Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Vloerreiniging

Als schoonmaakbedrijf zijn wij een specialist in vloerreiniging. Wij zijn al jarenlang actief in deze branche. Daardoor is geen type vuil of soort vloer ons te gek. Door te kiezen voor de juiste methodes, machines en schoonmaakmiddelen weten we elke vloer weer brandschoon te krijgen. Bovendien kunnen klanten altijd rekenen op een op maat gemaakt plan. Je krijgt uitstekende service en wij hanteren vriendelijke tarieven.

Voor ons heeft het reinigen van vloeren geen geheimen meer. Inmiddels hebben we al talloze klanten blij gemaakt. Daarom maakt het ons niet uit over welk type vloer je beschikt. Wij zorgen altijd voor brandschone vloeren. Een vloerreiniging is een van de meest uitgevoerde werkzaamheden die buiten het reguliere schoonmaakwerk valt. Het wordt door een heel aantal branches zeer regelmatig gedaan. Vloeren van winkels zoals supermarkten en magazijnen worden bijvoorbeeld vrijwel dagelijks gereinigd.

Geniet langer van je vloer

 

Onderhoud is belangrijk voor goede hygiëne. Maar het reinigen van een vloer levert veel meer op dan alleen dat. Het aanleggen van een vloer is namelijk een beste investering. Dat geldt voor elk type vloer, of je nou kiest voor plavuizen, tapijt of parket. Het zou daarom zonde zijn als je spoedig opnieuw moet investeren. Dat zal het geval zijn als je vloer niet goed onderhouden wordt. Allerlei kleine deeltjes richten namelijk schade aan. Je kunt denken aan kleine steentjes die krasjes veroorzaken. Maar er zijn ook veel stoffen die door hun zure of juist basische eigenschappen op de lange termijn schade veroorzaken. Dit zit allemaal in standaard, alledaags vuil. Vloerreiniging kan voorkomen dat je vloeren binnen de kortste keren hun glans verliezen. Ze zijn dan minder mooi, en dat is zonde. Maar vloerreiniging doe je natuurlijk niet alleen maar uit esthetisch oogpunt. Het is ook een belangrijke bezigheid om de hygiëne in een ruimte te garanderen. Bovendien zullen je vloeren niet alleen langer mooi, maar ook langer goed blijven. Op de lange termijn zul je daardoor alleen maar geld besparen als je kiest voor een professioneel schoonmaakbedrijf om je vloeren te reinigen.

De juiste reiniging voor elk type vloer en tapijt

 

Vloerreiniging heeft heel wat om het lijf. Want een vloer wordt nou eenmaal snel vies. Het is waarschijnlijk het gedeelte in elke huis en elk pand dat als eerste toe is aan een schoonmaakbeurt. Daarnaast zijn er heel wat verschillende soorten vloeren. Die kunnen uiteraard niet allemaal op dezelfde manier gereinigd worden. Een tapijt heeft een hele andere behandeling nodig dan een stenen vloer of een vloer van hout. Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf weten wij dat als geen ander. Bovendien hebben wij de expertise in huis om elke type vloer de juiste behandeling te geven.

Diep in de vezels van een tapijt reinigen vraag om specialistische kennis. Bovendien heb je specifieke middelen en een krachtige machines nodig. Wij hebben dit allemaal in huis. Ook als je hardnekkige vlekken in je tapijt hebt zitten kunnen wij die verwijderen. Vloerkleden kunnen erg prijzig zijn. Bovendien vormen ze vaak een centraal punt in je huis. Het zou zonde zijn als die door een vlek of algeheel vuil z’n glans en uitstraling verliest. Je kunt ons ook gewoon inhuren voor het reinigen van een bepaalde vlek of een enkel vloerkleed. Wij zullen er hoe dan ook alles aan doen om jouw vloeren te reinigen. Een gestoffeerde trap reinigen is voor ons ook geen enkel probleem.

 

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Vloerreiniging van houten en stenen vloeren

 

Houten vloeren zijn eigenlijk altijd al onverminderd populair. Mensen zweren bij de natuurlijke en warme uitstraling. Het mooie aan hout is dat het een natuurlijk materiaal is. Hierdoor is elk stukje anders. Het enige nadeel is dat hout wel relatief veel onderhoudt vergt. Er kunnen krassen ontstaan. Daarnaast wordt de lak na verloop van tijd dof. De vloer opnieuw lakken is dan eigenlijk de enige oplossing. Maar er zijn manieren om dit verval tegen te gaan. De belangrijkste daarvan is vloerreiniging. Hierdoor verwijder je namelijk direct alle deeltjes die potentieel schade kunnen aanrichten. Dat kunnen kleine steentjes of bijtende stoffen zijn. Door je parket of andere houten vloer regelmatig grondig te laten reinigen blijft je vloer langer mooi. Na verloop van tijd zal dit automatisch geld besparen. Want het opnieuw laten schuren en lakken van een vloer kost heel wat geld. Bovendien levert het heel wat rommel op waar je ongetwijfeld niet op staat te wachten. Stenen vloeren zijn iets robuuster. Maar deze zijn ook onderhevig aan factoren van buitenaf. Daardoor is vloerreiniging van een stenen vloer zeker geen overbodige luxe.

Ons ervaren personeel onderscheidt zich dagelijks

 

Grondige reiniging komt voor een groot deel aan op toewijding. Uiteraard speelt de nodige ervaring daarnaast ook een belangrijke rol. Wij hebben alleen maar schoonmakers in dienst die al jaren actief zijn in het vak. Zij weten als geen ander wat er van hen gevraagd wordt. Als je kiest voor onze diensten, dan weet je zeker dat je geholpen wordt door een gedreven en ervaren professional.

Vloerreiniging is specialistisch werk. Elke vloer is anders en de oppervlakte verschilt eveneens. Wij streven ernaar om onze prijzen zo eerlijk mogelijk door te rekenen. Dat kan eigenlijk alleen als er voor elke klant een plan op maat gemaakt wordt. Onze klanten zijn daar dik tevreden over. Zij profiteren namelijk van lage tarieven en betalen nooit te veel.

Presenteer je bedrijf op een positieve manier

 

Dankzij een goede vloerreiniging kom je als bedrijf professioneler over. Iedereen ziet liever een goed verzorgde en schone omgeving dan een vieze. Het is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je bedrijf. En dat is toch waar veel klanten op afgaan wanneer ze besluiten of ze voor je diensten kiezen of niet. Schone vloeren en een opgeruimde winkel laat klanten zien dat ze met een gerust hart bij jou kunnen komen winkelen. Maar hetzelfde geldt natuurlijk voor potentiële zakenpartners. Het spreekt ook voor zich dat je je prettig moet voelen in je eigen woning. Vloerreiniging helpt je bij het creëren van een fijne en veilige woonplek. Bovendien kun je met een gerust hart gasten ontvangen.

Werk en woon prettiger in een schone omgeving

 

Voor je personeel is het belangrijk dat ze in een schone ruimte kunnen werken. Hetzelfde kan gezegd worden over leven in een schone woning. Als alles om je heen vies en een chaos is, dan kun je je minder concentreren. Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat een schone omgeving op meerdere punten een positieve bijdrage levert. Mensen zijn zelf namelijk ook geneigd om netjes werk te leveren. Daarnaast voelen ze zich prettiger. Op professioneel gebied zorgt dit ervoor dat de productiviteit omhoog gaat. Een schoonmaakbedrijf inschakelen is dus veel meer dan zorgen voor schone vloeren, keukens, sanitaire voorzieningen en muren. Het is een investering in je bedrijf. In je eigen woning wil je je natuurlijk thuis kunnen voelen. Als alles schoon en netjes is, dan gaat dat een stuk makkelijker.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl