Schoonmaakonderhoud

Zoals de naam al doet vermoeden is schoonmaakonderhoud periodiek schoonmaken. Oftewel: het schoonmaken goed bijhouden. Bij Schoonmaak Gigant verzorgen we zowel particulier schoonmaakonderhoud als zakelijk schoonmaakonderhoud.

Iedereen kan schoonmaken. Maar goed schoonmaken is een vak apart. Bent u op zoek naar een professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf? Schoonmaak Gigant helpt u graag met particulier of zakelijk schoonmaakonderhoud. En dat doen we al ruim 20 jaar!

Zoals hierboven al even gezegd is schoonmaken een vak.  Wij beschikken over de juiste middelen, materialen, ervaring en vakmanschap om alles blinkend schoon te krijgen en houden.

Waarom schoonmaakonderhoud uitbesteden?

Heeft u zelf weinig tijd voor schoonmaken? Of het is iets waar u simpelweg niet blij van wordt?

Wij wel! En daarom leveren wij schoonmaakonderhoud voor een betaalbare prijs! Zo is een fijn schoon huis of een frisse werkomgeving voor iedereen haalbaar. 

Onze missie is om u volledig te ontzorgen in uw schoonmaakwerk.

Hoe wij werken

Schoonmaakonderhoud begint altijd met een onderhoudsplan. Dat betekent dat wij langskomen om te inventariseren en om een schoonmaakplan met u op te stellen.

schoonmaakonderhoud

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Standaard verstaan wij onder schoonmaakonderhoud het periodiek schoonmaken van een woning, kantoor of bedrijfsruimte. Denk daarbij aan het schoonmaken van meubilair, stofzuigen, dweilen, stof afnemen, sanitair poetsen, glazen wassen en meer! 

Daarnaast verzorgen wij ook specialistisch schoonmaakonderhoud. Zoals in bijzondere branches (scholen, ziekenhuizen, kinderopvang), maar ook in diensten (gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reinigen). 

Wat uw schoonmaakklus ook is: Schoonmaak Gigant helpt u graag!

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Zakelijk schoonmaakonderhoud

Een schone werkomgeving is beter voor de productiviteit. Daarnaast is een schoon kantoor of bedrijf natuurlijk een uitstekend visitekaartje voor uw klanten. Vaak zijn ondernemers zelf zó druk met ondernemen, dat zij geen tijd hebben om zelf schoon te maken. Precies voor die ondernemers zijn wij er. Wij hebben een team van schoonmakers die gespecialiseerd is in het schoonmaken van kantoren en bedrijven.

Particulier schoonmaakonderhoud

Bent u op zoek naar een schoonmaakhulp thuis? Omdat u weinig tijd heeft of omdat schoonmaken simpelweg niet bepaald uw hobby is? Schoonmaak Gigant verzorgt schoonmaakonderhoud voor particulieren. U krijgt een vaste schoonmaker toegewezen, zodat het snel vertrouwd voelt en u niet telkens iemand anders over de vloer krijgt. Uiteraard kunt u rekenen op kwaliteit én discretie.

Kosten schoonmaakonderhoud

Bent u benieuwd wat het kost om een schoonmaakbedrijf in te huren? De exacte kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen en situatie.

Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen voor Schoonmaak Gigant?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunst verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.