Over Schoonmaak Gigant

Goed schoonmaken komt voor een groot deel neer op nauwkeurigheid. Het heeft weinig zin om slechts gedeeltes van een ruimte schoon te maken en de rest te laten zitten. Grondige reiniging is de enige manier om echt zeker te zijn van hygiënisch schone omstandigheden. Dat weten onze schoonmakers als geen ander. Zij zijn uiteraard het hart van onze onderneming en een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Zonder hun onophoudelijke inzet zouden wij onze klanten nooit zo goed van dienst kunnen zijn.

Van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf is dit misschien wel de meest onderscheidende. Bij ons kunnen alle klanten rekenen op een plan op maat. We houden rekening met al uw wensen. Natuurlijk spelen de afmetingen en de voorzieningen in het pand dat schoongemaakt moet worden ook een belangrijke rol. Er is geen sprake van standaard pakketten en standaard tarieven. Daarbij betaalt u eigenlijk nooit te veel.

Schoonmakers die een stapje extra zetten

Wij beschikken over een erg gemotiveerde en gedreven groep schoonmakers. Dat is dan ook direct een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Onze selectieprocedure is behoorlijk streng. U komt er eigenlijk alleen door als u echt een passie hebt voor schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons personeel op sociaal vlak uit de voeten kan. Ze zijn benaderbaar en desgewenst maken ze graag een praatje. Dat zorgt voor een bepaalde mate van openheid tussen onze werknemers en u als klant.

Wij geloven dat transparantie altijd leidt tot de beste resultaten. Dat is een van de redenen waarom wij het belangrijk vinden dat klanten goed met onze werknemers overweg kunnen. Hierdoor wordt het mogelijk om meer te weten te komen over elkaars wensen. Wij staan altijd open voor vragen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als u het ergens niet helemaal mee eens bent. Feedback is namelijk altijd welkom. Wij streven er elke dag naar om ons werk nog beter uit te voeren zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Grootte van bedrijf en de voordelen voor de klant

Een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf is onze omvang. Wij zijn namelijk een erg grote onderneming met talloze werknemers. Samen werken we elke dag hard om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Dankzij onze omvang hebben we voor elke schoonmaakklus een specialist in huis. Maar er komen nog een stuk meer voordelen bij kijken.

Ons schoonmaakbedrijf opereert landelijk. Er is geen stad of dorp waar u ons niet kunt inschakelen. U hoeft dus nooit verder te zoeken, ook niet als u gaat verhuizen. Voor bedrijven met meerdere vestigingen is dit ook ontzettend handig. Zij hoeven namelijk maar met één partij te overleggen.

Altijd een schoonmaker beschikbaar

Iedereen kan wel een keer een dag niet op zijn of haar werk komen. Dat kan komen door ziekteverzuim of door persoonlijke omstandigheden. Zoiets is natuurlijk vooral vervelend voor de persoon zelf. Maar ook voor hen die van hem of haar afhankelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld hinderlijk wanneer een schoonmaker plotseling niet langs kan komen. Bij ons zal dit nooit het geval zijn. Wij hebben namelijk altijd een vervanger klaarstaan. 

Die komt bovendien gewoon op hetzelfde tijdstip langs als dat u gewend bent. Het zou zelfs zomaar kunnen dat u niet eens door hebt dat er een andere schoonmaker in de weer is geweest. Kleinere schoonmaakbedrijven kunnen die garantie nooit bieden. Want zij zijn afhankelijk van een klein groepje medewerkers.

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Wij maken alleen gebruik van de beste machines

Ons personeel speelt verreweg de meest belangrijke rol bij onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook kunnen natuurlijk wel wat extra hulp gebruiken. Dat doen we door ze uit te rusten met de beste producten. Professionele reinigingsmiddelen dienen grondig te schoon te maken. Bovendien is het wel zo prettig als onze medewerker niet uren hoeven te schrobben. Maar onze schoonmaakmachines zijn eveneens een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Het zijn stuk voor stuk moderne apparaten die eenvoudig te bedienen zijn. Mede hierdoor zijn onze ervaren medewerkers een stuk minder tijd kwijt om een ruimte schoon te maken. Bovendien kost het minder energie. De machines zijn namelijk zo efficiënt dat ze sneller reinigen. Daar komt nog bij dat we er altijd voor zorgen dat we beschikken over energiezuinige apparaten.

Jarenlange ervaring zorgt voor extra competentie

Onze ervaring mag ook best gerekend worden tot de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. We zijn namelijk al jarenlang actief in deze sector. Daardoor weten we precies wat onze klanten nodig hebben en van ons verwachten. Een solide bedrijfsstructuur en een strakke planning zijn belangrijke onderdelen van een succesvol schoonmaakbedrijf. U zult bij ons daarom nooit voor verrassingen komen te staan.Schoonmaken heeft heel wat om het lijf. De meeste mensen denken met name aan regulier schoonmaakwerk. Dat zijn de dagelijkse bezigheden. Je kunt denken aan het reinigen van de sanitaire voorzien, stofzuigen, het schoonmaken en op orde houden van de keuken en dweilen. Deze taken zorgen ervoor dat een woning of werkruimte schoon en hygiënisch blijft. Maar schoonmaken heeft meer om het lijf. Zeker bij een veelzijdige aanbieder van schoonmaakwerkzaamheden. Naast reguliere klussen doen wij ook groot onderhoud. Dat zijn vaak meer specialistische werkzaamheden. Deze vinden vaak slechts één of een aantal keren per jaar plaats.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.