Schoonmaakbedrijf Hilversum

Bent u bedrijfsmatig of privé op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Hilversum? Schoonmaak Gigant Hilversum is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor specialistische reiniging maar ook voor huishoudelijke of bedrijfsmatige schoonmaakwerkzaamheden. U kunt ons inzetten voor schoonmaakwerkzaamheden die eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant is alles bespreekbaar!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in- en uit Hilversum zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand. Onze schoonmakers hebben de nodige stratenkennis en wij durven onszelf dan ook een echt Hilversums schoonmaakbedrijf te noemen.

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Hilversum

Schoonmaak Gigant Hilversum is een gevestigde naam in Hilversum. In Hilversum verzorgen wij zeer uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, scholen, theaters en kinderdagverblijven. Voor onze klanten verzorgen wij de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische reiniging. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Hilversum zelf of in één van de plaatsen rondom Hilversum, bij Schoonmaak Gigant Hilversum bent u aan het juiste adres!

De voordelen van een Hilversums schoonmaakbedrijf

Wij zijn goed bekend in de gemeente Hilversum, dagelijks bedienen wij hier onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een slimme, economische en strakke planning altijd een voordelige prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Hilversum staan we voor een persoonlijke benadering en luisteren we goed naar de wensen van onze klanten ook werken we met innovatieve technieken. Onze mensen zijn enthousiast, goed opgeleid en komen veelal uit de buurt. Wij werken niet met een standaard aanpak, elke klant bedienen we op maat. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een persoonlijk advies voor al uw schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan contact met ons op we helpen u graag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Hilversum kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant Hilversum heeft door de jaren heen al meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door deze ruime ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, fabriekshal, garagebedrijf, school, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Bij al deze klanten verzorgen we niet alleen de standaard schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of natuurstenen vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of vieze aanslag.
Voor veel van onze klanten hebben wij een maatwerk pakket opgesteld zodat er precies gewerkt wordt zoals de klant dit wenst. We luisteren altijd goed naar uw wensen! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen kenbaar kunt maken? Neem contact op met Schoonmaak Gigant, we komen graag langs om kennis te maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken veel meer is dan even afstoffen, stofzuigen en dweilen daar weet ons team van schoonmakers alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning, instelling of bedrijfspand echt in nieuwstaat verkeerd op het moment dat wij weer vertrekken! Natuurlijk kunt u zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en met welke frequentie maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt het allemaal meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet wat aanpakken is en weet een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons vak is onze zeer diverse klantenkring. Zo maken we in de morgen een jaren ‘30 woning in het Staatsliedenkwartier schoon in de middag wassen we ramen in Kortenhoef en in de avond maken we een winkel in het centrum van Hilversum weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor veel werkplezier bij onze schoonmaakmedewerkers en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Hilversum: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant Hilversum kunnen wij u een voordelige offerte aanbieden. Hoe we dit doen? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal slim en groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat klussen goed op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en kilometers vermeden worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een scherp tarief!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Amsterdam

Voorjaarsschoonmaak

De voorjaarsschoonmaak al jaren een begrip. In de winter leeft u voornamelijk binnen met de kaarsjes of openhaard aan en zodra de zon in het voorjaar weer heerlijk naar binnen schijnt ziet u pas hoe vies de ramen zijn en hoeveel stof er door uw woning dwarrelt. Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak dus. Als u een druk leven heeft ontbreekt het u soms aan tijd en energie hiervoor. Wist u dat u ons ook kunt inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak? Het schoonmaakteam van Schoonmaak Gigant zorgt ervoor dat uw woning weer eens even grondig van boven tot onder gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze voorjaarsschoonmaak? Geef ze bij ons aan en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van het voorjaar kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Gaat u uw huis verkopen en moet uw woning in perfecte schone staat op de foto om in de verkoop gezet te worden? Of wilt u uw nieuw aangekochte woning grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Bij een verhuizing komt veel kijken en u heeft uw tijd misschien hard nodig voor het regelen van alle zaken rondom de verhuizing. Het team van Schoonmaak Gigant kan u dan alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen nemen zodat u uw handen vrij heeft voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor onze scherpe tarieven en de mogelijkheden.

Verbouw schoonmaak

Bij een verbouwing komt ontzettend veel stof vrij. Hoe goed u de ruimte ook afsluit en alles afplakt overal in huis komt u stof tegen. Heeft u in een toch al hectische periode van verbouwen wat extra hulp nodig om uw huis weer stofvrij te krijgen, of wilt u uw nieuw opgeleverde keuken goed laten reinigen waarbij gelijk de cementsluier die achtergebleven is na het voegen van de nieuwe vloertegels verwijderd wordt? Het team van Schoonmaak Gigant Hilversum kan u hiermee helpen. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u snel kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de ruimte!

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaakteam of schoonmaker dat uw wensen bespreekt en uitvoert? Bij Schoonmaak Gigant Hilversum bieden we “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en hoe vaak dit moet gebeuren. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Veel van onze klanten hebben een druk leven en komen hierdoor tijd te kort voor de schoonmaak van hun woning. De dagelijkse klussen doen ze zelf maar de grote klussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen blijven liggen door tijdgebrek. Bij Schoonmaak Gigant is het ook mogelijk om ons juist voor deze grote klussen 2 keer per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is bespreekbaar, neem contact met ons op, we denken graag met u mee!

Specialistische Schoonmaak

Ook als u op zoek bent naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden kunt Schoonmaak Gigant inschakelen. Wij zijn naast het reguliere schoonmaakwerk ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden of schoolgebouwen. Met ons enthousiaste en gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om kleine maar ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Op zoek naar een glazenwasser die weet hoe ramen streeploos worden schoonmaakt? Bij Schoonmaak Gigant weten we door onze ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we een streeploos resultaat krijgen! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw deuren en kozijnen netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals beplating of boeiboord. Wist u dat het regelmatig schoonmaken van kozijnen en andere delen aan uw woning de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk verlengt? Maar ook in geval van kunststof kozijnen, deuren en andere delen van uw woning zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunststof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een enthousiast, ervaren en goed opgeleid schoonmaakteam voor de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? Een betrouwbaar bedrijf dat u de kwaliteit kan bieden waar u naar op zoek bent? En dit ook nog voor een scherpe prijs? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Hilversum en laat ons u verrassen met onze voordelige tarieven! We denken graag met u mee!