Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Glasbewassing

Onder glasbewassing verstaan we de reiniging van ramen. Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf. Daarom is het lappen van ramen voor ons dagelijkse kost. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep op ons doen. Wij stellen voor onszelf hoge eisen op. Daarom kunnen onze klanten altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je ramen schoon worden en dat doen we zonder strepen achter te laten.

Iedereen die weleens ramen heeft gelapt is er mee bekend. Het streeploos wassen van ruiten is helemaal niet zo makkelijk. Sterker nog, het is een kunst op zich. Als je ramen schoonmaakt en je laat allemaal strepen achter, dan heb je er niet zo veel aan. Je loopt zelfs de kans dat je ramen er alleen maar minder mooi uit zijn gaan zien. Een goede ramenwasser heeft het vak volledig onder de knie. Wij hebben alleen maar dat soort mensen in dienst. Dus als je bij ons langskomt voor glasbewassing, dan kun je erop rekenen dat we een professional naar je toe sturen. Hij of zij zal je ramen altijd blinkend en streeploos achterlaten.

Glasbewassing op maat voor elk gebouw

 

Elk gebouw heeft ramen. De bedoeling is dat daar licht door naar binnen komt. Bovendien is het wel zo prettig als je naar buiten kunt kijken. Voor beide van deze doeleinden is het fijn als de ramen helder en schoon zijn. Er zit gelukkig heel wat verschil tussen gebouwen. Wij stellen voor elk gebouw een plan op maat op. Daarmee houden we rekenen met de grootte en het aantal ramen. Maar er zijn nog een aantal andere belangrijke factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

De frequentie van de glasbewassing

 

Bij ons staan de wensen van de klant centraal. Maar we geven natuurlijk ook altijd ons professionele advies. Dat gaat bijvoorbeeld om de frequentie van de wasbeurten voor je ruiten. Uiteraard geeft de voorkeur van de klant uiteindelijk de doorslag. Maar er zijn een aantal omstandigheden waar rekening mee gehouden moet worden. Ramen die dicht bij begroeiing staan, zijn over het algemeen sneller vies. Dat komt omdat kleine deeltjes neerslaan op het glas. Dit zijn bijvoorbeeld pollen en ander plantaardig materiaal. De neerslag op het glas is vooral zichtbaar als de zon er op een bepaalde manier op schijnt. Wanneer de ramen dicht bij drukke wegen staan, dan zien we eigenlijk hetzelfde effect. De ramen worden sneller vies. Meestal gaat het hier om een gelige of donkere neerslag op de ramen. Hierdoor wordt het licht geblokkeerd en ziet alles er smoezelig uit. Wanneer jouw woning, kantoor of appartement daar last van heeft. Dan is het waarschijnlijk een goed idee om vaker dan gemiddeld de ramen te laten lappen.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Het verschil tussen binnenglas en buitenglas

 

Wij zijn in staat om zowel de binnen- als de buitenkant van ramen te lappen. Desondanks is verreweg het grootste deel van de aanvragen die we binnen krijgen voor het lappen van de buitenkant. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Want de meeste mensen kunnen zelf makkelijk bij de binnenkant van hun ramen komen. Bedrijven laten dit liever graag wel door een professional over. Onze schoonmakers staan dan ook regelmatig de binnenkant van de ramen van kantoorpanden schoon te maken. Maar er is nog een ander verschil. De buitenkant van ramen wordt over het algemeen veel sneller vies. Tenzij je kinderen in huis hebt die op de haverklap met hun handen tegen de ramen aan staan. Als dit niet het geval is, dan is de kans groot de de buitenkant van je raamwerk veel sneller smerig is. Daar houden we rekening mee bij het opstellen van een plan. Want de frequentie waarop we langskomen is daar een belangrijk onderdeel van. Wij stellen altijd een eerlijk plan op wanneer iemand contact met ons opneemt in verband met glasbewassing.

Glasbewassing van A tot Z

 

Bij ons kunnen klanten rekenen op een complete schoonmaakbeurt. We rappen dus niet alleen je ramen. Wij vinden het normaal dat we dan ook meteen de kozijnen schoonmaken. Hetzelfde geldt uiteraard voor deuren en deurposten. Dat heeft namelijk meerdere positieve uitwerkingen. In de eerste plaats staat dat het netjes en mooi afgewerkt. Het is eigenlijk geen gezicht om glanzende ramen te hebben en daarnaast smerige kozijnen en deurposten. Door het contrast lijken deze zelfs nog viezer. In de tweede plaats helpen we je graag bij het beschermen van de verflaag die op deurposten, ramen, deuren en raamkozijnen zit. Door het vuil er regelmatig af te vegen blijven deze veel langer mooi. Dat heeft esthetisch dus een effect. Meer je profiteert ook financieel. Want door schilderwerk goed te onderhouden is het veel minder snel toe aan vervanging.

Geen zorgen in verband met mogelijk werkuitval

 

Het zijn van een groot bedrijf heeft zo zo’n voordelen. Helemaal als je het combineert met persoonlijke service, zoals wij doen. Een groot bedrijf betekent veel werknemers. Zoals gezegd zijn we hierdoor al door het hele land actief. Maar het brengt nog meer pluspunten met zich mee. Want bij ziekteverzuim is er altijd wel een vervanger paraat. Hierdoor hoeven onze klanten zich nooit zorgen te maken. Als je bij ons kiest voor glasbewassing, dan komt er iemand op het afgesproken tijdstip langs. Ziekteverzuim en andere onvoorziene omstandigheden kunnen namelijk eenvoudig opgevangen worden dankzij ons grote hoeveelheid medewerkers.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers representatief zijn. Daarom zijn het stuk voor stuk klantgericht schoonmakers. Wij hebben namelijk gemerkt dat onze klanten het fijn vinden als onze medewerkers bereikbaar zijn. Ze staan open voor een praatje en dat zorgt voor extra gezelligheid. Maar er zit ook een professionele factor aan verbonden. Want openheid zorgt er ook voor dat onze klanten makkelijker bij ze terecht kunnen voor vragen en opmerkingen. Hierdoor weten we zeker dat het werk dat we leveren wordt gewaardeerd.

Iedere klant krijgt een plan op maat

 

Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf, maar dan wel een met een persoonlijke aanpak. Wij vinden sociaal contact tussen klant en aanbieder ongelooflijk belangrijk. Dat geldt op sociaal gebied, maar ook als het op zakelijke aspecten aankomt. Het perfecte voorbeeld daarvan is ons maatwerk op het gebied van glasbewassing. Voor ons maakt het niet uit of je een grote of kleine klus hebt. Wij nemen al het werk met open armen aan. Je hoeft er daarbovenop niet bang voor te zijn dat je te veel betaalt. Vooral particulieren zijn daar weleens bang voor. Omdat ze niet zo heel veel ramen om te lappen hebben. Daardoor denken ze dat ze hoge tarieven per raam moeten betalen. Bij ons is dat nooit het geval. Er is namelijk geen sprake van standaardtarieven. Wij bekijken de situatie van elke klant individueel. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt plan met een vriendelijke prijs op.

Het maakt ons niet uit waar je woont of werkt. Je kunt ons altijd inschakelen voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. Glasbewassing is daar een standaard onderdeel van. Vooral bedrijven kunnen het erg waarderen dat we door het gehele land actief zijn. Helemaal wanneer ze over meerdere vestigingen beschikken. Je hoeft namelijk maar één partij in te schakelen om al deze gebouwen te laten reinigen. Dat zorgt voor een stuk minder gedoe. Je hoeft namelijk nog maar met één partij contact op te nemen en zaken te doen. Bij eventuele problemen is er een centraal aanspreekpunt.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl