Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Zoekt u particulier of professioneel naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Schoonmaak Gigant Amsterdam is een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor specialistische reiniging, zakelijke en huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit of deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles mogelijk!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in- en uit Amsterdam zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand. Onze schoonmakers hebben de nodige stratenkennis en wij durven onszelf dan ook een echt Amsterdams schoonmaakbedrijf te noemen.  

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Schoonmaak Gigant Amsterdam is een bekende naam in de gemeente Amsterdam. In Amsterdam en de omliggende gemeenten verzorgen wij diverse schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven, instellingen, particulieren en gemeenten. Voor onze klanten verzorgen wij de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Of u of uw instelling of bedrijf nu gevestigd is in Amsterdam of in één van de omliggende plaatsen in de gemeente Amsterdam, bij Schoonmaak Gigant Amsterdam vindt u wat u zoekt in een schoonmaakbedrijf!

De vele voordelen van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam

De Gemeente Amsterdam kennen wij als onze broekzak, dagelijks bedienen wij hier een groot deel van onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een economische en strakke planning altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Amsterdam werken we met innovatieve technieken en staan we voor een persoonlijke benadering. Onze mensen zijn enthousiast, goed opgeleid en komen veelal uit de buurt van Amsterdam.  Wij hebben geen standaard aanpak, elke klant bedienen we op maat. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een schoonmaakadvies specifiek gericht op uw situatie? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant we adviseren u graag! 

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Amsterdam kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door onze ruime ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Bij al onze klanten verzorgen we niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of marmeren vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streeploos wassen van ramen behoort tot onze specialismen. Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt zoals deze klant dit wenst. Uw wensen staan bij ons altijd op één! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen kunt bespreken? Neem contact op met Schoonmaak Gigant Amsterdam, we komen graag bij u langs om u of uw bedrijf te leren kennen!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken meer is dan even stofzuigen en dweilen daar weten wij alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand echt in topconditie verkeert op het moment dat wij weer vertrekken!  U kunt zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en hoe vaak maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles wat u wenst meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet wat aanpakken is en weet een verbazend mooi resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons vak is onze zeer diverse klantenkring. Zo werken we het ene moment in een karakteristiek pand aan de gracht, het volgende moment staan we een ramen te wassen in Amsterdam Nieuw West en in de avond maken we een kantoorpand aan de Zuidas weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor plezier in het werk bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Zowel eenmalig als periodiek schoonmaken is mogelijk, waarbij meerdere keren per week periodiek schoonmaken u een aangename korting kan opleveren. Maar ook het wassen van glazen of het reinigen van tapijten kunt u door ons laten uitvoeren. Naast het schoonmaken van een gebouw na een verbouwing, kunt u ook ons inschakelen voor meer specialistische klussen. Voorbeelden hiervan zijn het reinigen van een gevel, dieptereiniging en het verwijderen van graffiti.

Schoonmaakbedrijf Amsterdam: de scherpste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant Amsterdam kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden. Hoe we dit doen? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat klussen goed op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en kilometers vermeden. Dit is goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Amsterdam

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is een heel oud begrip. Na een winter van binnen leven met de kaarsjes aan en het gourmetstel op tafel schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en ziet u pas hoe vies de ramen zijn en hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote schoonmaak dus. In een hectisch gezinsleven heeft u hier niet altijd de tijd en energie voor. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak? De specialisten van Schoonmaak Gigant Amsterdam zorgen ervoor dat uw woning weer eens even compleet van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Geef ze bij ons aan en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van het voorjaar kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Staat u op het punt om te verhuizen naar een andere woning en moet uw woning in perfecte schone staat op de foto om in de verkoop gezet te worden? Of wilt u uw nieuwe woning grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Bij een verhuizing komt veel kijken en u heeft uw tijd misschien hard nodig voor het regelen van andere zaken dan het schoonmaken van een woning. Het team van Schoonmaak Gigant neemt u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u uw handen vrij heeft voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor onze scherpe tarieven en de mogelijkheden. 

Verbouw schoonmaak

Bij een verbouwing komt ontzettend veel stof vrij. Hoe goed u de ruimte ook afsluit en alles afplakt u komt overal in huis stof tegen. Heeft u in een toch al hectische periode van verbouwen wat extra hulp nodig om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde keuken goed laten reinigen waarbij gelijk alle kasten goed gereinigd worden zodat u deze in kunt richten? Het team van Schoonmaak Gigant kan u hierbij helpen. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u direct na ons vertrek kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de ruimte! 

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakteam dat goed naar uw wensen luistert? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en met welke frequentie. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan! 

Grote schoonmaak

Vaak horen we van klanten dat ze tijd te kort komen als het om het schoonmaken van hun woning gaat. De woning is netjes maar de grote klussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen blijft liggen door tijdgebrek. Bij Schoonmaak Gigant Amsterdam is het ook mogelijk om ons juist voor de grote klussen eens per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is bij ons mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Wij zijn naast het reguliere schoonmaakwerk ook gespecialiseerd in gevelreiniging, ramen wassen, vloerreiniging, zonnepanelen reiniging en het reinigen van bedrijfspanden of fabriekshallen. Met ons gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om kleine maar ook grote projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Wilt u ook zo graag streepvrije ramen? Bij Schoonmaak Gigant weten we door het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we een streepvrij resultaat krijgen! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we gelijk uw kozijn of deur netjes schoon en indien gewenst nemen we ook alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals het boeiboord of beplating. Het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning kan de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengen.  Maar ook in geval van kunststof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunststof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een ervaren, betrouwbaar en goed opgeleid schoonmaakteam voor de schoonmaak van uw school, theater of bedrijfspand? Een bedrijf met enthousiaste medewerkers dat u de kwaliteit kan bieden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Amsterdam en vraag naar onze scherpe tarieven! We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en in een persoonlijk gesprek kennis te maken.