Schoonmaak kinderdagverblijf

Bent u de trotse eigenaar van een kinderdagverblijf, kinderopvang, crèche of naschoolse opvang? En bent u op zoek naar een professioneel en erkend schoonmaakbedrijf met ervaring in uw branche? Stop dan met zoeken. Bij Schoonmaak Gigant kennen we de richtlijnen van het RIVM en zorgen we er met onze hands-on mentaliteit voor dat uw kinderdagverblijf altijd spik en span is!

Kinderen zijn dol op ontdekken. Ze kruipen over de grond, spelen met al hun zintuigen en stoppen hun handjes graag in hun mond. Daarom is het grondig schoonmaken van een kinderdagverblijf zo ontzettend belangrijk. 

Bovendien is een kinderopvang een plek waar veel kinderen samenkomen en spelen. Virussen verspreiden zich snel, wat gevaren kan opleveren voor de gezondheid van zowel kinderen als medewerkers. Kinderen zijn immers een kwetsbare groep en hun afweersysteem is nog volop in ontwikkeling.

Schoonmaken kinderopvang

Bij Schoonmaak Gigant hebben we een ploeg zeer ervaren en gemotiveerde schoonmakers, mét ervaring in de kinderopvangbranche. Zij worden blij van een schoon resultaat en zorgen ervoor dat uw kinderdagverblijf grondiger dan grondig wordt schoongemaakt.

Als ouder wilt u het beste voor uw kind. Veel ouders zoeken daarom een veilige en schone omgeving voor hun kind om in op te groeien. Als uw kinderopvang brandschoon is en aan alle veiligheidseisen voldoet, kunnen ouders hun kinderen met een gerust gevoel naar uw kinderopvang brengen. Laten we eerlijk zijn: een schoon kinderdagverblijf is een goed visitekaartje. 

U bepaalt hoe vaak wij langskomen

Als eigenaar van een kinderdagverblijf heeft u het zelf al druk genoeg. Schoonmaken is dan meestal een taak waar u geen tijd voor heeft. Hoe prettig is het dan als u de schoonmaak kunt uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf als Schoonmaak Gigant? U bepaalt zelf hoe vaak wij uw kinderdagverblijf komen schoonmaken en welke werkzaamheden er mogen gebeuren.

Schoonmaak kinderdagverblijf

Richtlijnen GGD schoonmaken kinderopvang

Het RIVM (het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft samen het de GGD hygiënerichtlijnen opgesteld voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties. Het is ontzettend belangrijk om u hier als kinderopvang aan te houden. 

Met het volgen van deze richtlijnen waarborgt u de gezondheid en veiligheid van de kinderen en uw medewerkers. Een goede schoonmaak van uw kinderdagverblijf zorgt ervoor dat virussen zich minder snel verspreiden en dat er een veilige omgeving ontstaat. 

Schoonmaak Gigant beschikt over een groep gespecialiseerde schoonmakers die jarenlange ervaring hebben in het schoonmaken van kinderdagverblijven, kinderopvang en naschoolse opvang. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat alle richtlijnen keurig worden nageleefd. Heeft u hier vragen over? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Prijzen schoonmaken kinderdagverblijf

De kosten voor het schoonmaken van een kinderdagverblijf zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Hoewel de werkzaamheden door de RIVM richtlijnen grotendeels vastliggen, zijn de exacte kosten o.a. afhankelijk van:

Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Kinderdagverblijf schoonmaken in de avonduren

Het schoonmaken van een kinderdagverblijf gebeurt eigenlijk altijd buiten de openingstijden om. Logisch ook, want dat maakt het schoonmaken makkelijker, sneller en het voorkomt dat kinderen bij schoonmaakmiddelen kunnen.
Bij Schoonmaak Gigant kiest u zelf het moment waarop wij komen schoonmaken. Dat kan ’s ochtend vroeg zijn, in de avonduren of zelfs ’s nachts.

Waarom uw kinderopvang laten schoonmaken door Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte schoonmaken kinderdagverblijf

Overweegt u uw kinderdagverblijf te laten schoonmaken door Schoonmaak Gigant? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.