Schoonmaakbedrijf particulieren

Wij zijn een ervaren, flexibel en klantgericht Schoonmaakbedrijf particulieren. In de huidige tijd hebben veel mensen het te druk om hun eigen woning schoon te maken. Bij veel huishoudens is er namelijk sprake van meerdere leden met een fulltime baan. Hierdoor loopt u de kans dat er weinig tijd over is voor de schoonmaak. Daarnaast is er, laten we eerlijk zijn, een grote groep mensen die gewoon niet zo veel zin heeft om zelf hun huis schoon te maken. Wat uw reden ook is, wij zijn een Schoonmaakbedrijf particulieren dat u graag van dienst is.

Inwoners van Nederland hebben geluk. Want u kunt ons op alle plekken van het land inschakelen. Wij zijn een grootschalig Schoonmaakbedrijf Particulieren. Dat levert veel extra zekerheid voor onze klanten op. Er is bijvoorbeeld altijd een schoonmaker beschikbaar. Verder hebben wij een centraal punt waar u terecht kunt voor vragen en opmerkingen.

Alles voor het gemak van de klant

Als Schoonmaakbedrijf voor particulieren besteden wij extra aandacht aan klantvriendelijkheid. Dat heeft van alles om het lijf. In de eerste plaats komen we bij u langs wanneer u dat het beste uitkomt. Ten tweede maken we voor al onze klanten een plan op maat. Daarbovenop zijn makkelijk bereikbaar en is bij ons alles bespreekbaar.

Het heeft zo z’n voordelen om een groot schoonmaakbedrijf voor particulieren te zijn. Wij hebben bijvoorbeeld veel werknemers in dienst. Dat betekent dat er altijd wel iemand beschikbaar is op een tijdstip in de week die u het beste uitkomt. Wij kunnen natuurlijk ook gewoon iedere dag bij u langskomen. U kunt bovendien altijd uw voorkeuren kenbaar maken. Desgewenst sturen wij zo veel mogelijk dezelfde schoonmaker bij u langs.

Schoonmaakbedrijf particulieren

U zit nooit zonder schoonmaker

Kiezen voor een landelijk concern voor uw schoonmaakdiensten heeft veel voordelen. Denk maar eens aan het uitval van een schoonmaker door ziekte of een andere reden. Kleinere bedrijven komend dan onmiddellijk in de personele problemen. U mag dan blij zijn als er überhaupt iemand langskomt om uw woning schoon te maken. Bij ons is dat niet het geval. We sturen gewoon een andere schoonmaker op hetzelfde, vertrouwde tijdstip naar u toe. Uw woning wordt dus niet alleen nog steeds schoongemaakt, dat gebeurt zelfs nog steeds op het moment dat u zelf heeft uitgekozen.

Voor reguliere en bijzondere schoonmaakbeurten

Schoonmaken heeft heel wat om het lijf. De reguliere schoonmaak is bij de meeste mensen het meest bekend. Die omvat taken zoals stoffen, dweilen, stofzuigen, sanitaire voorzieningen reinigen en keukens schoonmaken. Dit kunnen wij uiteraard allemaal voor u doen. Maar er zijn nog een hele andere reeks werkzaamheden waar veel mensen niet zo snel aan zullen denken. Als compleet schoonmaakbedrijf voor particulieren voorzien wij schoonmaakklussen van A tot Z. Ukunt dus ook bij ons terecht voor werkzaamheden die slechts sporadisch uitgevoerd moeten worden. Die vragen overigens wel vaak over de meeste specialistische kennis. U kunt denken aan glasbewassing, het reinigen van gevels en dieptereiniging.

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Grondige reiniging van uw woning

In uw leefomgeving moet u prettig en zonder risico kunnen verblijven. Het is daarom belangrijk dat uw woning opgeruimd en hygiënisch is. Dit kunt u eigenlijk alleen bereiken door zeer regelmatig uw woning schoon te maken. Om dat te bewerkstelligen zult u meerdere malen per week aan de slag moeten. Als schoonmaakbedrijf nemen wij al die werkzaamheden graag van u over.

De schoonmaak van een woning heeft heel wat om het lijf. Er zijn een heleboel taken die gedaan moeten worden. Bovendien keert het werk steeds weer terug. U zult regelmatig aan de slag moeten om echt te kunnen spreken van een schone woonruimte. Woningen bestaan uit meerdere ruimtes. Die vragen lang niet allemaal om dezelfde aanpak. De toiletten of een keuken dient op een hele andere manier schoongemaakt te worden. Een van de belangrijkste doelen van het schoonmaken is het stofvrij houden van uw woning.

Je keuken altijd hygiënisch schoon

De keuken is een unieke ruimte in het huis. Hier wordt onder andere het eten klaargemaakt. Bovendien is het een veel gebruikte plek om uw handen te wassen. Voedsel trekt jammer genoeg ook bacteriën aan. Een schone keuken is daarom van een veel groter belang dan louter de esthetische waarde. Wanneer een keuken niet goed schoon is, kan dat namelijk leiden tot gevaarlijke en zelfs levensgevaarlijke situaties. De enige echte oplossing daartegen is om ervoor te zorgen dat uw keuken dagelijks goed onderhouden en schoongemaakt wordt.

Voor elke klant een vriendelijke prijs

U kunt erop rekenen dat u bij ons nooit te veel betaalt. Wij zijn een Schoonmaakbedrijf voor particulieren dat voor iedere klant een plan op maat maakt. Bovendien hanteren wij erg aantrekkelijke tarieven. Als u bijvoorbeeld over een relatief kleine woonruimte beschikt, dan hoeft u ook minder te betalen. U bent eveneens volledig vrij om zelf te bepalen hoe vaak wij langskomen. Uiteraard voorzien wij u graag van advies wanneer u daar behoefte aan hebt. Tegelijkertijd staan wij open voor vragen of opmerkingen. Wij zullen er altijd alles aan doen om ons aan uw wensen aan te passen. Tot nu toe heeft deze aanpak al geleid tot een ongekend hoge klanttevredenheid. Dit schoonmaakbedrijf levert maatwerk voor iedereen, en dat allemaal voor een vriendelijk prijsje.

Een allround schoonmaakbedrijf voor iedereen

Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor heel Noord-Holland. Al jarenlang bieden wij de beste prijskwaliteitverhouding en onze medewerkers zijn echte vakmensen. Voor elke branche hebben wij een aparte aanpak en voor elke klus de juiste materialen. Natuurlijk tegen een betaalbaar tarief en zonder in te boeten op kwaliteit. Wij helpen u van A tot Z en helpen dagelijks meerdere klanten. Wij zijn dan ook het schoonmaakbedrijf voor iedereen. Hieronder vindt u enkele branches die wij dagelijks helpen:

Schoonmaakster Joanne

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en eerlijk schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant aan het juiste adres. Vraag een schoonmaakbedrijf offerte aan en kom precies te weten wat u kunt verwachten qua kosten.

U kunt ons natuurlijk  ook altijd benaderen met algemene vragen. Het maakt ons verder niet uit wat uw vraag is, wij helpen u graag. Heeft u liever dat wij geheel vrijblijvend bij u langs komen? Ook dan staan wij voor u klaar! Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant helpt u verder.