Schoonmaakbedrijf Purmerend

Bent u voor uw woning of bedrijfspand op zoek naar een betrouwbaar en professioneel schoonmaakbedrijf in Purmerend? Schoonmaak Gigant Purmerend is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor bedrijfs- en specialistische reiniging maar ook voor huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles bespreekbaar!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in- en uit Purmerend zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand.

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Purmerend

Schoonmaak Gigant Purmerend is een gevestigde naam in de gemeente Purmerend in de schoonmaakbranche. In Purmerend verzorgen wij voor onze zeer diverse klantenkring schoonmaakwerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden, scholen, theaters en instellingen. Voor deze klanten verzorgen wij de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Purmerend zelf of in één van de omliggende plaatsen, bij Schoonmaak Gigant Purmerend helpen we u graag!

De voordelen van een schoonmaakbedrijf in Purmerend

De Gemeente Purmerend kennen wij goed, dagelijks maken wij hier schoon voor onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een goede en slimme planning altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Purmerend staan we voor een persoonlijke aanpak en werken we met innovatieve technieken en de juiste schoonmaakmiddelen. Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast en komen veelal uit de buurt. Wij hebben geen standaard benadering, elke klant bedienen we op maat. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een persoonlijk advies voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op met hét schoonmaakbedrijf voor Purmerend. Bij Schoonmaak Gigant we helpen u graag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Purmerend kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door deze enorme ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Bij al onze klanten verzorgen we niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals het reinigen van de badkamer en keuken maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of natuurstenen vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streepvrij wassen van ramen behoort tot onze specialismen. Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt zoals de klant dit wenst. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar er echt naar uw wensen geluisterd wordt? Neem contact op met Schoonmaak Gigant, we komen graag bij u langs om kennis te maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken meer is dan afstoffen, stofzuigen en dweilen daar weten wij alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand echt in showroom staat verkeerd op het moment dat wij weer vertrekken! Natuurlijk kunt u zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en met welke frequentie maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet wat aanpakken is en weet in korte tijd een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons vak is onze zeer diverse klantenkring. Zo reinigen we het ene moment een natuurstenen vloer in een karakteristiek gebouw in het centrum van Purmerend, het volgende moment wassen we ramen bij een boerderij in Wijdewormer en in de namiddag maken we een school in Volendam weer klaar voor de volgende schooldag. Dit zorgt voor veel afwisseling en plezier in het werk bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen op de juiste tijd worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Purmerend: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant kunnen wij u een eerlijke offerte aanbieden. Hoe we dit doen? Door materialen zoals bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hierdoor sluiten schoonmaakklussen goed op elkaar aan zodat onnodige reistijd en kilometers vermeden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Amsterdam

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak is een begrip uit grootmoeders tijd. Na een winter van binnen leven met de kaarsjes of houtkachel aan schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en ziet u pas hoe hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote schoonmaak! Misschien zijn er redenen waardoor u hier geen zin, tijd of energie voor heeft. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak? De specialisten van Schoonmaak Gigant zorgen ervoor dat uw woning weer eens even grondig van links naar rechts en van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Vertel ze ons en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van het voorjaar kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Staat u op het punt om te verhuizen en moet uw woning in showroom staat op de foto om in de verkoop gezet te worden? Of wilt u uw nieuw aangekochte woning eerst grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Bij een verhuizing komt veel kijken en waarschijnlijk u besteed uw tijd misschien liever aan het regelen van andere zaken. Dat kan! De schoonmaak van uw woning kunt u aan ons overlaten. Het team van Schoonmaak Gigant neemt u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u uw handen vrij heeft voor het plannen van alles rondom de verhuizing! Neem contact op voor onze scherpe tarieven en de mogelijkheden.

Verbouw schoonmaak

Hoe goed u de ruimte die verbouwd gaat worden ook afsluit en alles afplakt u komt overal in huis stof tegen. Heeft u in een toch al drukke periode van verbouwen behoefte aan wat extra handen om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde woning goed laten reinigen waarbij gelijk alle ramen goed gereinigd worden? Het team van Schoonmaak Gigant kan u hierbij helpen. Regelmatig worden wij ingezet voor de eerste schoonmaak in een nieuw verbouwde woning, wij zorgen ervoor dat u snel kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten!

Schoonmaak op maat

Op zoek naar een schoonmaker of vast team van schoonmakers dat goed naar uw wensen luistert? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en hoe vaak. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Vaak horen we van klanten er tijd te kort is voor het grondig schoonmaken van hun woning. De dagelijkse dingen lukken wel maar de grote klussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen blijven gewoon liggen door het gebrek aan tijd. Bij Schoonmaak Gigant is het ook mogelijk om ons juist voor deze grote klussen eens per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is bespreekbaar, neem contact met ons op om te kijken hoe we u kunnen hepen!

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant aan het goede adres. Wij zijn naast het reguliere schoonmaakwerk ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden, schoolgebouwen of fabriekshallen. Met ons goed opgeleide team hebben wij voldoende capaciteit om ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Glazenwassers die echt streepvrij uw ramen schoonmaken zijn zeldzaam. Bij Schoonmaak Gigant werken ze! Wij weten we door onze ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we een streepvrij resultaat krijgen! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw kozijn of deur netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunstof of houten delen van uw woning mee zoals beplating of boeiboord. Wist u dat het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt? Maar ook in geval van kunstof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunstof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u ook op zoek naar een enthousiast, ervaren en goed opgeleid schoonmaakteam voor de schoonmaak van uw bedrijfspand of woning? Een betrouwbaar bedrijf dat u de kwaliteit kan bieden tegen een goede prijs? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Purmerend en laat ons u verrassen met onze scherpe tarieven! We komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te bespreken.