Schoonmaakwerk op scholen

Of het nu een basisschool, middelbare school of universiteit is: schoonmaakwerk op scholen is een vak apart. Scholen zijn een plek waar veel jonge mensen samenkomen en waar zeer intensief gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld meubilair. Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van uw schoolgebouw(en)? Dan bent u bij Schoonmaak Gigant aan het juiste adres.

Scholen zijn een plek waar veel kinderen en jongeren samenkomen. Belangrijk dus dat uw school uiterst grondig wordt schoongemaakt. Zo zorgen we samen voor een schone, veilige leeromgeving. Een schone school draagt bij aan betere leerprestaties en een gezond klimaat voor zowel kinderen als medewerkers. 

Schoonmaakwerk basisschool

Bij teveel basisscholen is de hygiëne helaas niet goed op orde. Het schoonmaakbudget is bijvoorbeeld te krap of er wordt niet vaak genoeg schoongemaakt. En dat is een serieuze zaak, omdat het afweersysteem van jonge kinderen nog volop in ontwikkeling is. 

Bij de onderbouw van een basisschool is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat de vloeren extra aandacht krijgen tijdens het schoonmaken. Jonge kinderen kruipen over de grond en ontdekken veel met hun handen. Ook is het schoonmaken van sanitair op een scholengemeenschap ongelofelijk belangrijk. Vooral bij jonge leerlingen kan een ongelukje snel gebeuren. Eén keer per dag het sanitair schoonmaken is eigenlijk niet voldoende.

Een schone school = een goed visitekaartje

Ouders willen dat hun kinderen opgroeien en leren in een veilige omgeving. Kinderen spenderen immers het grootste deel van hun jeugd op school. Als uw school hygiënisch schoon is, is dat een mooi visitekaartje.

Schoonmaakbedrijf-zakelijk

Een veilige leeromgeving

Scholen zijn een plek waar veel kinderen samenkomen, leren en spelen. Virussen verspreiden zich snel, wat gevaren kan opleveren voor de gezondheid van zowel kinderen als leerkrachten. Vooral na de coronapandemie is de vraag naar een grondige schoonmaak van scholen (gelukkig) toegenomen. 

Niet alleen moet het sanitair worden gepoetst en de vloer worden gedweild, ook het hygiënisch schoonmaken van bureaus, pc’s en deurklinken is enorm belangrijk. Bij middelbare scholen en universiteiten wordt er immers continu van bureau en werkplek gewisseld. 

Schoonmaak Gigant beschikt over een ploeg ervaren en zeer gemotiveerde schoonmakers. Uiteraard met ervaring in de scholenbranche. Zij halen hun motivatie uit een schoon resultaat en zorgen ervoor dat uw school er spik en span uitziet en hygiënisch schoon is. Daarnaast denken wij proactief mee en komen ook met schoonmaaksuggesties waar u wellicht zelf niet direct aan dacht, zoals het schoonhouden van de ventilatiesystemen.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Hoe vaak mogen we uw school schoonmaken?

Als directeur van een school beheert u de budgetten. Het is dan ook helemaal aan u hoe vaak wij langskomen om uw school schoon te maken. Dagelijks, wekelijks of meerdere keren per dag/week.

Wij stellen altijd – samen met u – een schoonmaakplan op. Daarin leggen we vast welke schoonmaakwerkzaamheden er op welk moment moeten gebeuren.

School schoonmaken in de avonduren

De schoonmaken van een school vindt doorgaans plaats in de avonduren. Logisch ook, want het onderwijs mag natuurlijk geen hinder ondervinden van schoonmaakwerkzaamheden.

Bij Schoonmaak Gigant kunt u zelf bepalen hoe laat wij langskomen. Ook ’s ochtend vroeg en ‘s nachts behoren tot de mogelijkheden. Wilt u dat wij meerdere malen per dag (het sanitair) komen schoonmaken? Ook dat kunt u bij ons aangeven.

Kosten schoonmaken school

De kosten voor het schoonmaken van een school zijn afhankelijk van een aantal factoren.

Wij garanderen u dat wij eerlijke, concurrerende tarieven hanteren. Ook kijken we desgewenst met u mee wat er allemaal mogelijk is binnen het beschikbare budget. Voor een prijsvoorstel op maat vraagt u hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Waarom uw scholengemeenschap laten schoonmaken door ons?

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Offerte school schoonmaken

Overweegt u om uw school te laten schoonmaken door de ervaren schoonmakers van Schoonmaak Gigant? Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens hieronder.