Schoonmaakbedrijf zakelijk

Als schoonmaakbedrijf bedienen wij ook de zakelijke markt. Zo kunnen wij u helpen bij het reinigen en schoonhouden van uw werkplek. Ons grote team schoonmakers bestaat uit harde werkers met jarenlange ervaring in het vak. Ze werken allemaal erg zorgvuldig. Bovendien komen ze langs wanneer u dat het beste uitkomt. Door onze hoge mate van flexibiliteit zijn klanten dik tevreden over onze diensten.

Bedrijven door het hele land kunnen een beroep doen op ons als Schoonmaakbedrijf. Wij zijn een grootschalig bedrijf met vestigingen in heel Noord-Holland. In welke stad u ook woont, onze schoonmakers komen bij u langs om te doen waar ze goed in zijn. En dat is het grondig reinigen en onderhouden van werkruimtes. Naast het bedienen van zakelijke klanten zijn wij ook inzetbaar voor particulieren.

Nooit uitval van schoonmaakwerkzaamheden door onze omvang

Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf en hebben daardoor veel schoonmakers in dienst. Voor onze klanten levert dat voordeel op. U zult namelijk nooit te maken hebben met uitval van schoonmaakwerk. Wanneer een van onze schoonmakers om wat voor reden dan ook niet op zijn of haar werk kan verschijnen, dan staat er altijd een andere klaar. Dat is een van de voordelen van het inschakelen van een groot en zakelijk schoonmaakbedrijf. Maar het gaat verder dan dat. Want u bent ook helemaal vrij om te bepalen op welke tijdstippen een schoonmaker langskomt. Kleinere bedrijven hebben die luxe vaak niet. Want zij zijn afhankelijk van een paar, of zelfs één, schoonmaker met een schema. Voor ons is roosters maken een stuk eenvoudiger. Het gevolg is dat onze klanten te maken krijgen met een hoge mate van flexibiliteit. Wij komen langs wanneer u dat het beste uitkomt.

Schoonmaakbedrijf-zakelijk

Het reinigen van kantoorruimtes

Een groot deel van de bevolking werkt in een kantoor. Als een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in meerdere branches, helpen wij u met het het grondig schoonmaken van werkruimtes. Daar vallen kantoren uiteraard ook onder. Het reinigen van een kantoor verschilt niet zo gek veel als van het reinigen van een woning. Vooral de tijden waarop we dat doen verschillen. Maar dat is weer volledig afhankelijk van jou als klant. Een woning en een kantoor beschikken over dezelfde gedeeltes. Er is een keuken en er zullen toiletten schoongemaakt moeten worden. Over het algemeen is een kantoor natuurlijk een stuk omvangrijker. En een veel groter deel van een kantoor bestaat uit ruimtes met bureaus. Verder is het werk voor een schoonmaker bijna identiek. Het maakt weinig uit of ze een woning of een kantoor schoon gaan maken.

Bij de meeste kantoren is gemorste koffie het grootste probleem op schoonmaakgebied. Op andere werkplekken is dat wel even anders. In de bouw of in de agrarische sector kan er heel wat meer mis gaan. Hetzelfde geldt eigenlijk voor magazijnen en winkels. Hoe uw werkplek er ook uitziet, onze schoonmaakbedrijf kan u helpen. Wij hebben namelijk heel wat schoonmaakartikelen en schoonmaakmachines tot onze beschikking. Er is eigenlijk geen type vuil waar wij door afgeschrikt worden.

Een hygiënisch schone keuken is onmisbaar in een bedrijf

De meeste bedrijven beschikken over een keuken. Iedereen is op z’n tijd immers toe aan een kop koffie of iets te eten. De keuken is een plek waar schoonmakers altijd extra alert op zijn. Dat komt in de eerste plaats omdat er met etenswaren gewerkt wordt. Daarnaast staat er vaak ook een prullenbak in de keuken. Ten derde moet er altijd extra gelet worden op het vaatdoekje. Dat is in veel gevallen een boosdoener wat betreft het verspreiden van bacteriën.

Een keuken dient altijd hygiënisch schoon te zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan zijn er onmiddellijk risico’s voor de gezondheid. Bacteriën worden in de keuken snel verspreid. Dat komt met name door de aanwezigheid van etenswaren. Dat trekt allerlei ongedierte aan. Bedorven voedingsmiddelen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Een voedselvergiftiging ontstaat meestal omdat het eten in de keuken niet op een hygiënische wijze is bereid. Om de gezondheid van alle werknemers te garanderen is het daarom noodzakelijk dat de keuken altijd brandschoon is.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Het reinigen van sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen vragen eveneens om een extra beetje aandacht. Schone toiletten zijn het minste wat werkgevers hun werknemers aan kunnen bieden. Ook hierbij geldt dat de sleutel regelmatig onderhoud is. Wanneer toiletten een tijdlang niet of slecht schoongemaakt worden, dan is het op een gegeven moment erg lastig om ze compleet te reinigen. Het inhuren van een schoonbedrijf is daarom cruciaal om een goede werksfeer te behouden.

Als schoonmaakbedrijf gaan wij onze verantwoordelijkheden niet uit de weg. Duurzaamheid heeft de toekomst. Daarom zetten wij ons vol in om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Onze schoonmakers gaan eveneens te werk met het milieu in het achterhoofd. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk impact op de natuur hebben. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen op de weg naar een betere wereld. Om diezelfde reden maken we gebruik van hypermoderne schoonmaakmachines. Deze zijn krachtiger, maar ook zuiniger. Dat bespaart ons bovendien flink op de kosten. Onze klanten profiteren daar vervolgens natuurlijk ook weer van.

Een modern schoonmaakbedrijf

Bovendien kunnen onze werknemers sneller werken dankzij onze indrukwekkende schoonmaakmachines. Hierdoor zijn ze minder lang bezig met de schoonmaakwerkzaamheden. Dat levert eveneens een financieel voordeel op. Hierdoor kunnen we lage prijzen hanteren waar onze zakelijke klanten maar wat graag van profiteren.

Wij weten dat we flexibel moeten zijn. Veel van onze klanten vragen of we buiten kantooruren komen schoonmaken. Dat is natuurlijk geen probleem. Onze schoonmakers komen bij u langs wanneer u dat het beste uitkomt. Het is overigens ook geen punt om de tijden waarop we langskomen aan te passen. We krijgen overigens ook steeds meer verzoeken om juist tijdens kantooruren langs te komen. Steeds meer bedrijven sluiten liever alles af als de werkdag erop zit. Of ze willen stroom besparen met het oog op duurzaamheid. Als we tijdens de dag langskomen, hoeft u voor ons het licht namelijk niet langer te laten branden.

Speciale schoonmaakklussen voor zakelijke klanten

Als zakelijk schoonmaakbedrijf bedienen wij de professionele markt. Bedrijven door het hele land doen een beroep op onze diensten. Wij zijn van alle markten thuis. Want naast regulier schoonmaakwerk voeren wij ook grote klussen uit die slechts sporadisch plaats hoeven te vinden. U kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging of dieptereiniging. Maar ook het schoonmaken van een complete fabriekshal is voor ons geen enkel probleem.

Het maakt niet uit wat de omvang van de bedrijf is. De sector waar u actief in bent is evenmin van belang. Wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor bedrijven dan bent u op het juiste adres bij Schoonmaak Gigant. Zo bedienen wij dagelijks meerdere branches van onze schoonmaakwerkzaamheden en zijn wij gespecialiseerd in het schoonmaken bij grotere bedrijven.

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.