonmaakklussen ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden of fabriekshallen. Met ons goed opgeleide en gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Op zoek naar een glazenwasser die echt streeploos uw ramen schoonmaakt? Bij Schoonmaak Gigant weten we door onze ruime ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we een streeploos resultaat krijgen! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw kozijnen of deuren netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals beplating of boeiboord. Wist u dat het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt? Maar ook in geval van kunststof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning voorkomt het regelmatig schoonmaken dat het kunststof dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar bedrijf voor de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? Met een enthousiast en goed opgeleid team van schoonmakers dat u de kwaliteit kan bieden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Haarlem en laat ons u verrassen met onze voordelige tarieven! We komen graag bij u langs om kennis te maken en samen te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn!