Schoonmaakbedrijf Zaandam

Schoonmaak Gigant Zaandam is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor specialistische reiniging maar ook voor huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles bespreekbaar! Bent u ook op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand, bij Schoonmaak Gigant zit u goed!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in Zaandam zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand.

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Zaandam

In de gemeente Zaanstad is Schoonmaak Gigant Zaandam een bekende naam. In de Zaanstreek verzorgen wij zeer uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, scholen, instellingen, theaters en gemeenten. Voor deze klanten verzorgen wij de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Zaandam zelf of in één van de omliggende dorpen, bij Schoonmaak Gigant Zaandam zijn we u graag van dienst!

De voordelen van een schoonmaakbedrijf in Zaandam

Zaandam en de omliggende plaatsen kennen wij goed, dagelijks bedienen wij hier onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een economische en strakke planning altijd een voordelige prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Zaandam staan we voor een persoonlijke benadering en werken we met de nieuwste innovatieve technieken. Onze mensen zijn goed opgeleid, houden van schoonmaken en komen veelal uit de buurt. Wij hebben geen standaard aanpak, elke klant bedienen we naar wens. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen een maatwerk pakket op te stellen. Bent u ook op zoek naar een persoonlijk advies voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant we helpen u graag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Zaandam kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door deze jarenlange ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Voor onze klanten verzorgen we niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of marmeren vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streepvrij wassen van ramen behoort tot onze specialismen. Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt zoals de klant dit wenst. Uw wensen staan bij ons altijd centraal! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen kenbaar kunt maken? Neem contact op met Schoonmaak Gigant, we komen graag bij u langs om kennis met u te maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken meer is dan even afstoffen, stofzuigen en dweilen daar weten wij alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand echt in brandschoon is op het moment dat wij weer vertrekken! Natuurlijk kunt u zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben, hoe u dit wenst en hoe vaak dit moet gebeuren maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet van aanpakken en weet een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant Zaandam, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons werk is onze zeer diverse klantenkring. Zo maken we het ene moment een molen schoon in de Zaanse Schans, het volgende moment reinigen we een marmeren vloer in een appartement in Wormerveer en in de avond maken we een winkelpand in het centrum van Zaandam weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor plezier in het werk bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen goed op elkaar aansluiten en op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Zaandam: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant kunnen wij u een voordelige offerte aanbieden. Hoe we dit realiseren? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal slim en groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat klussen goed op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en dure kilometers worden vermeden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Amsterdam

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak kent u misschien nog wel uit grootmoederstijd. Na een winter van binnen leven met de kaarsjes of openhaard aan en het gourmetstel op tafel schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en ziet u pas hoe vies de ramen zijn en hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote schoonmaak! In een druk gezinsleven of met een drukke baan heeft u hier niet altijd de tijd en energie voor. Gelukkig kunt u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak. Het schoonmaakteam van Schoonmaak Gigant zorgt ervoor dat uw woning weer eens even grondig van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Geef ze bij ons aan en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van de lente kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Heeft u een nieuw aangekochte woning grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Of moet uw woning er in topconditie bijstaan voor de foto’s voor een verkoopsite. Bij een verhuizing komt enorm veel kijken en u besteed uw tijd waarschijnlijk liever aan het regelen van andere zaken dan het schoonmaken van uw huis. Het team van Schoonmaak Gigant neemt u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Hierdoor heeft u uw handen vrij voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor onze voordelige tarieven en de mogelijkheden.

Verbouw schoonmaak

Bij een verbouwing komt altijd stof vrij. Het maakt niet uit hoe goed u de ruimte ook afsluit u komt overal in huis stof tegen. Heeft u in een toch al drukke periode van verbouwen wat extra handen nodig om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde badkamer goed laten reinigen waarbij gelijk de cementsluier die achtergebleven is na het voegen van de nieuwe tegels verwijderd wordt? Het team van Schoonmaak Gigant helpt u hier graag bij. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u snel kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de ruimte!

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaakteam of vaste schoonmaker waarmee u uw wensen kunt bespreken? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en met welke frequentie. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Veel van onze klanten hebben een druk gezinsleven, een drukke baan of kunnen om een andere reden wel wat hulp gebruiken bij de grote schoonmaakklussen. Bij grote klussen kunt u bijvoorbeeld denken aan de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen. Door gebrek aan tijd of gezondheidsbeperkingen blijven deze klussen soms liggen. Bij Schoonmaak Gigant is het ook mogelijk om ons juist voor deze grote klussen twee keer per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant Zaandam aan het juiste adres. Wij zijn naast dagelijkse of wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden, garagebedrijven of fabriekshallen. Met ons gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Op zoek naar een goede glazenwasser die echt streepvrij uw ramen schoonmaakt? Gelukkig werken ze bij Schoonmaak Gigant! Door jarenlange ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen weten onze schoonmakers precies hoe er een streepvrij resultaat verkregen kan worden! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw kozijn of deur netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals beplating of boeiboord. Het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning verlengt de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk. Dit geldt niet alleen voor hout, ook in geval van kunstof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunststof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een ervaren, betrouwbaar en goed opgeleid schoonmaakteam voor de schoonmaak van uw school, theater of bedrijfspand? Een bedrijf met enthousiaste medewerkers dat u de kwaliteit kan bieden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Amsterdam en vraag naar onze scherpe tarieven! We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en in een persoonlijk gesprek kennis te maken.