Schoonmaak concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoorsteenveger

Het vegen van uw schoorsteen door professionele schoorsteenvegers zorgt er voor dat deze niet verstopt komt te zitten. Het is aan te raden dit minimaal eens per jaar te doen.

Er zijn een hele hoop woningen te vinden in ons land die beschikken over een schoorsteen. Vrijwel iedereen met een schoorsteen krijgt na verloop van tijd last van vuil in de woning. Zoals u wellicht al weet is het onderhouden van een schoorsteen van cruciaal belang. Het is belangrijk dat u hiervoor een professioneel inschakelt, u wilt nu eenmaal niet zelf het dak op om de schoorsteen te vegen. Wij staan voor u klaar als ervaren en gespecialiseerde schoorsteenveger. Tijd om hier wat verder op in te gaan.

Stappenplan voor het vegen van de schoorsteen

Als het aankomt op het vegen van de schoorsteen dan zijn er verschillende stappen die wij zullen nemen. Op de eerste plaats zullen wij uw schoorsteen inspecteren, zo kunnen wij zien wat voor soort schoonmaak er is vereist. Is dit gedaan dan gaan wij aan de slag met speciale borstels om het roet los te maken en te verwijderen. Vervolgens zullen wij zowel boven als onderaan in de schoorsteen een grondige reiniging laten plaatsvinden. De laatste stap is het schoonmaken, dit doen wij altijd op een professionele manier om ervoor te zorgen dat u geen overlast zal ondervinden van de schoonmaak.

Hoge kwaliteit schoonmaak voor een lage prijs

U ziet wel dat het schoonmaken van uw schoorsteen nog niet zo eenvoudig is, vandaar dat u er verstandig aan doet om een professional te contacteren. Door snel op deze site een afspraak te maken of een offerte aan te vragen kunt u in een oogopslag zien aan wat voor prijzen u moet denken aan de schoonmaak. Wij staan bekend om onze uitstekende service en onze persoonlijke insteek. Wij zullen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn als het aankomt op het schoonmaken van uw schoorsteen. Voor u het weet kunt u uw schoorsteen weer normaal gebruiken.

Alle diensten:

Een schoonmaker inhuren is een van de prettigste luxes die er bestaat. Maak je nooit meer zorgen over de schoonmaak met onze schoonmaakservice.
Wanneer er brand in uw woning of kantoor is geweest kunt u onze specialisten inschakelen om het pand schoon te maken en de brandgeur te verdrijven. Zij kunnen u ook direct een offerte geven voor eventuele reparaties.
Uiteraard zorgen onze schoonmakers er voor dat alles perfect schoon is. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven kunnen onze schoonmakers in overleg echter ook kleine reparaties uitvoeren.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl