Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Sterke punten Schoonmaak Gigant

De sterke punten van ons schoonmaakbedrijf spreken onze klanten erg aan. Wij proberen er namelijk alles aan te doen om hen tevreden te houden. Schoonmaken heeft heel wat om het lijf. Er moet uiteraard een prestatie geleverd worden door woonruimtes en werkplekken schoon te maken en zo te houden. Maar voor ons is het stukje persoonlijk contact en klantgerichtheid net zo belangrijk.

Onze schoonmakers letten op de details

 

Goed schoonmaken komt voor een groot deel neer op nauwkeurigheid. Het heeft weinig zin om slechts gedeeltes van een ruimte schoon te maken en de rest te laten zitten. Grondige reiniging is de enige manier om echt zeker te zijn van hygiënisch schone omstandigheden. Dat weten onze schoonmakers als geen ander. Zij zijn uiteraard het hart van onze onderneming en een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Zonder hun onophoudelijke inzet zouden wij onze klanten nooit zo goed van dienst kunnen zijn.

Van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf is dit misschien wel de meest onderscheidende. Bij ons kunnen alle klanten rekenen op een plan op maat. We houden rekening met al je wensen. Natuurlijk spelen de afmetingen en de voorzieningen in het pand dat schoongemaakt moet worden ook een belangrijke rol. Er is geen sprake van standaard pakketten en standaard tarieven. Daarbij betaal je eigenlijk altijd te veel. Als je voor onze diensten kiest, dan is dat nooit het geval. Wij berekenen namelijk voor elke klant de gemaakte kosten door. Hierdoor kun je altijd rekenen op een plan en prijs die op maat gemaakt zijn.

Schoonmakers die een stapje extra zetten

 

Wij beschikken over een erg gemotiveerde en gedreven groep schoonmakers. Dat is dan ook direct een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Onze selectieprocedure is behoorlijk streng. Je komt er eigenlijk alleen door als je echt een passie hebt voor schoonmaken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons personeel op sociaal vlak uit de voeten kan. Ze zijn benaderbaar en desgewenst maken ze graag een praatje. Dat zorgt voor een bepaalde mate van openheid tussen onze werknemers en jullie als klanten.

Wij geloven dat transparantie altijd leidt tot de beste resultaten. Dat is een van de redenen waarom wij het belangrijk vinden dat klanten goed met onze werknemers overweg kunnen. Hierdoor wordt het mogelijk om meer te weten te komen over elkaars wensen. Wij staan altijd open voor vragen. Je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen als je het ergens niet helemaal mee eens bent. Feedback is namelijk altijd welkom. Wij streven er elke dag naar om ons werk nog beter uit te voeren zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Omvang van het bedrijf en de voordelen voor de klant

 

Een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf is onze omvang. Wij zijn namelijk een erg grote onderneming met talloze werknemers. Samen werken we elke dag hard om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Dankzij onze omvang hebben we voor elke schoonmaakklus een specialist in huis. Maar er komen nog een stuk meer voordelen bij kijken.

Ons schoonmaakbedrijf opereert landelijk. Er is geen stad of dorp waar je ons niet kunt inschakelen. Je hoeft dus nooit verder te zoeken, ook niet als je gaat verhuizen. Voor bedrijven met meerdere vestigingen is dit ook ontzettend handig. Zij hoeven namelijk maar met één partij te overleggen.

Je hebt nooit last van het uitvallen van een schoonmaker

 

Iedereen kan wel een keer een dag niet op zijn of haar werk komen. Dat kan komen door ziekteverzuim of door persoonlijke omstandigheden. Zoiets is natuurlijk vooral vervelend voor de persoon zelf. Maar ook voor hen die van hem of haar afhankelijk zijn. Zo is het bijvoorbeeld hinderlijk wanneer een schoonmaker plotseling niet langs kan komen. Bij ons zal dit nooit het geval zijn. Dat bewijst nog maar eens dat onze omvang een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf is. Wij hebben namelijk altijd een vervanger klaarstaan. Die komt bovendien gewoon op hetzelfde tijdstip langs als je gewend bent. Het zou zelfs zomaar kunnen dat je niet eens door hebt dat er een andere schoonmaker in de weer is geweest. Kleinere schoonmaakbedrijven kunnen die garantie nooit bieden. Want zij zijn afhankelijk van een klein groepje medewerkers. Sommige schoonmaakbedrijven opereren zelfs helemaal alleen. Wanneer er in zo’n geval sprake is van werkuitval, dan zit je als klant ook direct in de problemen. Door de grootte van ons bedrijf zijn we veel flexibeler dan dat. En daar profiteren onze klanten uiteraard optimaal van.

Wij maken alleen gebruik van de beste machines

 

Ons personeel speelt verreweg de meest belangrijke rol bij onze schoonmaakwerkzaamheden. Maar ook kunnen natuurlijk wel wat extra hulp gebruiken. Dat doen we door ze uit te rusten met de beste producten. Professionele reinigingsmiddelen dienen grondig te schoon te maken. Bovendien is het wel zo prettig als onze medewerker niet uren hoeven te schrobben. Maar onze schoonmaakmachines zijn eveneens een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. Het zijn stuk voor stuk moderne apparaten die eenvoudig te bedienen zijn. Mede hierdoor zijn onze ervaren medewerkers een stuk minder tijd kwijt om een ruimte schoon te maken. Bovendien kost het minder energie. De machines zijn namelijk zo efficiënt dat ze sneller reinigen. Daar komt nog bij dat we er altijd voor zorgen dat we beschikken over energiezuinige apparaten.

Jarenlange ervaring zorgt voor extra competentie

 

Onze ervaring mag ook best gerekend worden tot de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf. We zijn namelijk al jarenlang actief in deze sector. Daardoor weten we precies wat onze klanten nodig hebben en van ons verwachten. Een solide bedrijfsstructuur en een strakke planning zijn belangrijke onderdelen van een succesvol schoonmaakbedrijf. Je zult bij ons daarom nooit voor verrassingen komen te staan.

Schoonmaken heeft heel wat om het lijf. De meeste mensen denken met name aan regulier schoonmaakwerk. Dat zijn de dagelijkse bezigheden. Je kunt denken aan het reinigen van de sanitaire voorzien, stofzuigen, het schoonmaken en op orde houden van de keuken en dweilen. Deze taken zorgen ervoor dat een woning of werkruimte schoon en hygiënisch blijft. Maar schoonmaken heeft meer om het lijf. Zeker bij een veelzijdige aanbieder van schoonmaakwerkzaamheden. En laat dat nou niet een van de sterke punten van ons schoonmaakbedrijf zijn. Naast reguliere klussen doen wij namelijk ook groot onderhoud. Dat zijn vaak meer specialistische werkzaamheden. Deze vinden vaak slechts één of een aantal keren per jaar plaats. Voorbeelden hiervan zijn gevelreiniging, glasbewassing en dieptereiniging. Het voordeel is dat je bij ons maar één contact nodig hebt voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Wij hebben de specialisten in huis om uiteenlopende klussen uit te voeren.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl