Schoonmaakbedrijf Amstelveen

Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amstelveen nodig voor uw bedrijf of huishouden? Schoonmaak Gigant Amstelveen is een professioneel schoonmaakbedrijf dat ingezet kan worden voor reiniging van bedrijfspanden, theaters, instellingen, scholen, specialistische reiniging maar ook voor huishoudelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het maakt niet uit deze schoonmaakwerkzaamheden eenmalig, wekelijks of maandelijks uitgevoerd moeten worden, bij Schoonmaak Gigant Amstelveen is alles mogelijk!

Buiten dat wij een full-service schoonmaakbedrijf in Amstelveen zijn, kiest u ook voor ons schoonmaakbedrijf omdat wij betaalbaar en betrouwbaar zijn. Schoonmaak Gigant weet van de hoed en de rand. Onze schoonmakers hebben de nodige stratenkennis en wij durven onszelf dan ook een echte professionele schoonmaakbedrijf in Amstelveen te noemen.

Schoonmaak

Is uw pand vies? Onze professionele schoonmakers en schoonmaaksters maken uw pand schoner dan het ooit is geweest. 

Onderhoud

Is uw pand niet meer schoon te maken? Dan kunnen wij impregneren, schilderen of chemisch reinigen.

Renovatie​

Kleine renovaties nodig omdat uw pand  er anders niet meer goed uit komt te zien? Wij frissen uw pand weer op.

Een goed schoonmaakbedrijf in Amstelveen

Schoonmaak Gigant Amstelveen is een bekende naam in de regio Amstelveen. In Amstelveen bedienen wij vele klanten waarvoor wij zeer uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Onze klanten zijn particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten. Wij verzorgen voor hen de alledaagse en/of grondige schoonmaakwerkzaamheden maar ook specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Of u of uw bedrijf nu gevestigd is in Amstelveen zelf of in één van de omliggende plaatsen, bij Schoonmaak Gigant Amstelveen bent u aan het juiste adres!

Een schoonmaakbedrijf in Amstelveen biedt vele voordelen

Amstelveen en de omliggende plaatsen zoals Uithoorn, De Kwakel en Aalsmeer kennen wij goed, dagelijks bedienen wij hier onze klanten. Groot voordeel hiervan is dat wij door een slimme en economische planning altijd een scherpe prijs kunnen aanbieden. Bij Schoonmaak Gigant Amstelveen staan we voor een persoonlijke aanpak en werken we met de nieuwste technieken. Onze mensen zijn goed opgeleid, enthousiast en komen veelal uit de buurt. Wij bedienen elke klant op maat, een standaard aanpak bestaat bij ons niet. Samen met u bespreken we uw persoonlijke wensen om zo samen te kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Bent u ook op zoek naar een bedrijf voor al schoonmaakwerkzaamheden, die naar uw persoonlijke wensen luistert? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant we helpen u graag!

Schoonmaakbedrijf Amsterdam (1)

De schoonmaakdiensten van Schoonmaakbedrijf Schoonmaak Gigant

Onze schoonmaakbedrijf in Amstelveen kan u helpen met alle soorten schoonmaakdiensten. Van een dieptereiniging tot aan een vloerreiniging, Schoonmaak Gigant helpt u betaalbaar en vakkundig. Dagelijks helpen wij zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van verschillende objecten. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten.

Dienstverlening zakelijk
Particulieren

Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte​

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Ervaring en expertise

Schoonmaak Gigant Amstelveen heeft inmiddels meer dan 10.000 woningen schoongemaakt, meer dan 8.000 bedrijfspanden en-of instellingen schoongemaakt en meer dan 3.500 specialistische klussen uitgevoerd! Door deze enorme ervaring is bijna elke klus in uw woning, bedrijfspand, school, fabriekshal, garagebedrijf, theater of instelling wel een keer voorbij gekomen. Bij al onze klanten verzorgen we niet alleen de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden zoals afstoffen, stofzuigen en dweilen maar verzorgen we ook specialistische reiniging. U kunt hierbij denken aan vloeronderhoud zoals het reinigen van tapijt maar ook het op de juiste manier reinigen van houten of marmeren vloeren. Maar ook gevelreiniging zoals bijvoorbeeld het verwijderen van graffiti of het streeploos wassen van ramen behoort tot onze specialismen. Veel van onze klanten maken gebruik van een maatwerk zodat er precies gewerkt wordt zoals zij dit wenst. Uw wensen staan bij ons dan ook altijd centraal! Bent u ook op zoek naar een schoonmaakbedrijf waar u uw wensen kunt bespreken? Neem contact op met Schoonmaak Gigant, we komen graag eens kennis maken!

Een grondige schoonmaak

Dat schoonmaken meer is dan even afstoffen, stofzuigen en dweilen daar weten wij alles van! Wij zorgen ervoor dat uw woning of kantoorpand echt in nieuwstaat verkeerd op het moment dat wij weer vertrekken! Natuurlijk kunt u zelf aangeven wat u schoongemaakt wilt hebben en hoe vaak maar als we het over een grondige schoonmaak hebben dan maken we ook echt grondig schoon. Hierbij wordt alles meegenomen, de hoekjes, de gaatjes, de kiertjes, onder de bank, tussen de bank, de onderkant van het bureau, het toetsenbord, de muren én het plafond! Ons team weet wat écht schoonmaken is en weet een verbluffend resultaat neer te zetten. Dat is de kracht van Schoonmaak Gigant Amstelveen, bij ons is schoon ook écht schoon!

Toilet reinigen
Schoonmaakster aan het werk

Een schoonmaakbedrijf voor iedereen

Het leuke aan ons werk is onze zeer diverse klantenkring. Zo maken we in de ochtend een monumentaal pand in Amstelveen schoon, het volgende momenten maken we een woning schoon in Westwijk en in de avond maken we een bedrijfspand op de bloemenveiling Aalsmeer weer klaar voor de volgende werkdag. Dit zorgt voor afwisseling en plezier in het werk bij ons team en dit ziet u terug in het resultaat. Onze planners zorgen ervoor dat alle schoonmaakklussen op het juiste moment worden uitgevoerd zodat u niet gestoord wordt in uw dagelijkse planning.

Schoonmaakbedrijf Amstelveen: de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bij Schoonmaak Gigant kunnen wij u een eerlijke offerte aanbieden. Hoe we dit doen? Door bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en materiaal slim en groot in te kopen. Maar ook door een economische planning. Hiermee zorgen we ervoor dat klussen goed op elkaar aansluiten zodat onnodige reistijd en kilometers vermeden. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee want door deze werkwijze kunnen we u kwaliteit bieden maar ook een fijne prijs!

De schoonmaakdiensten van Schoonmaak Gigant Amstelveen

Voorjaarsschoonmaak

Een eeuwenoud begrip; de voorjaarsschoonmaak. Na een winter van binnen leven met de kaarsjes aan, de kerstboom, kaasfondue en oliebollen schijnt de zon weer heerlijk naar binnen en dan ziet u pas hoe hoeveel stof er door uw woning dwarrelt en hoe vies de ramen zijn. Tijd voor een grote schoonmaak. Binnen een hectische levensstijl heeft u hier niet altijd de tijd en energie voor. Gelukkig kunt u ons ook inschakelen voor een éénmalige grote schoonmaak! De specialisten van Schoonmaak Gigant Amstelveen zorgen ervoor dat uw woning weer eens even grondig van boven tot onder en van links naar rechts gepoetst en schoongemaakt wordt. Heeft u speciale wensen voor deze grote schoonmaak? Bespreek ze met ons en we zorgen dat u in een heerlijk schoon huis van de lente kunt genieten!

Verhuis schoonmaak

Staat u op het punt om te verhuizen en moet uw woning in perfecte schone staat zijn voor de kijkdagen? Of wilt u uw nieuw aangekochte woning grondig laten reinigen voordat u deze betrekt? Bij een verhuizing komt erg veel kijken en u besteed uw tijd misschien liever aan het regelen van andere zaken dan het schoonmaken van een woning. Het team van Schoonmaak Gigant neemt u graag alle schoonmaakwerkzaamheden uit handen zodat u tijd heeft voor het plannen van de verhuizing! Neem contact op voor de vele mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Verbouw schoonmaak

U ontkomt niet aan stof tijdens een verbouwing. Het maakt niet uit hoe goed u de ruimte ook afsluit en alles afplakt u blijft stof tegen komen op de gekste plekken in huis. En dan heeft u ook nog alle hectiek rondom het verbouwen. Hoe fijn is het als u wat extra handen tot uw beschikking heeft om uw huis weer stofvrij te krijgen! Of om uw nieuw opgeleverde badkamer goed laten reinigen waarbij gelijk de cementsluier die achtergebleven is na het voegen van de nieuwe tegels verwijderd wordt? Het team van Schoonmaak Gigant kan u hierbij helpen. Regelmatig worden wij ingezet voor een grondige schoonmaak na een verbouwing, wij zorgen ervoor dat u snel kunt beginnen aan de leuke klus na verbouwen, namelijk het inrichten van de ruimte!

Schoonmaak op maat

Bent u op zoek naar een schoonmaker of schoonmaakteam dat goed met u communiceert? Bij Schoonmaak Gigant bieden we u “schoonmaak op maat” aan. Bij deze dienst kunt u helemaal zelf bepalen wat er schoon moet worden gemaakt moet worden en met welke frequentie. Wij leveren u de beste schoonmakers, u stuurt ze aan!

Grote schoonmaak

Veel klanten van ons hebben een druk en hectisch leven waardoor er te weinig tijd is voor de schoonmaak in huis. De huizen van onze klanten zijn netjes maar de grote klussen zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken of keukenkastjes of gewoon een keer echt grondig stoffen en- of dweilen blijven liggen door tijdgebrek. Bij Schoonmaak Gigant is het mogelijk om ons juist voor deze grote klussen 2 keer per jaar in te schakelen of elk kwartaal of misschien maandelijks. Alles is mogelijk, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Specialistische Schoonmaak

Voor de echt specialistische schoonmaakwerkzaamheden bent u bij Schoonmaak Gigant ook aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf dat naast het reguliere schoonmaakwerk ook gespecialiseerd in gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloerreiniging en het reinigen van bedrijfspanden of fabriekshallen. Met ons gespecialiseerde team hebben wij voldoende capaciteit om kleine maar ook grotere projecten aan te nemen.

Glazen wassen

Bij Schoonmaak Gigant weten we door onze ervaring in het wassen van inmiddels duizenden ramen precies hoe we streepvrije schone ramen kunnen realiseren! Naast het schoonmaken van uw ramen maken we natuurlijk gelijk uw kozijn of deur netjes schoon en indien gewenst nemen we gelijk alle andere kunststof of houten delen van uw woning mee zoals het boeiboord. Door dit regelmatig te laten doen verlengt u gelijk de levensduur van uw schilderwerk aanzienlijk. Maar ook als u kunststof kozijnen en deuren heeft zorgt het regelmatig schoonmaken ervoor dat het kunststof niet dof wordt of er oud uit gaat zien.

Wat zeggen anderen over ons schoonmaakbedrijf

Wat klanten over Schoonmaak Gigant te vertellen hebben. 

Voor onze slotenmakersbedrijf in Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouw- en betaalbare schoonmaakbedrijf. Deze hebben wij gelukkig gevonden. Schoonmaak Gigant is een eerlijk bedrijf waarbij je geen verrassingen hoeft te verwachten. Een echte aanrader dus!
Cor Simons
Lockit Slotenmakers
Wij zijn een leverancier van gereedschap en hang-en-sluitwerk. Er wordt nogal wat rommel achtergelaten door klanten in ons filiaal in Rotterdam. Wij hebben helaas zelf geen tijd om dit zelf op te ruimen maar dit doet gelukkig Schoonmaak Gigant voor ons. Fijne medewerkers.
Jimmy Simons
Destil Nederland

Vrijblijvende offerte of een algemene vraag?

Op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw woning of instelling? Een bedrijf met goed opgeleide en enthousiaste medewerkers dat u de kwaliteit kan bieden voor een scherpe prijs? Neem dan contact op met Schoonmaak Gigant Amstelveen! We zijn ook graag u van dienst.