Vloerreiniging

Als schoonmaakbedrijf zijn wij een specialist in vloerreiniging. Wij zijn al jarenlang actief in deze branche. Daardoor is geen type vuil of soort vloer ons te gek. Door te kiezen voor de juiste methodes, machines en schoonmaakmiddelen weten we elke vloer weer brandschoon te krijgen. Bovendien kunnen klanten altijd rekenen op een op maat gemaakt plan. U krijgt uitstekende service en wij hanteren vriendelijke tarieven.

Voor ons heeft het reinigen van vloeren geen geheimen meer. Inmiddels hebben we al talloze klanten blij gemaakt. Daarom maakt het ons niet uit over welk type vloer u beschikt. Wij zorgen altijd voor brandschone vloeren. Een vloerreiniging is een van de meest uitgevoerde werkzaamheden die buiten het reguliere schoonmaakwerk valt. Het wordt door een heel aantal branches zeer regelmatig gedaan. Vloeren van winkels zoals supermarkten en magazijnen worden bijvoorbeeld vrijwel dagelijks gereinigd.

Geniet langer van uw vloer

Onderhoud is belangrijk voor goede hygiëne. Maar het reinigen van een vloer levert veel meer op dan alleen dat. Het aanleggen van een vloer is namelijk een beste investering. Dat geldt voor elk type vloer, of u nou kiest voor plavuizen, tapijt of parket. Het zou daarom zonde zijn als u spoedig opnieuw moet investeren. Dat zal het geval zijn als u vloer niet goed onderhouden wordt. Allerlei kleine deeltjes richten namelijk schade aan. U kunt denken aan kleine steentjes die krasjes veroorzaken. Maar er zijn ook veel stoffen die door hun zure of juist basische eigenschappen op de lange termijn schade veroorzaken. Dit zit allemaal in standaard, alledaags vuil. Vloerreiniging kan voorkomen dat uw vloeren binnen de kortste keren hun glans verliezen. Ze zijn dan minder mooi, en dat is zonde. Maar vloerreiniging doet u natuurlijk niet alleen maar uit esthetisch oogpunt. Het is ook een belangrijke bezigheid om de hygiëne in een ruimte te garanderen. Bovendien zullen uw vloeren niet alleen langer mooi, maar ook langer goed blijven. Op de lange termijn zult u daardoor alleen maar geld besparen als u kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf om uw vloeren te reinigen.

vloerreiniging

De juiste reiniging voor elk type vloer en tapijt

Vloerreiniging heeft heel wat om het lijf. Want een vloer wordt nou eenmaal snel vies. Het is waarschijnlijk het gedeelte in elke huis en elk pand dat als eerste toe is aan een schoonmaakbeurt. Daarnaast zijn er heel wat verschillende soorten vloeren. Die kunnen uiteraard niet allemaal op dezelfde manier gereinigd worden. Een tapijt heeft een hele andere behandeling nodig dan een stenen vloer of een vloer van hout. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf weten wij dat als geen ander. Bovendien hebben wij de expertise in huis om elke type vloer de juiste behandeling te geven.

Diep in de vezels van een tapijt reinigen vraag om specialistische kennis. Bovendien heeft u specifieke middelen en een krachtige machines nodig. Wij hebben dit allemaal in huis. Ook als u hardnekkige vlekken in uw tapijt heeft zitten kunnen wij die verwijderen. Vloerkleden kunnen erg prijzig zijn. Bovendien vormen ze vaak een centraal punt in uw huis. Het zou zonde zijn als die door een vlek of algeheel vuil z’n glans en uitstraling verliest. U kunt ons ook gewoon inhuren voor het reinigen van een bepaalde vlek of een enkel vloerkleed. Wij zullen er hoe dan ook alles aan doen om uw vloeren te reinigen. Een gestoffeerde trap reinigen is voor ons ook geen enkel probleem.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Vloerreiniging van houten en stenen vloeren

Houten vloeren zijn eigenlijk altijd al onverminderd populair. Mensen zweren bij de natuurlijke en warme uitstraling. Het mooie aan hout is dat het een natuurlijk materiaal is. Hierdoor is elk stukje anders. Het enige nadeel is dat hout wel relatief veel onderhoudt vergt. Er kunnen krassen ontstaan. Daarnaast wordt de lak na verloop van tijd dof. De vloer opnieuw lakken is dan eigenlijk de enige oplossing. Maar er zijn manieren om dit verval tegen te gaan. De belangrijkste daarvan is vloerreiniging. Hierdoor verwijdert u namelijk direct alle deeltjes die potentieel schade kunnen aanrichten. Dat kunnen kleine steentjes of bijtende stoffen zijn. Door uw parket of andere houten vloer regelmatig grondig te laten reinigen blijft u vloer langer mooi. Na verloop van tijd zal dit automatisch geld besparen. Want het opnieuw laten schuren en lakken van een vloer kost heel wat geld. Bovendien levert het heel wat rommel op waar u ongetwijfeld niet op staat te wachten. Stenen vloeren zijn iets robuuster. Maar deze zijn ook onderhevig aan factoren van buitenaf. Daardoor is vloerreiniging van een stenen vloer zeker geen overbodige luxe.

Ons ervaren personeel onderscheidt zich dagelijks

Grondige reiniging komt voor een groot deel aan op toewijding. Uiteraard speelt de nodige ervaring daarnaast ook een belangrijke rol. Wij hebben alleen maar schoonmakers in dienst die al jaren actief zijn in het vak. Zij weten als geen ander wat er van hen gevraagd wordt. Als u kiest voor onze diensten, dan weet u zeker dat u geholpen wordt door een gedreven en ervaren professional.

Vloerreiniging is specialistisch werk. Elke vloer is anders en de oppervlakte verschilt eveneens. Wij streven ernaar om onze prijzen zo eerlijk mogelijk door te rekenen. Dat kan eigenlijk alleen als er voor elke klant een plan op maat gemaakt wordt. Onze klanten zijn daar dik tevreden over. Zij profiteren namelijk van lage tarieven en betalen nooit te veel.

Presenteer u bedrijf op een positieve manier

Dankzij een goede vloerreiniging komt u als bedrijf professioneler over. Iedereen ziet liever een goed verzorgde en schone omgeving dan een vieze. Het is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf. En dat is toch waar veel klanten op afgaan wanneer ze besluiten of ze voor uw diensten kiezen of niet. Schone vloeren en een opgeruimde winkel laat klanten zien dat ze met een gerust hart bij u kunnen komen winkelen. Maar hetzelfde geldt natuurlijk voor potentiële zakenpartners. Het spreekt ook voor zich dat u zich prettig moet voelen in uw eigen woning. Vloerreiniging helpt u bij het creëren van een fijne en veilige woonplek. Bovendien kunt u met een gerust hart gasten ontvangen.

Werk en woon prettiger in een schone omgeving

Voor u personeel is het belangrijk dat ze in een schone ruimte kunnen werken. Hetzelfde kan gezegd worden over leven in een schone woning. Als alles om u heen vies en een chaos is, dan kunt u zich minder concentreren. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat een schone omgeving op meerdere punten een positieve bijdrage levert. Mensen zijn zelf namelijk ook geneigd om netjes werk te leveren. Daarnaast voelen ze zich prettiger. Op professioneel gebied zorgt dit ervoor dat de productiviteit omhoog gaat. Een schoonmaakbedrijf inschakelen is dus veel meer dan zorgen voor schone vloeren, keukens, sanitaire voorzieningen en muren. Het is een investering in uw bedrijf. In uw eigen woning wilt u zichzelf natuurlijk thuis kunnen voelen. Als alles schoon en netjes is, dan gaat dat een stuk makkelijker.

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.