Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaakster gezocht?

Op zoek naar een schoonmaakster? Bij ons bedrijf kun je terecht als je op zoek bent naar specialisten die je iedere keer weer een uiterst schoon resultaat opleveren. Onze schoonmaaksters kunnen je alle diensten leveren die je nodig hebt om jouw omgeving op en top schoon te houden. Hierbij kan het gaan om je eigen woning, maar ook als je een schoonmaker voor een kantoorpand zoekt ben je bij ons aan het juiste adres.

Hieronder kun je meer lezen over wat onze schoonmaaksters voor je kunnen betekenen. Ten eerste laten we zien met welke schoonmaakdiensten ze je van dienst kunnen zijn. Ten tweede laten we de vele pluspunten zien die gepaard gaan met een goede schoonmaker. Hierna tonen we je de gemiddelde kosten, die je een goede indicatie geven van wat de prijs voor jou ongeveer zal zijn. Tot slot zullen we je overtuigen dat je gebruik moet maken van de schoonmaaksters van ons bedrijf.

Welke diensten kan een schoonmaakster leveren?

 

Bij een schoonmaakbedrijf kun je terecht voor vele soorten diensten, met als verbindende factor logischerwijs het schoonmaken. Dit kan op diverse plekken plaatsen. De meeste klanten die wij helpen, helpen wij thuis of op kantoor. Elk huis of kantoor is anders, met verschillende soorten ruimtes en andere groottes qua oppervlakte. Hieronder proberen we je daarom een zo goed mogelijk overzicht te geven van wat we kunnen betekenen voor zowel woningen als kantoren.

 

Een schoonmaakster thuis

 

Het schoon houden van je huis is een flinke taak die je, in een optimale wereld, meerdere keren per week uitvoert. Echter heb je hier simpelweg niet altijd tijd voor. Bovendien is het een klus waar tijd én moeite in gaat steken. Een drukke baan, een druk privé leven… helaas schiet het schoonmaken er in zulke tijden bij in. Gelukkig kun je hiervoor een schoonmaakbedrijf inhuren.

Onze schoonmaaksters kunnen elke ruimte binnen jouw woning optimaal reinigen. Dit begint bij de hal of gang, het entree van je huis. Dit is de eerste ruimte die jouw bezoekers zien, en je wilt natuurlijk wel een goede indruk achterlaten. Of je nu laminaat, vinyl of tegels als vloer hebt, onze schoonmaaksters laten deze weer sprankelen. En zo geldt dat voor iedere kamer.

Binnen een woning zijn er verschillende soorten ruimtes, en die vereisen dan ook allen hun eigen aanpak. Binnen de keuken zijn er bijvoorbeeld de keukenkastjes die goed gereinigd moeten worden, of het aanrecht dat soms nog vol etensresten en plekken zit. Daarnaast zijn de ruimtes met sanitaire voorzieningen ook altijd een aantal van de heftigste plekken binnen een huis om schoon te maken. Denk aan het toilet, wasbakken of de douche.

Natuurlijk wil je ook jouw woonkamer op orde hebben, aangezien dit veelal de locatie in een huis is waar je de meeste tijd spendeert als je thuis bent. En ook de slaapkamer of slaapkamers binnen een woning moeten er goed uit zien. Tot slot heb je nog extra kamers zoals de werkkamer, een hobbykamer of een zolderkamer. Ook hiervoor kun je bij een schoonmaker terecht.

 

Een schoonmaakster voor op kantoor

 

Schoonmaaksters zijn ook in te schakelen voor kantoren. Wij durven zelfs te stellen dat schoonmakers zoals de onze essentieel zijn voor het in optimale conditie behouden van een kantoorpand. Echter zijn er nog altijd ondernemers die hun eigen werknemers hiervoor inzetten. Dit is onnodig. Het kost niet alleen tijd en moeite van je medewerkers, maar ook geld. Immers kunnen ze zich nu niet focussen op hun voornaamste taken. Daarom is een investering in goede schoonmakers een aanrader.

Een kantoorpand heeft meerdere soorten ruimtes in vergelijking met een normaal huis. Bovendien kunnen deze er in een hogere frequentie zijn, zoals bijvoorbeeld meerdere toiletten. Daarnaast vind je bij een kantoor ruimtes zoals het trappenhuis, liften, vergaderruimtes en eigen kantoren van het personeel. Onze schoonmaaksters weten van al deze ruimtes hoe ze deze optimaal kunnen reinigen. Bovendien kun je bij ons bedrijf ook terecht voor extra werkzaamheden, bijvoorbeeld glazenwassen en gevelreiniging.

De voordelen van een goede schoonmaakster

 

Er zijn vele pluspunten op te noemen aan het inschakelen van een goede schoonmaker. Ten eerste bespaart het jezelf een hoop tijd. Je hele huis schoonmaken kost tijd en moeite. Door gebruik te maken van de diensten van onze schoonmaaksters ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat terwijl je zelf je tijd anders kunt besteden. Dit geldt ook voor kantoren.

Wist je dat er nog altijd werkgevers zijn hun eigen werknemers inzetten om het kantoor schoon te houden? Anno nu kan dit simpelweg niet meer. Deze werknemers hebben immers ook hun eigen taken, waar ze nu van afgeleid worden. Dit kost tijd, moeite en ook geld. Dat geld kun je beter besteden aan het inhuren van goede schoonmaaksters. Zo kunnen jouw medewerkers zich blijven focussen op de core business van je bedrijf, en jij weet zeker dat jouw kantoor optimaal schoon wordt gehouden.

Het is al vaker benoemd, maar de keuze voor het inschakelen van een schoonmaker is ook een keuze om te kiezen voor gegarandeerde hoge kwaliteit. Schoonmaakbedrijven staan of vallen bij de resultaten die ze leveren. Kortom, de motivatie is hoog om klanten tevreden te houden en iedere keer weer uitstekende resultaten te leveren. Bovendien weten onze schoonmaakster voor iedere klus wat er nodig is om deze tot een goed einde te brengen. Hier bovenop worden ook kwaliteitscontroles uitgevoerd, zodat we zeker weten dat we jou een resultaat leveren waar je 100% tevreden over zult zijn.

Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die tot de standaard diensten behoren als het gaat om onderhoud. Maar er zijn tevens een aantal aanvullende diensten waar je gebruik van kunt maken als je een gebouw optimaal schoon wilt houden. Een goed voorbeeld hiervan is het wassen van glazen of het reinigen van tapijten. Ook gevelreiniging behoort tot deze aanvullende diensten. Voor de mogelijkheden kun je terecht op onze site.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

De gemiddelde kosten van een schoonmaakster

 

In de tabel hieronder zie je de gemiddelde kosten per uur weergegeven van het inschakelen van een schoonmaakster. Let op: het gaat hierbij om een indicatie, de kosten verschillen natuurlijk per klant. Zoals je kunt zien, daalt de gemiddelde prijs per uur hoe vaker je gebruik maakt van periodiek schoonmaken. Een eenmalige schoonmaak of één keer per weer periodiek schoonmaken kost ongeveer hetzelfde.

Aantal maal per week Gemiddelde prijs per uur
Eenmalige schoonmaak € 15,- tot € 30,-
1 € 25,- tot € 30,-
2 € 20,- tot € 25,-
3 € 17,- tot € 20,-
4 € 15,- tot € 18,-

De opbouw van de prijs voor schoonmaakdiensten bestaat uit meerdere factoren. Ten eerste is er het oppervlak van het gehele huis of gebouw dat schoongemaakt moet worden. Hoe groter dit oppervlak is, hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Daarnaast, zoals je uit de tabel kunt aflezen, heeft de frequentie van de schoonmaak invloed op de gemiddelde prijs per uur. Hoe vaker je periodiek per week laat schoonmaken, hoe lager de prijs per uur uitkomt.

Daarnaast hebben de ruimtes waar schoongemaakt moet worden invloed op de prijs. Niet alleen de hoeveelheid ruimtes, maar ook de soorten ruimtes waar reiniging plaats moet vinden. Een toilet is per definitie viezer dan de gemiddelde vergaderruimte. Daarom zullen schoonmaakbedrijven voor dergelijke ruimtes hogere tarieven rekenen per vierkante meter. De duurste prijzen per vierkante meter worden gerekend voor sanitaire voorzieningen (toiletten, wasruimtes en dergelijken) en de keuken (zowel bij gewone woningen als bij kantoren).

Alle pluspunten van onze schoonmaaksters op een rij

 

Als je op zoek bent naar de optimale verhouding tussen een scherpe prijs en een hoogstaande kwaliteit, dan moet je bij ons zijn. Onze schoonmaaksters leveren allen uitstekend werk af, waardoor jij met een 100% tevreden gevoel je huis of kantoor binnen zult stappen. Een schoon gevoel is niet alleen van zichzelf plezierig, maar het verbetert de kwaliteit van leven en het is algeheel ook beter voor de gezondheid.

Tevens is het zo dat onze schoonmaaksters beschikken over jaren aan ervaring op dit vlak. Zij weten maar al te goed wat nodig is voor een optimaal eindresultaat. Hierbij moet je niet alleen denken aan schoonmaaktechnieken, maar ook aan de middelen die gebruikt moeten worden om het beste resultaat te verkrijgen. Dat is niet iets wat je zomaar onder de knie krijgt, dat vereist vakmanschap en meerdere jaren aan ervaring.

Daarnaast is ons bedrijf een landelijk opererend schoonmaakbedrijf. Waar je ook woont in Nederland, onze schoonmaaksters kunnen je uit de brand helpen. Een schone omgeving, of het nu in je eigen huis is of op kantoor, moet voor iedereen te bereiken zijn. Wij vinden het belangrijk dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren. Van Limburg tot aan de top van Groningen, bij ons kun je terecht.

Tot slot zijn we één van de weinige groene opties op de markt. Als bedrijf maak je deel uit van de maatschappij, en dit realiseren wij ons maar al te goed. We hebben dan ook een voorbeeldfunctie, en bovendien willen we ons steentje bijdragen aan een betere en duurzamere wereld. Daarom maken wij alleen gebruik van de milieuvriendelijkste middelen die er op dit moment zijn. En daarom kies je voor ons en onze medewerkers.

Voor de dagelijkse en grondige schoonmaakbeurten

 

Wij zijn in te schakelen als schoonmaakbedrijf voor dagelijks of wekelijks onderhoud. Dat zijn taken zoals stoffen, stofzuigen, het schoonmaken van toiletten en badkamers, dweilen en het hygiënisch reinigen van de keuken. Het is uiteraard ook mogelijk om ons voor een aantal dagen in de week in te huren. Als je op zoek bent naar grondige en specialistische reiniging, dan bent je bij ons ook aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk ook diensten zoals gevelreiniging, glasbewassing en dieptereiniging.

Een schone werkomgeving leidt tot betere prestaties

 

Eigenlijk alles gaat beter in een goed onderhouden en schone ruimte. Het is niet al te prettig om in een rommelige of zelfs vieze ruimte te moeten werken. En dan zijn de consequenties voor de gezondheid van een slechte hygiëne nog niet eens benoemd. Het is al langer bekend dat schone werkruimtes leiden tot meer motivatie. En dat komt de productiviteit uiteraard ten goede. Als je voor onze diensten kiest, dan is jouw werkomgeving altijd schoon. Hierdoor zullen medewerkers van een bedrijf zich nog beter inzetten. Een schone ruimte heeft namelijk een positief effect op de hersenen. Dat vindt voor een groot deel onbewust plaats. Als iemand ziet dat alles om zich heen tot in de puntjes verzorgd is, dan zullen zij zelf ook de ambitie hebben om voortreffelijk werk te leveren.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl