Kantoor schoonmaak

Bent u ondernemer met een eigen kantoor of meerdere kantoorcomplexen? En zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf? Schoonmaak Gigant heeft ruim 20 jaar ervaring in kantoorschoonmaak. Wij zijn van mening dat een schone werkomgeving een fijne werkomgeving is en dat het de productiviteit verhoogt. Daarnaast voldoet u met een schone werkplek aan de Arbo richtlijnen én geeft een schoon kantoor natuurlijk een betere uitstraling aan uw klanten.

Een kantoor is een werkomgeving waarin dagelijks vele mensen samenkomen. En dat betekent dat er flink schoongemaakt moet worden. Niet alleen uw personeel houdt van een frisse werkplek; een schoon kantoor is tevens het visitekaartje van uw bedrijf. Het zorgt voor een beter bedrijfsimago.

Schoonmaak van kantoren

Bent u eigenaar van één of meerdere kantoren? Dan is het schoonmaken van de kantoren meestal een klus waar u zelf geen tijd voor heeft. Hoe fijn is het dan als u dat kunt uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf als Schoonmaak Gigant?

U bepaalt zelf:

Onze ervaren schoonmakers zijn opgeleid en zeer gemotiveerd. Zij worden blij van een schoon resultaat! Uiteraard zijn onze schoonmakers betrouwbaar en discreet.

Kantoor schoonmaak

Schoonmaakwerkzaamheden kantoor

Een kantoor schoonmaken bestaat uit een aantal vaste werkzaamheden, die vrijwel altijd moeten gebeuren:

Ook zijn er werkzaamheden die misschien niet dagelijks of wekelijks moeten gebeuren, maar wel periodiek. Denk daarbij aan het reinigen van plinten, het schoonmaken van het ventilatiesystemen en het zemen van de ramen. 

Uiteraard denken onze schoonmakers proactief mee. Zij zien in een oogopslag welke schoonmaakwerkzaamheden de meeste prioriteit hebben. Zien zij iets wat misschien niet op het lijstje stond, maar wat eigenlijk wel nodig schoongemaakt moet worden? Dan zullen zij dat bij u aangeven. Het is dan uiteraard geheel aan u of u het door ons wilt laten schoonmaken. Bij Schoonmaak Gigant werken we graag doelmatig en efficiënt.

Kosten kantoorschoonmaak

Bent u benieuwd wat het kost om uw kantoor te laten schoonmaken door Schoonmaak Gigant? De exacte kosten voor kantoorschoonmaak zijn afhankelijk van uw wensen en situatie. 

Hoe groot is uw bedrijf is bijvoorbeeld, welke schoonmaaktaken mogen er gebeuren en hoeveel schoonmakers zijn daarvoor nodig? Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. 

Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Schoonmaakbedrijf kantoren

Vrijwel iedere branche krijgt te maken met richtlijnen omtrent hygiëne. Logisch ook, want u wilt voor uzelf en uw personeel een veilige en schone werkomgeving. Dat vraagt om de nodige kennis en ervaring. Veel bedrijven huren daarom een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in zoals Schoonmaak Gigant. Zakelijk schoonmaken vraagt toch net even om een andere specialisatie en materialen dan een particuliere schoonmaak.

Het nieuwe werken

Na de coronapandemie is er natuurlijk meer vraag naar kantoorschoonmakers, maar er wordt ook steeds vaker ingespeeld op het nieuwe werken. Dat houdt in dat mensen vaker op flexibele tijden op kantoor zijn. En dat vraagt op zijn beurt om een flexibele schoonmaakploeg. De schoonmakers van Schoonmaak Gigant kunt u inschakelen op tijdstippen dat het u het beste uitkomt. Zo zijn wij een flexibel en betaalbaar schoonmaakbedrijf die graag met u meedenkt.

Kantoor schoonmaken in de avonduren

Als u een schoonmaakbedrijf inhuurt voor uw kantoorschoonmaak, bepaalt u uiteraard zelf wanneer de schoonmakers langskomen. Waar de één het prettig vindt dat schoonmakers tijdens kantooruren werken, kiezen verreweg de meeste ondernemers ervoor om hun kantoor ná werktijd te laten schoonmaken. In de avonduren of in het weekend bijvoorbeeld. Maar ook ’s ochtends vroeg is een optie. Simpelweg omdat de werkzaamheden dan zo min mogelijk lijden onder het schoonmaakwerk.

Waarom kantoorschoonmaak door Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte kantoorschoonmaak

Heeft u interesse in kantoorschoonmaak door Schoonmaak Gigant? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.