Schoonmaak ziekenhuis

In een ziekenhuis wilt u koste wat het kost voorkomen dat bacteriën en micro-organismen hun gang kunnen gaan. Recent heeft het Coronavirus immers bewezen hoe snel een virus zich kan verspreiden. Daarom vraagt een ziekenhuis schoonmaken om een specialistisch schoonmaakbedrijf als Schoonmaak Gigant. Grondig schoonmaken in ziekenhuizen en andere medische ruimtes is nodig om gezondheid van mensen te kunnen garanderen.  

Nergens is het dus zo belangrijk, dat er grondig wordt schoongemaakt dan in medische ruimten. Ziekenhuizen, verpleeghuizen of laboratoria: het vraagt om een team van gespecialiseerde schoonmakers! Bij Schoonmaak Gigant bent u aan het juiste adres voor het schoonmaken van ziekenhuizen en meer!

Hoe wij een ziekenhuis schoonmaken

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM: Reiniging, desinfectie en sterilisatie in de openbare gezondheidszorg. Wij maken medische ruimtes schoon, medische instrumenten en apparaten. Niet alleen wordt alles grondig schoongemaakt. Onze ervaren schoonmakers zorgen er tevens voor dat alles gedesinfecteerd wordt.

Vanzelfsprekend dragen onze schoonmakers handschoenen en mondmaskers tijdens hun werk om het overdragen van bacteriën en micro-organismen te voorkomen. Ook werken wij met speciale schoonmaakartikelen voor het reinigen van medische ruimtes.

Wij stellen samen met u een schoonmaakplan op

Een ziekenhuis, verpleeghuis of medisch centrum moet continu schoongemaakt worden. Daarom is het belangrijk dat wij een schoonmaakplan met u opstellen. U bepaalt hoe vaak onze schoonmakers langskomen, maar ook welke werkzaamheden zij uitvoeren.

Schoonmaakbedrijf-ziekenhuis

Richtlijnen RIVM schoonmaken medische ruimten

Het RIVM (het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft richtlijnen opgesteld voor het schoonmaken in de openbare gezondheidszorg. Het is ontzettend belangrijk om u hier als ziekenhuis of medische instelling aan te houden. Met een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf als Schoonmaak Gigant kunt u hiervan op aan.

Met het volgen van deze richtlijnen waarborgt u de gezondheid en veiligheid van uw patiënten en uw zorgmedewerkers. Schoonmaak Gigant beschikt over een groep gespecialiseerde schoonmakers die jarenlange ervaring hebben in het schoonmaken van ziekenhuizen en andere medische ruimten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat alle richtlijnen keurig worden nageleefd.

Heeft u hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Schoonmaken met oog voor de patiënt

In tegenstelling tot veel ander schoonmaakwerk, gebeurt het schoonmaken van ziekenhuizen en verpleeghuizen vaak onder werktijd en in het bijzijn van personeel en patiënten. Wij zullen er altijd naar streven dat ons schoonmaakwerk de gang van zaken in uw medische instelling zo min mogelijk in de weg staat.

Ook zijn onze schoonmakers het gewend om om te gaan met patiënten. Een praatje tussendoor, een grapje of een luisterend oor: het hoort er allemaal bij. Dat laat zien dat schoonmaken heel menselijk werk is!

Prijzen schoonmaken medische ruimten

Het is heel begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de kosten voor het schoonmaken van uw ziekenhuis of andere medische instelling. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren.

Hoewel de werkzaamheden dankzij de RIVM richtlijnen grotendeels vastliggen, zijn de exacte kosten o.a. afhankelijk van:

Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Een allround schoonmaakbedrijf voor iedereen

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte schoonmaken ziekenhuis

Wilt u samenwerken met Schoonmaak Gigant voor het reinigen van uw medische instelling? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.