Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaakbedrijf zakelijk

Als Schoonmaakbedrijf Zakelijk kunnen wij je helpen bij het reinigen en schoonhouden van je werkplek. Ons grote team schoonmakers bestaat uit harde werkers met jarenlange ervaring in het vak. Ze werken allemaal erg zorgvuldig. Bovendien komen ze langs wanneer jou dat het beste uitkomt. Door onze hoge mate van flexibiliteit zijn klanten dik tevreden over onze diensten.

Bedrijven door het hele land kunnen een beroep doen op ons als Schoonmaakbedrijf Zakelijk. Wij zijn een grootschalig bedrijf met vestigingen door heel Nederland. In welke provincie je ook woont, onze schoonmakers komen bij je langs om te doen waar ze goed in zijn. En dat is het grondig reinigen en onderhouden van werkruimtes. Naast het bedienen van zakelijke klanten zijn wij een

Nooit uitval van schoonmaakwerkzaamheden door onze omvang

Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf en hebben daardoor veel schoonmakers in dienst. Voor onze klanten levert dat voordeel op. Je zult namelijk nooit te maken hebben met uitval van schoonmaakwerk. Wanneer een van onze schoonmakers om wat voor reden dan ook niet op zijn of haar werk kan verschijnen, dan staat er altijd een andere klaar. Dat is een van de voordelen van het inschakelen van een groot en landelijk Schoonmaakbedrijf Zakelijk. Maar het gaat verder dan dat. Want je bent ook helemaal vrij om te bepalen op welke tijdstippen een schoonmaker langskomt. Kleinere bedrijven hebben die luxe vaak niet. Want zij zijn afhankelijk van een paar, of zelfs één, schoonmaker met een schema. Voor ons is roosters maken een stuk eenvoudiger. Het gevolg is dat onze klanten te maken krijgen met een hoge mate van flexibiliteit. Wij komen langs wanneer jou dat het beste uitkomt.

Het reinigen van kantoorruimtes

Een groot deel van de bevolking werkt in een kantoor. Als Schoonmaakbedrijf Zakelijk zijn wij gespecialiseerd in het grondig schoonmaken van werkruimtes. Daar vallen kantoren uiteraard ook onder. Het reinigen van een kantoor verschilt niet zo gek veel als van het reinigen van een woning. Vooral de tijden waarop we dat doen verschillen. Maar dat is weer volledig afhankelijk van jou als klant. Een woning en een kantoor beschikken over dezelfde gedeeltes. Er is een keuken en er zullen toiletten schoongemaakt moeten worden. Over het algemeen is een kantoor natuurlijk een stuk omvangrijker. En een veel groter deel van een kantoor bestaat uit ruimtes met bureaus. Verder is het werk voor een schoonmaker bijna identiek. Het maakt weinig uit of ze een woning of een kantoor schoon gaan maken.

Bij de meeste kantoren is gemorste koffie het grootste probleem op schoonmaakgebied. Op andere werkplekken is dat wel even anders. In de bouw of in de agrarische sector kan er heel wat meer mis gaan. Hetzelfde geldt eigenlijk voor magazijnen en winkels. Hoe je werkplek er ook uitziet, een Schoonmaakbedrijf Zakelijk kan je helpen. Wij hebben namelijk heel wat schoonmaakartikelen en schoonmaakmachines tot onze beschikking. Er is eigenlijk geen type vuil waar wij door afgeschrikt worden.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Een hygiënisch schone keuken is onmisbaar in een bedrijf

De meeste bedrijven beschikken over een keuken. Iedereen is op z’n tijd immers toe aan een kop koffie of iets te eten. De keuken is een plek waar schoonmakers altijd extra alert op zijn. Dat komt in de eerste plaats omdat er met etenswaren gewerkt wordt. Daarnaast staat er vaak ook een prullenbak in de keuken. Ten derde moet er altijd extra gelet worden op het vaatdoekje. Dat is in veel gevallen een boosdoener wat betreft het verspreiden van bacteriën.

Een keuken dient altijd hygiënisch schoon te zijn. Wanneer dit niet het geval is, dan zijn er onmiddellijk risico’s voor de gezondheid. Bacteriën worden in de keuken snel verspreid. Dat komt met name door de aanwezigheid van etenswaren. Dat trekt allerlei ongedierte aan. Bedorven voedingsmiddelen kunnen leiden tot gevaarlijke situaties. Een voedselvergiftiging ontstaat meestal omdat het eten in de keuken niet op een hygiënische wijze is bereid. Om de gezondheid van alle werknemers te garanderen is het daarom noodzakelijk dat de keuken altijd brandschoon is.

Het reinigen van sanitaire voorzieningen

Sanitaire voorzieningen vragen eveneens om een extra beetje aandacht. Schone toiletten zijn het minste wat werkgevers hun werknemers aan kunnen bieden. Ook hierbij geldt dat de sleutel regelmatig onderhoud is. Wanneer toiletten een tijdlang niet of slecht schoongemaakt worden, dan is het op een gegeven moment erg lastig om ze compleet te reinigen. Het inhuren van een Schoonmaakbedrijf Zakelijk is daarom cruciaal om een goede werksfeer te behouden.

Als Schoonmaakbedrijf Zakelijk gaan wij onze verantwoordelijkheden niet uit de weg. Duurzaamheid heeft de toekomst. Daarom zetten wij ons vol in om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken. Onze schoonmakers gaan eveneens te werk met het milieu in het achterhoofd. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van schoonmaakmiddelen die zo min mogelijk impact op de natuur hebben. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen op de weg naar een betere wereld. Om diezelfde reden maken we gebruik van hypermoderne schoonmaakmachines. Deze zijn krachtiger, maar ook zuiniger. Dat bespaart ons bovendien flink op de kosten. Onze klanten profiteren daar vervolgens natuurlijk ook weer van.

 

 

Speciale schoonmaakklussen voor zakelijke klanten

Als Schoonmaakbedrijf Zakelijk bedienen wij de professionele markt. Bedrijven door het hele land doen een beroep op onze diensten. Wij zijn van alle markten thuis. Want naast regulier schoonmaakwerk voeren wij ook grote klussen uit die slechts sporadisch plaats hoeven te vinden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging of dieptereiniging. Maar ook het schoonmaken van een complete fabriekshal is voor ons geen enkel probleem.

Het maakt niet uit wat de omvang van de bedrijf is. De sector wanneer je actief bent is evenmin van belang. Wanneer je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor bedrijven dan ben je op de juiste

Een modern schoonmaakbedrijf

Bovendien kunnen onze werknemers sneller werken dankzij onze indrukwekkende schoonmaakmachines. Hierdoor zijn ze minder lang bezig met de schoonmaakwerkzaamheden. Dat levert eveneens een financieel voordeel op. Hierdoor kunnen we lage prijzen hanteren waar onze zakelijke klanten maar wat graag van profiteren.

Wij zijn een Schoonmaakbedrijf Zakelijk. Daarom weten we dat we flexibel moeten zijn. Veel van onze klanten vragen of we buiten kantooruren komen schoonmaken. Dat is natuurlijk geen probleem. Onze schoonmakers komen bij je langs wanneer jou dat het beste uitkomt. Het is overigens ook geen punt om de tijden waarop we langskomen aan te passen. We krijgen overigens ook steeds meer verzoeken om juist tijdens kantooruren langs te komen. Steeds meer bedrijven sluiten liever alles af als de werkdag erop zit. Of ze willen stroom besparen met het oog op duurzaamheid. Als we tijdens de dag langskomen, hoef je voor ons het licht namelijk niet langer te laten branden.

 

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl