Schoonmaak concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaakbedrijf

Uiteraard zorgen onze schoonmakers er voor dat alles perfect schoon is. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven kunnen onze schoonmakers in overleg echter ook kleine reparaties uitvoeren.

Als het aankomt op het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij staan voor u klaar voor het schoonmaken en onderhouden van uw pand. Onze diensten kunnen door iedereen worden gebruikt, zowel door de grotere bedrijven als door de particulieren. Door te kiezen voor een professioneel schoonmaakbedrijf weet u zeker dat u voorzien zult zijn van een grondige schoonmaak. Onze werkwijze is uniek in Nederland omdat wij naast de schoonmaak ook verschillende onderhoudsklussen op ons kunnen nemen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Er zijn verschillende diensten die wij voor u kunnen verrichten. Op de eerste plaats kunt u kiezen voor de reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Dankzij ons zal u nooit meer zelf aan de slag hoeven om uw pand geheel schoon te maken. Wij maken gebruik van professionele schoonmaakmiddelen, middelen die u niet zomaar in de winkel kunt kopen. Hierdoor bent u voorzien van de best mogelijke reiniging. U kunt ons ook inschakelen voor het uitvoeren van onderhoud of renovatie werkzaamheden. Wilt u hier meer informatie over inzien dan raden wij aan om even hier op de site te blijven hangen of om ons even op te bellen.

Waarom kiezen voor ons schoonmaakbedrijf?

Er zijn verschillende redenen te bedenken voor de vraag waarom u ons in zou moeten schakelen voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. Wij staan voor u klaar voor een professionele en grondige schoonmaak. Dit stelt u in staat om uw pand weer geheel stof en vuilvrij te maken. Voor werkgevers met een groot kantoorpand is dit ideaal, u wilt immers wel hebben dat iedereen prettig kan werken. Daar komt bij dat wij altijd weer een voordelig tarief weten te hanteren. Dit schappelijke tarief stelt iedereen in staat om voorzien te zijn van de werkzaamheden van een uitzonderlijk goed schoonmaakbedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact op voor meer info!

Alle diensten:

Een schoonmaker inhuren is een van de prettigste luxes die er bestaat. Maak je nooit meer zorgen over de schoonmaak met onze schoonmaakservice.
Wanneer er brand in uw woning of kantoor is geweest kunt u onze specialisten inschakelen om het pand schoon te maken en de brandgeur te verdrijven. Zij kunnen u ook direct een offerte geven voor eventuele reparaties.
Het vegen van uw schoorsteen door professionele schoorsteenvegers zorgt er voor dat deze niet verstopt komt te zitten. Het is aan te raden dit minimaal eens per jaar te doen.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl