Dieptereiniging

Bij dieptereiniging worden moeilijk bereikbare plekken van uw sanitaire voorzieningen gereinigd. Dat is bijvoorbeeld de afvoer. Keukens, toiletten en badkamers zijn eens in de zo veel tijd toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dat leidt tot hygiënische omstandigheden en sanitaire voorzieningen die presentabel zijn. Daarnaast verhoogt het de levensduur van apparaten die onderdeel zijn van uw huishouden. Bedrijven kiezen ook steeds vaker om hun voorzieningen grondig te laten reinigen.

Lang niet al het vuil is zichtbaar. Bovendien zit een groot gedeelte van het vuil op plekken die u niet kunt zien of niet kunt bereiken. Wat op het eerste gezicht een grondige schoonmaakbeurt lijkt, is dat dus lang niet altijd. Want bij een normale reiniging worden alleen de makkelijk bereikbare oppervlaktes schoongemaakt. En dat terwijl veel vuil juist in dieper gelegen delen te vinden zijn.

De afvoer van sanitaire voorzieningen

Een goed voorbeeld van een plaats waar u onzichtbaar vuil aantreft is de afvoer van sanitaire voorzieningen. Want uiteindelijk komt al het vuil hier langs. Dit is dus minstens zo vies als de zichtbare oppervlaktes van wastafels, toiletten en douches. U kunt u dus voorstellen dat dit erg smerig wordt als u dit niet met enige regelmaat laat reinigen.

Vuil leidt tot onhygiënische omstandigheden. Zelfs wanneer u het helemaal niet ziet. Sterker nog, dat zijn vaak de meest gevaarlijke omstandigheden. Veel mensen onderschatten daarom het belang van het reinigen van de onderliggende gedeeltes van sanitaire voorzieningen die niet zichtbaar zijn. Vooral in keukens kan vuil een schadelijk effect hebben. Veel voedselvergiftigingen worden namelijk niet veroorzaakt door bacteriën die in een van de ingrediënten van een maaltijd zit. In plaats daarvan is vuil dat al lange tijd in de keuken overleeft de aanleiding.

Dieptereiniging

Dieptereiniging verlengt de levensduur van sanitaire voorzieningen en voorkomt stank

Vuil is op veel manieren schadelijk. Mensen kunnen er wat van oplopen. Maar ook apparaten zijn onderhevig aan de effecten van smerigheid en bacteriën. Door goed voor uw huishoudelijke voorzieningen te zorgen, gaan ze langer mee. Dieptereiniging is daar uiteraard een uitstekend voorbeeld van. Want door uw apparaten goed schoon te houden is de kans dat ze kapot gaan een stuk kleiner. Daardoor is het ook een investering die u later veel voordeel op kan leveren. Want sanitaire voorzieningen zijn duur. U kunt er dus beter voor zorgen dat u er lang van kunt genieten.

Veel bedrijven en huishoudens hebben last van nare luchtjes die niet weg te krijgen zijn. Dat komt vooral omdat het van vuil afkomt dat niet makkelijk te bereiken is. Dat zit bijvoorbeeld in de afvoer. Een andere veelvoorkomende plek waar vuil zich ophoopt zijn randen die met kit zijn afgewerkt. Om de nare geur tegen te gaan zullen deze dus schoongemaakt moeten worden. En dat kan eigenlijk alleen met dieptereiniging.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Het demonteren en vervangen van sanitaire voorzieningen

Dieptereiniging is een tijdrovend proces. Dat komt gedeeltelijk omdat gedeeltes van sanitaire voorzieningen uit elkaar gehaald moeten worden. Zoiets is onvermijdelijk, omdat juist de normaal gesproken onbereikbare plekken gereinigd dienen te worden. Afvoerputjes zullen bijvoorbeeld opengemaakt worden. Dat is noodzakelijk om de onderliggende afvoerbuizen te bereiken. Dat zijn namelijk plaatsen waar vuil zich in vrijwel alle gevallen ophoopt.

Iedereen kent de randen met kit wel die op den duur verslijten. Hetzelfde geldt eigenlijk voor kleine, rubberen ringen die lekkage moeten voorkomen. Die zitten meestal tussen twee onderdelen van een afvoersysteem. Het nadeel is dat, met name kit, erg ruw is. Daardoor blijft vuil er makkelijk in vastzitten. Hierdoor zitten randen met kit vaak vol met viezigheid. Dat leidt tot onhygiënische omstandigheden. Want er komen bacteriën op af. Bovendien zal er een nare geur ontstaan. Bij een dieptereiniging moeten gedeeltes van uw afvoer gedemonteerd worden. Hierbij zal de laag met kit in veel gevallen verloren gaan. Wij zullen deze weer herstellen. Zo heeft u niet alleen een schone afvoer, maar ook een frisse en nieuwe kitlaag waar u weer een tijd mee vooruit kunt.

Voor elke schoonmaakklus, heeft Schoonmaak Gigant de juiste specialist

Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf en hebben erg veel gedreven schoonmakers in dienst. Mede daarom hebben wij voor elke klus de juiste specialist in huis. Want schoonmaakwerk vraagt om de juiste kennis. Als u voor onze diensten kiest, dan worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door een expert. Want een dieptereiniging is heel wat anders dan regulier schoonmaakwerk of het reinigen van een gevel. Gelukkig hebben wij de specialisten in huis, om u goed van dienst te zijn.

Bedrijven hebben eigenlijk altijd een schoonmaakservice in dienst om hun panden schoon te houden. Voor alle schoonmaakdiensten zijn wij in te schakelen. Hierdoor heeft u maar één contact nodig voor al je schoonmaakwerkzaamheden. Dat scheelt een hoop gedoe met de communicatie. Bovendien zijn wij in heel Noord-Holland actief. Dit maakt het extra makkelijk om zaken met ons te doen voor bedrijven met meerdere vestigingen. Hierdoor geldt wederom dat u één centraal aanspreekpunt heeft. Wij gaan er vanuit dat de meeste bedrijven in Nederland wel wat beters te doen hebben dan overleggen met schoonmaakbedrijven. Bij ons krijgt u maar te maken met één contactpersoon die alles voor u regelt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Schoonmaak Gigant helpt u verder!

Particulieren kunnen eveneens een beroep op ons doen

Lang niet iedereen heeft tijd om zijn of haar eigen huis schoon te houden. Daarnaast zijn er een heel aantal schoonmaakwerkzaamheden die om specifieke kennis vragen. Daarom is het inschakelen van een professionele schoonmaakservice eigenlijk altijd een goed idee. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog heel wat mensen die gewoon niet zo veel zin hebben om hun eigen huis schoon te houden. Dat begrijpen wij! Helemaal als u al een drukke week achter de rug hebt is het tijd om even te ontspannen. Een derde groep van onze particuliere klanten bestaat uit mensen die minder goed ter been zijn. Ook zij hebben de behoefte aan een schoonmaker die helpt bij de huishoudelijke taken.

Wij zijn een grootschalig schoonmaakbedrijf. Maar dat betekent niet dat we niet geloven in een persoonlijke aanpak. Het tegendeel is waar. Klanten zijn dan ook uitermate tevreden over onze betrokkenheid. Wij spreken bijvoorbeeld alles zorgvuldig met u door voor we aan de slag gaan. Daardoor weet u van tevoren al wat u van ons kunt verwachten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goede verstandhouding hebben met onze schoonmakers. Daarom zijn ze altijd aanspreekbaar en staan ze open voor vragen en opmerkingen. Dat is bij ons heel normaal en daarom onderdeel van de selectieprocedure voor personeel.

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.