Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaakbedrijf particulieren

Wij zijn een ervaren, flexibel en klantgericht Schoonmaakbedrijf Particulieren. In de huidige tijd hebben veel mensen het te druk om hun eigen woning schoon te maken. Bij veel huishoudens is er namelijk sprake van meerdere leden met een fulltime baan. Hierdoor loop je de kans dat er weinig tijd over is voor de schoonmaak. Daarnaast is er, laten we eerlijk zijn, een grote groep mensen die gewoon niet zo veel zin heeft om zelf hun huis schoon te maken. Wat je reden ook is, wij zijn een Schoonmaakbedrijf Particulieren dat je graag van dienst is.

Inwoners van Nederland hebben geluk. Want je kunt ons op alle plekken van het land inschakelen. Wij zijn een grootschalig Schoonmaakbedrijf Particulieren. Dat levert veel extra zekerheid voor onze klanten op. Er is bijvoorbeeld altijd een schoonmaker beschikbaar. Verder hebben wij een centraal punt waar je terecht kunt voor vragen en opmerkingen.

Alles voor het gemak van de klant

 

Als Schoonmaakbedrijf Particulieren besteden wij extra aandacht aan klantvriendelijkheid. Dat heeft van alles om het lijf. In de eerste plaats komen we bij je langs wanneer jou dat het beste uitkomt. Ten tweede maken we voor al onze klanten een plan op maat. Daarbovenop zijn makkelijk bereikbaar en is bij ons alles bespreekbaar.

Het heeft zo z’n voordelen om een groot Schoonmaakbedrijf Particulieren te zijn. Wij hebben bijvoorbeeld veel werknemers in dienst. Dat betekent dat er altijd wel iemand beschikbaar is op een tijdstip in de week die jou het beste uitkomt. Wij kunnen natuurlijk ook gewoon iedere dag bij je langskomen. Je kunt bovendien altijd je voorkeuren kenbaar maken. Desgewenst sturen wij zo veel mogelijk dezelfde schoonmaker bij je langs.

Je zit nooit zonder schoonmaker


Kiezen voor een landelijk concern voor je schoonmaakdiensten heeft veel voordelen. Denk maar eens aan het uitval van een schoonmaker door ziekte of een andere reden. Kleinere bedrijven komend dan onmiddellijk in de personele problemen. Je mag dan blij zijn als er überhaupt iemand langskomt om je woning schoon te maken. Bij ons is dat niet het geval. We sturen gewoon een andere schoonmaker op hetzelfde, vertrouwde tijdstip naar je toe. Je woning wordt dus niet alleen nog steeds schoongemaakt, dat gebeurt zelfs nog steeds op het moment dat je zelf hebt uitgekozen.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Voor reguliere en bijzondere schoonmaakbeurten

 

Schoonmaken heeft heel wat om het lijf. De reguliere schoonmaak is bij de meeste mensen het meest bekend. Die omvat taken zoals stoffen, dweilen, stofzuigen, sanitaire voorzieningen reinigen en keukens schoonmaken. Dit kunnen wij uiteraard allemaal voor je doen. Maar er zijn nog een hele andere reeks werkzaamheden waar veel mensen niet zo snel aan zullen denken. Als compleet Schoonmaakbedrijf Particulieren voorzien wij schoonmaakklussen van A tot Z. Je kunt dus ook bij ons terecht voor werkzaamheden die slechts sporadisch uitgevoerd moeten worden. Die vragen overigens wel vaak over de meeste specialistische kennis. Je kunt denken aan glasbewassing, het reinigen van gevels en dieptereiniging.

Grondige reiniging van je woning

 

In je leefomgeving moet je prettig en zonder risico kunnen verblijven. Het is daarom belangrijk dat je woning opgeruimd en hygiënisch is. Dit kun je eigenlijk alleen bereiken door zeer regelmatig je woning schoon te maken. Om dat te bewerkstelligen zul je meerdere malen per week aan de slag moeten. Als Schoonmaakbedrijf Particulieren nemen wij al die werkzaamheden graag van je over.

De schoonmaak van een woning heeft heel wat om het lijf. Er zijn een heleboel taken die gedaan moeten worden. Bovendien keert het werk steeds weer terug. Je zult regelmatig aan de slag moeten om echt te kunnen spreken van een schone woonruimte. Woningen bestaan uit meerdere ruimtes. Die vragen lang niet allemaal om dezelfde aanpak. De toiletten of een keuken dient op een hele andere manier schoongemaakt te worden. Een van de belangrijkste doelen van het schoonmaken is het stofvrij houden van je woning.

Je keuken altijd hygiënisch schoon

 

De keuken is een unieke ruimte in het huis. Hier wordt onder andere het eten klaargemaakt. Bovendien is het een veel gebruikte plek om je handen te wassen. Voedsel trekt jammer genoeg ook bacteriën aan. Een schone keuken is daarom van een veel groter belang dan louter de esthetische waarde. Wanneer een keuken niet goed schoon is, kan dat namelijk leiden tot gevaarlijke en zelfs levensgevaarlijke situaties. De enige echte oplossing daartegen is om ervoor te zorgen dat je keuken dagelijks goed onderhouden en schoongemaakt wordt.

Voor elke klant een vriendelijke prijs

 

Je kunt erop rekenen dat je bij ons nooit te veel betaalt. Wij zijn een Schoonmaakbedrijf Particulieren dat voor iedere klant een plan op maat maakt. Bovendien hanteren wij erg aantrekkelijke tarieven. Als je bijvoorbeeld over een relatief kleine woonruimte beschikt, dan hoef je ook minder te betalen. Je bent eveneens volledig vrij om zelf te bepalen hoe vaak wij langskomen. Uiteraard voorzien wij je graag van advies wanneer je daar behoefte aan hebt. Tegelijkertijd staan wij open voor vragen of opmerkingen. Wij zullen er altijd alles aan doen om ons aan je wensen aan te passen. Tot nu toe heeft deze aanpak al geleid tot een ongekend hoge klanttevredenheid. Dit schoonmaakbedrijf levert maatwerk voor iedereen, en dat allemaal voor een vriendelijk prijsje.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl