Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaakbedrijf

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met een schat aan ervaring. In ons jarenlange bestaan hebben we al een groot aantal klanten blij gemaakt. Wij richten ons zowel op particulieren als op zakelijke klanten. Je kunt dus altijd bij ons terecht. Bovendien leveren we altijd maatwerk, en daar hoort ook een prijs op maat bij. Hierdoor weten onze klanten dat ze nooit te veel betalen.

Door heel Nederland kunnen mensen een beroep doen op ons schoonmaakbedrijf. Je profiteert dan direct van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Bij ons krijg je de garantie van een groot concern. Tegelijkertijd staat bij ons persoonlijk contact in een hoog vaandel. Wij zijn dan ook erg klantgericht. Zo komen wij bijvoorbeeld bij je langs wanneer jou dat uitkomt. Dat is eveneens een voordeel dat je niet kunt verwachten bij kleinere schoonmaakbedrijven. Zij opereren namelijk vaak alleen of met een select groepje medewerkers. Wij hebben een grote groep schoonmakers in dienst. Daardoor zijn we erg flexibel. Je zult bij ons bijvoorbeeld nooit zonder schoonmaker zitten omdat er sprake is van ziekte of werkuitval door een andere reden. Er staat namelijk altijd een ander klaar om de taken over te nemen.

Als schoonmaakbedrijf denken wij met je mee

 

Als ervaren schoonmaakbedrijf komen we graag op een vast tijdstip langs. Dat kan één keer per week zijn, maar ook elke dag of een aantal dagen in de week. Het kan natuurlijk voorkomen dat de afgesproken moment je toch niet goed uitkomen. Dat kan komen omdat je op vakantie gaat, of wanneer er sprake is van een onregelmatig schema. Dankzij onze grote hoeveelheid medewerkers is het voor ons geen probleem om op een ander moment langs te komen. Bij ons is alle bespreekbaar. Zo lang je ons maar genoeg tijd geeft om het een en ander aan te passen. Onze schoonmakers staan altijd voor je klaar.

Al onze schoonmakers zijn harde werkers die letten op de kleine details. Daar letten we erg strikt op bij de selectieprocedure. Wij zien graag dat al onze schoonmakers pietjes precies zijn. Dat heeft al tot grote tevredenheid onder onze bestaande klanten geleid. Alle leden van ons personeel zijn professionele schoonmakers met jarenlange ervaring. Je kunt er dus op rekenen dat jouw woning of werkruimte altijd helemaal perfect schoon wordt gemaakt.

Het belang van goede hygiëne

 

Als schoonmaakbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk goede hygiëne is. Als er niet goed wordt schoongemaakt, dan zijn bacteriën vrij om hun gang te gaan. Die zijn de oorzaak van nare ziektes en andere aandoeningen zoals een voedselvergiftiging. Hierdoor is met name schoonmaak in de keuken onmisbaar.

Stof is eveneens een veroorzaker van veel problemen. Een grote groep mensen heeft in meer of mindere mate last van een te grote hoeveelheid stof in de lucht. Dat geeft bijvoorbeeld problemen met de ademhaling. Maar ook uit hygiënisch oogpunt moet de hoeveelheid stof in een ruimte altijd beperkt worden gehouden. Er worden namelijk allerlei andere, potentieel schadelijke, deeltjes en kleine organismes in opgenomen. Bovendien is er een grote groep mensen met een allergie voor stof. Daar zijn milde en ernstige vormen van. Om voor iedereen een prettige omgeving te creëren, is het daarom van belang dat alles goed schoon is en ruimtes zo veel mogelijk stofvrij zijn. Als professioneel schoonmaakbedrijf kunnen wij dat voor je doen.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Voor de dagelijkse en grondige schoonmaakbeurten

 

Wij zijn in te schakelen als schoonmaakbedrijf voor dagelijks of wekelijks onderhoud. Dat zijn taken zoals stoffen, stofzuigen, het schoonmaken van toiletten en badkamers, dweilen en het hygiënisch reinigen van de keuken. Het is uiteraard ook mogelijk om ons voor een aantal dagen in de week in te huren. Als je op zoek bent naar grondige en specialistische reiniging, dan bent je bij ons ook aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook diensten zoals gevelreiniging, glasbewassing en dieptereiniging.

Een schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven

 

Wij hebben zowel zakelijke als particuliere klanten. Je kunt ons dus inschakelen voor je bedrijf, maar ook gewoon voor je woning of andere privévertrekken. Onze flexibiliteit en expertise stellen ons in staat om beide sectoren perfect van dienst te zijn.

Lang niet iedereen heeft tijd of zin om haar of zijn eigen woning schoon te maken. Als flexibel schoonmaakbedrijf zijn wij van alle markten thuis. Daarom zijn wij in te schakelen voor standaard schoonmaakwerkzaamheden. Dat zijn bijvoorbeeld het stofzuigen van je vloer, het schoonmaken van sanitaire voorzieningen en reiniging van je keuken.

Wanneer je woning niet met regelmaat onderhouden wordt, dan leidt dit tot onhygiënische omstandigheden. Dat levert een veelvoud aan problemen en alarmerende situaties op. Vooral voor kinderen kan een slecht onderhouden huis erg gevaarlijk zijn. Met name een keuken die niet goed schoon is, neemt allerlei risico’s met zich mee. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan voedselvergiftiging. Een stofvrij huis is bovendien veel prettiger om in te wonen.

Een goed verzorgd huis ziet er eenvoudigweg veel beter uit. Het is veel prettiger lever dan wanneer je woning een rommel is. Goed onderhoud is in principe de basis van alles. Je kwaliteit van leven gaat omhoog en je voelt je beter in je eigen huis. Wij nemen graag de schoonmaakwerkzaamheden uit je handen.

Een schone werkomgeving leidt tot betere prestaties

 

Eigenlijk alles gaat beter in een goed onderhouden en schone ruimte. Het is niet al te prettig om in een rommelige of zelfs vieze ruimte te moeten werken. En dan zijn de consequenties voor de gezondheid van een slechte hygiëne nog niet eens benoemd. Het is al langer bekend dat schone werkruimtes leiden tot meer motivatie. En dat komt de productiviteit uiteraard ten goede. Als je voor onze diensten kiest, dan is jouw werkomgeving altijd schoon. Hierdoor zullen medewerkers van een bedrijf zich nog beter inzetten. Een schone ruimte heeft namelijk een positief effect op de hersenen. Dat vindt voor een groot deel onbewust plaats. Als iemand ziet dat alles om zich heen tot in de puntjes verzorgd is, dan zullen zij zelf ook de ambitie hebben om voortreffelijk werk te leveren.

Een gerespecteerd schoonmaakbedrijf heeft op meerdere manieren een positieve invloed op de productiviteit van een bedrijf. Er is de laatste jaren steeds meer aandacht voor de sfeer op een bedrijf. Het spreekt voor zich dat die beter is als onder andere kantoorruimtes, toiletten, de kantine en de keuken schoon en opgeruimd zijn. Niemand heeft zin om een kop koffie te zetten in een vieze keuken. Je lunch aan een vieze tafel nuttigen is al evenmin een pretje. Hygiëne en onderhoud zijn cruciaal om de sfeer binnen een bedrijf of organisatie op peil te houden. Collega’s zullen beter met elkaar kunnen opschieten.

Daarnaast kunnen rommelige en vieze ruimtes erg frustrerend zijn. Dat kan leiden op chagrijnige gezichten tussen medewerkers onderling. Als werkgever wil je dat natuurlijk te allen tijde voorkomen. Want het is een stuk fijner wanneer iedereen goed met elkaar op kan schieten. Schone en goed opgeruimde werkplekken zorgen voor veel minder afleiding dan wanneer het een rommel is. Meer orde leidt tot minder afleiding. Daardoor kan iedereen op het werk zich focussen op waar ze goed in zijn. Ondertussen richten wij als schoonmaakbedrijf ons volledig op onze expertise. En dat is uiteraard om ervoor te zorgen dat alles netjes en schoon is. Hierdoor gaat de zowel de productiviteit als de sfeer op je bedrijf met sprongen vooruit.

Klantgerichtheid staat in een hoog vaandel

 

Wij doen er alles aan om de wensen van onze klanten te vervullen. Het is namelijk ons doel om jou van dienst te zijn. Zo passen wij onze schema’s aan zodat onze schoonmakers op de momenten langskomen die jou het beste uitkomen. Bovendien is bij ons alles bespreekbaar. Mede hierdoor is er zo’n hoge tevredenheid onder onze klanten.

Het ene schoonmaakmiddel is het ander niet. Hetzelfde geldt voor schoonmaakmachines. Wij maken altijd gebruik van toppunt van wat de techniek te bieden heeft. Want grondig schoonmaken is ook een kwestie van het kiezen van de juiste producten en machines. Schoonmaken gaat een stuk soepeler wanneer je wordt geholpen door de moderne techniek. Daarnaast gaat het een stuk sneller. Hierdoor zijn onze schoonmakers minder lang bezig met het reinigen van je woning of bedrijf. Als klant profiteer jij natuurlijk ook van het financiële verschil dat dit oplevert.

Het belang van duurzaamheid kan niet onderschat worden. Mede hierom streven wij ernaar om klimaatneutraal te opereren. Door ons in te schakelen zorg je ervoor dat de schoonmaakwerkzaamheden een zo laag mogelijke impact op de natuur hebben. Dat doen we door producten te gebruiken die niet schadelijk zijn voor het klimaat. Maar we denken ook aan jouw energierekening. Desgewenst komen wij namelijk tijdens kantooruren langs. Daardoor hoef je voor ons de verlichting niet langer aan te hebben staan. Wij denken met alles zo veel mogelijk met onze klanten. Maatwerk is volgens ons erg belangrijk.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl