Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Schoonmaak sanitair

Schoonmaak Sanitair is een standaard onderdeel van elke schoonmaakbeurt. Het is over het algemeen de plek in een woning of pand dat het vaakst aan reiniging toe is. Als groot schoonmaakbedrijf zijn wij natuurlijk in staat om jouw sanitair grondig schoon te maken.

Aan de staat van de toiletten kun je veel afleiden. Schoonmaak Sanitair is daarom onmisbaar. Niemand gaat graag naar het toilet in een vieze en slecht onderhouden sanitaire ruimte. Schone voorzieningen zijn onmisbaar. Klanten en bezoekers zullen meteen weten dat jij goed voor de zaken zorgt.

Natuurlijk is het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen veel meer dan een visitekaartje afgeven. Schoonmaak Sanitair is in de eerste plaats belangrijk omdat het zorgt voor hygiënische omstandigheden. Vieze toiletten zijn een oorzaak voor het verspreiden van ziektes. Door deze regelmatig grondig te reinigen zal de gezondheid van bewoners, medewerkers en bezoekers beschermd blijven.

 

Doe langer met hetzelfde sanitair

Schoonmaak Sanitair is een belangrijk onderdeel om hygiënisch omstandigheden te garanderen. Maar het helpt ook om het sanitair zelf te beschermen. Toiletten, wastafels en douches krijgen namelijk heel wat te verduren. Zeep, afvalstoffen en kalkhoudend water zijn allemaal boosdoeners voor de staat van je sanitair. Door ze goed schoon te houden zorg jij ervoor dat je voorzieningen er niet alleen netjes bijstaan, maar ook veel langer mee gaan. Op de lange termijn zal de juiste reiniging dus ook leiden tot kostenbesparing.

De juiste schoonmaakmiddelen voor de Schoonmaak Sanitair

Schoonmaken is vrijwel onmogelijk als je geen gebruik maakt van de juiste producten. Gelukkig heeft de moderne wetenschap en de moderne techniek ons veel meer mogelijkheden gegeven. Als groot en gerespecteerd schoonmaakbedrijf houden wij dit veld altijd nauwlettend in de gaten. Zodra er nieuwe en veelbelovende producten op de markt zijn, staan wij met onze neus vooraan om die uit te proberen. Hierdoor kunnen wij altijd de best mogelijke resultaten leveren. Schoonmaak Sanitair vraagt er bovendien om om met een paar extra zaken rekening te houden.

Als het goed is ben je zuinig op je sanitaire voorzieningen. Dat zijn wij ook. Je wilt je toiletten, wc’s, wastafels en douches grondig reinigen zonder ze te beschadigen. Dat is een fijne balans. Het is ook meteen een belangrijke overweging bij het uitkiezen van de meest optimale schoonmaakmiddelen. Zoals gezegd zijn wij een specialist op dit gebied. Wij gebruiken altijd methodes en producten die je sanitair niet zullen beschadigen. Tegelijkertijd zijn ze wel ongelooflijk hardnekkig tegen vuil. Kortom, de perfecte combinatie om voor de Schoonmaak Sanitair.

 

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

De garanties die je van ons krijgt

Voor Schoonmaak Sanitair hoef je niet verder te zoeken. Wij zijn een ervaren schoonmaakbedrijf met gedreven personeel. Je kunt rekenen op lage tarieven die op maat gemaakt zijn. Bovendien opereren wij landelijk. Daardoor kan elk bedrijf en elke consument een beroep op ons doen. Tel daar ons oog voor duurzaamheid bij op, en je hebt de perfecte partij om bij jou op het werk of thuis schoon te komen maken.

Goed en grondig schoonmaken is een kunst op zich. Je moet weten welke schoonmaakmiddelen je moet gebruiken en welke machines het beste ingezet kunnen worden. Daarnaast is het belangrijk dat je op de kleine details zet. Want een gedreven schoonmaker is veel meer waard dan iemand die er met de pet naar gooit. Wij hebben alleen maar medewerkers in huis die te allen tijde grondig reinigen. Daar hebben we speciale selectieprocedures voor. Als je voor ons kiest, dan krijg je nooit een onervaren schoonmaker die net begonnen is naar je toegestuurd. Je kunt rekenen op ervaren personeel. Het sociale aspect vinden wij ook erg belangrijk. Onze medewerkers zijn daarom altijd aanspreekbaar en staan open voor vragen en opmerkingen.

Wij zijn in heel Nederland actief

Voor de Schoonmaak Sanitair hoef je niet verder te zoeken. Het maakt niet uit in welke provincie je woont of werkt. Want wij zijn door het hele land actief. Daardoor kan iedereen een beroep doen op onze diensten. Dat is trouwens ook erg handig als je in meerdere steden een afdeling van je bedrijf hebt zitten. En helemaal wanneer deze in verschillende provincies gevestigd zijn. Je hoeft namelijk alleen met ons zaken te doen.

Dat is een stuk handiger dan wanneer je met meerdere schoonmaakbedrijven moet communiceren. Zulke zaken kosten namelijk vaak meer tijd dan je denkt. Door te kiezen voor een groot en landelijk schoonmaakconcern, heb je alles onder één dak. Je hebt alleen met ons contact. En wij zullen er alles aan doen om de schoonmaakwerkzaamheden bij jouw bedrijf of in jouw woning tot in de puntjes te verzorgen.

Schoonmaak sanitair bij particulieren

Lang niet iedereen heeft zin om zijn of haar eigen woning schoon te houden. Voor veel mensen zal de Schoonmaak Sanitair zelfs de minst favoriete bezigheid zijn. Natuurlijk zijn er ook een heleboel mensen die eenvoudigweg geen tijd hebben om hun eigen woning schoon te maken. Bijvoorbeeld omdat iedereen in het huis een vol tijd baan heeft. Of omdat de bewoners minder ter been zijn. Wat je reden ook is om een schoonmaakbedrijf in te huren, wij komen graag bij je langs. We kunnen je een compleet plan aanbieden voor de schoonmaak van je hele woning. Maar we komen ook gerust langs om alleen de sanitaire voorzieningen te reinigen. Dankzij onze vriendelijke en sociale insteek doen klanten graag een beroep op ons. Tel daar onze flexibiliteit bij op, en je hebt de ideale aanbieder van schoonmaakwerkzaamheden.

Schoonmaak sanitair bij bedrijven en appartementencomplexen

Bedrijven kunnen uiteraard ook een beroep op ons doen. Bij ons is het standaard om sanitaire voorzieningen dagelijks te komen reinigen. Hierdoor kunnen we garanderen dat je toiletten altijd keurig netjes verzorgd zijn. Wij zijn natuurlijk tot nog veel meer in staat dan alleen het reinigen van toiletten, wc’s en douches. Als specialist op het gebied van schoonmaken voeren wij alle benodigde werkzaamheden uit. Je kunt bij ons terecht voor de reguliere schoonmaak van kantoorpanden en appartementencomplexen, maar ook voor specialistische klussen.

Regulier schoonmaakwerk is voor ons dagelijks kost. Hetzelfde geldt eigenlijk voor klussen die je normaal gesproken slecht sporadisch laat uitvoeren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan dieptereiniging, vloerreiniging en glasbewassing. Hierdoor heb je in maar één contact nodig voor alles wat met schoonmaken te maken heeft. Op die manier proberen wij om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit is slechts een voorbeeld van de service van ons schoonmaakbedrijf.

 

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl