Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Kosten schoonmaak bedrijf Amsterdam

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaakbedrijf te Amsterdam? Lees dan snel verder, want na het lezen van deze tekst weet je wat je kunt verwachten qua prijs voor verschillende schoonmaakdiensten. Of het nu gaat om je eigen huis of om een kantoorpand, sowieso wil je een mooi schoon resultaat. Wij kunnen je hierbij helpen, en we durven je te garanderen dat je 100% tevreden zult zijn over het eindresultaat. Dat is de kracht van ons bedrijf.

Hieronder kun je meer lezen over de kosten van een schoonmaakbedrijf. Ten eerste laten we je zien wat de redenen kunnen zijn voor het inschakelen van een dergelijke gespecialiseerd bedrijf en welke voordelen hieraan kleven. Daarnaast tonen we je welke taken zij op het gebied van schoonmaken en reinigen voor je kunnen uitvoeren. Hierna laten we zien wat de gemiddelde kosten zijn van de werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf. Tot slot laten we je enkele voordelen zien die gepaard gaan met het gebruik maken van de diensten van ons bedrijf.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam?

 

Wanneer je gebruik wilt maken van de diensten van een schoonmaakbedrijf te Amsterdam, heb je de keuze om dit eenmalig te doen of periodiek. Periodiek houdt in dat een schoonmaakbedrijf een aantal malen per week je woning of kantoor reinigt. Dit kan één keer per week, maar ook vier keer per week. Hoe vaker je dit per week uitvoert, hoe lager de gemiddelde kosten per uur zijn. In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijs.

Aantal maal per week Gemiddelde prijs per uur
Eenmalige schoonmaak € 15,- tot € 30,-
1 € 25,- tot € 30,-
2 € 20,- tot € 25,-
3 € 17,- tot € 20,-
4 € 15,- tot € 18,-

Het maakt dus verschil of je eenmalig of periodiek laat schoonmaken, en hoe frequent je periodiek schoon laat maken. Daarnaast zijn er nog meer factoren van invloed op de prijs. Ten eerste het oppervlak van het te reinigen gebouw: hoe groter, hoe duurder. Daarnaast zullen de soorten ruimtes een effect hebben op de kosten. Het schoonmaken van toiletten en keukens is duurder in vergelijking met een slaapkamer of een gewoon kantoor.

In de tabel hieronder kun je meer lezen over de prijzen per vierkante meter die gerekend worden voor diverse soorten vertrekken binnen een kantoor. De ruimtes die het vaakst het vies zijn, en die frequent grondig gereinigd moeten worden, zijn de vertrekken met de hoogste prijs per vierkante meter. Het duurst zijn de sanitaire voorzieningen (wc, douche, wasbak) en de keuken. Het goedkoopst om te reinigen zijn de vloeren.

 

Schoonmaak kantoor Aantal vierkante meter Prijs per vierkante meter
Kantoor 150 – 230 € 0,05 – € 0,07
Vergaderruimte 200 – 350 € 0,04 – € 0,06
Keuken 60 – 120 € 0,10 – € 0,20
Sanitaire voorzieningen

(toilet, douche, wasbak)

50 – 120 € 0,10 – € 0,20
Omkleedruimte 200 – 350 € 0,03 – € 0,06
Recreatieruimte 110 – 200 € 0,06 – € 0,10
Zijvertrek 250 – 400 € 0,03 – € 0,05
Entree 200 – 600 € 0,02 – € 0,07
Vloeren 250 – 650 € 0,02 – € 0,05
Liften 85 – 160 € 0,07 – € 0,14
Trappenhuis 120 – 200 € 0,05 – € 0,10

Deze prijzen zijn indicaties en dus geen definitieve prijzen. Aan de hand van deze tabellen kun je een goede inschatting maken van wat de prijzen zullen zijn voor je huis dan wel het kantoor. Stel, je hebt 2 vergaderruimtes van 200 vierkante meter elk en de prijs die en bedrijf rekent is 5 eurocent. Het schoonmaken van deze ruimtes kost je in dat geval (200 + 200) x 0,05 = 20 euro. En zo kun je voor iedere ruimte berekenen wat het je ongeveer zal kosten.

Wanneer schakel je een schoonmaakbedrijf in?

 

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je behoefte hebt aan de hulp van een schoonmaakbedrijf, of dit nu voor je eigen woning is of voor een kantoorpand. Ten eerste kost het zelf schoonmaken van je woning, of het reinigen door medewerkers van een kantoor, veel tijd en moeite. Tijd die je liever anders spendeert. Bovendien moet je deze taken in je vrije tijd uitvoeren. Dit is een reden om voor een schoonmaakbedrijf te kiezen.

Schoonmaken kost tijd, maar vaak kost het ook meer tijd dan nodig is. Menigeen van ons is namelijk niet een professional. Een echte schoonmaker doet er veel minder lang over om de schoonmaakdiensten uit te voeren. Bovendien zal het eindresultaat ook kwalitatief een stuk beter zijn dan wanneer je het zelf uitvoert. Dit komt, onder meer, omdat zij precies weten welke middelen zij moeten gebruiken voor het beste resultaat. Daarnaast is het bij schoonmaakbedrijven niet meer dan normaal dat kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, om deze hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan klanten.

Daarnaast zijn schoonmaakbedrijven uitstekende partners voor bedrijven. Bedrijven moeten zich kunnen focussen op hun core business. Echter wordt dit moeilijker gemaakt wanneer medewerkers de schoonmaakdiensten moeten draaien. Zij worden zo van hun werk afgehouden, en het kost hun bovendien zowel tijd als moeite. Professionele schoonmakers werken sneller en leveren een beter resultaat, zodat medewerkers zich weer kunnen gaan focussen op hun eigen taken. Bovendien ben je nu als ondernemer niet meer verantwoordelijk voor het aansturen en regelen van de schoonmaaktaken. En dat scheelt je ook tijd.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Welke werkzaamheden kan een schoonmaakbedrijf voor je uitvoeren?

 

Schoonmaakbedrijven zijn veelzijdig. Er zijn een aantal taken die normaliter tot de standaard onderhoud taken behoren, maar ook voor andere aanvullende diensten kun je bij de meeste bedrijven terecht. Hieronder laten we je zien wat de reguliere taken zijn voor zowel gewone woningen als voor een kantoorpand. Daarnaast laten we zien voor welke aanvullende taken je terecht kunt bij een schoonmaakbedrijf.

Schoonmaken bij mij thuis

 

Een huis is opgebouwd uit verschillende soorten vertrekken. Zo beschikken de meeste woningen over een gang/hal, woonkamer, keuken, slaapkamers, werkkamer, badkamers, toiletten en een zolderkamer. Tevens kunnen er hobbykamers aanwezig zijn. Binnen deze ruimtes zijn er diverse zaken die gereinigd moeten worden. In de keuken moeten bijvoorbeeld de keukenkastjes schoongemaakt worden, de kookplaat of het aanrecht.

In de woonkamer zijn er diverse soorten meubilair die vrij gewaard moeten worden van stof. Ook de vloeren binnen een woning wil je weer zien sprankelen. En dit zijn zomaar enkele voorbeelden van wat een schoonmaakbedrijf voor je kan betekenen. Een schone leefomgeving doet je goed, en het is ook nog eens beter voor de gezondheid. Daarom schakel je een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam in.

Kantoor

 

Een kantoor bestaat uit nog meer verschillende soorten ruimtes dan een woning. Hier tref je bijvoorbeeld kantoren, vergaderruimtes, hallen, liften, sanitaire voorzieningen, trappenhuizen, keukens, zijvertrekken en nog veel meer aan. En deze moeten allen optimaal schoon worden gemaakt. De lift is hier een goed voorbeeld van: een plek waar mensen dagelijks met hun handen aan dezelfde knop zitten. Als dit niet goed schoongemaakt wordt, is dit een broedplek voor het verspreiden van bacteriën.

Een kantoor is een plek waar meerdere personen vele uren van hun dag werkend spenderen. De productiviteit gaat echter significant omlaag wanneer deze omgeving vies en smerig is. Iedereen wordt toch oncomfortabel als een werkomgeving rommelig is? Een schoonmaakbedrijf helpt je uit de brand. Al hun taken staan in het teken van het creëren van een schone werkomgeving voor jou en jouw medewerkers.

Aanvullende schoonmaakdiensten

 

Er zijn een aantal taken die bij het normale onderhoud behoren, maar er zijn ook aanvullende diensten waar je gebruik van kunt maken. Een goed voorbeeld hiervan is glazenwassen. Vaak worden de ramen binnen eens in de zoveel tijd meegenomen tijdens het onderhoud, maar de ramen buiten niet. Als je dit aangeeft, kan een schoonmaakbedrijf er voor zorgen dat dit voor je geregeld wordt.

Een ander goed voorbeeld van een aanvullende schoonmaakdienst is gevelreiniging. De gevel is het eerste wat mensen zien van zowel je woning als een kantoor, en je moet de gevel dan ook zien als een visitekaartje. Echter kan de gevel door de loop der jaren aangetast worden door aanslag. Gelukkig heeft een schoonmaakbedrijf diverse methodes in handen om deze gevel weer schoon te krijgen.

Schoonmaakbedrijf in Amsterdam gezocht? Wij kunnen je helpen

 

Je weet nu wat de kosten zijn van een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Wil je niet alleen verzekerd zijn van scherpe en eerlijke prijzen, maar ook van een hoge kwaliteit qua de geleverde diensten? Dan moet je bij dit schoonmaakbedrijf zijn. Het is niet voor niets dat wij een goede reputatie hebben opgebouwd onder onze klanten en dat zij ons ook vaak aanraden bij andere mensen. Dat is de kracht van kwaliteit voor een lage prijs.

Naast onze scherpe prijzen en fantastische resultaten waar onze klanten 100% tevreden over zijn, hebben we ook een streepje voor op de concurrentie dankzij onze vele jaren aan ervaring. Onze schoonmakers zijn echte vakmensen die allen al lang dit werk doen. Zij weten wat nodig is om een resultaat te creëren waar alle partijen volledig tevreden over zijn. Dit waarborgen wij dan ook door, van tijd tot tijd, kwaliteitscontroles uit te voeren.

Daarnaast zijn wij een bedrijf dat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Een goed voorbeeld hiervan is het feit dat we alleen de meest milieuvriendelijke middelen van dit moment gebruiken. Iedereen ondervindt op dit moment de gevolgen van klimaatverandering. Allen proberen we op zo veel mogelijk manieren te helpen. Ook wij leveren hier een bijdrage aan. En door ons in te huren, lever jij ook meteen een bijdrage aan een duurzamere wereld. Zo gaan we samen voor groen.

Ook al zijn we een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam, klanten vanuit het hele land maken gebruik van onze diensten. We zijn een landelijk opererend schoonmaakbedrijf, en staan dan ook voor iedereen klaar. Van particulieren tot aan ondernemers. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op onze site. Hier kun je een gratis offerte aanvragen, waarin je een duidelijk overzicht van de kosten krijgt.

Gemiddelde kosten van onze schoonmaakdiensten

 

Op zoek naar een indicator van wat een schoonmaakbedrijf je ongeveer zou kosten per uur? In de tabel hieronder vind je het antwoord op je vraag. Deze zijn indicators, de daadwerkelijke prijs kan hoger of lager uitvallen. Zoals je kunt zien, kost een eenmalige schoonmaak (periodiek of niet) je gemiddeld per uur meer dan vaker in de week periodiek laten schoonmaken.

Aantal maal per week Gemiddelde prijs per uur
Eenmalige schoonmaak € 15,- tot € 30,-
1 € 25,- tot € 30,-
2 € 20,- tot € 25,-
3 € 17,- tot € 20,-
4 € 15,- tot € 18,-

Meerdere factoren zijn van invloed op de uiteindelijke prijs per vierkante meter die je moet afrekenen. Ten eerste is er het grootte van het gehele oppervlak dat gereinigd moet worden in vierkante meters. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger de kosten. Daarnaast maakt het verschil voor de prijs of je jouw eigen woning of een kantoor grondig wil laten reinigen.

Een andere factor die een impact heeft op je uiteindelijke kosten zijn de soorten ruimtes die schoongemaakt moeten worden. Er zijn namelijk ruimtes die een stuk lastiger en tevens een stuk grondiger gereinigd moeten worden. De beste voorbeelden hiervan zijn sanitaire voorzieningen zoals toiletten of douches en de keuken. Vooral bij kantoren zijn dit met afstand de duurste ruimtes, met een gemiddelde prijs tussen de 10 en 20 eurocent per vierkante meter.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele soorten schoonmaakdiensten die een gespecialiseerd bedrijf voor je uit kan voeren. Ben je benieuwd of dit schoonmaakbedrijf uit Amsterdam ook iets voor jou kan betekenen? Via onze site kun je gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam?

 

In de tabel hieronder kun je meer lezen over de gemiddelde kosten die gepaard gaan met het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Amsterdam. Je kunt bedrijven inhuren om eenmalig schoon te maken, maar het is tevens mogelijk om meerdere keren per week schoon te laten maken. Hoe vaker per week je een schoonmaakbedrijf inschakelt, hoe meer korting per uur dit je gemiddeld oplevert.

Aantal maal per week Gemiddelde prijs per uur
Eenmalige schoonmaak € 15,- tot € 30,-
1 € 25,- tot € 30,-
2 € 20,- tot € 25,-
3 € 17,- tot € 20,-
4 € 15,- tot € 18,-

Er zijn meerdere factoren van invloed op de uiteindelijke prijs die je zult moeten afrekenen. Ten eerste is er het gebouw. Vaak kost bij iemand thuis schoonmaken net wat goedkoper dan op kantoor. Daarnaast is het soort ruimte van invloed op de prijs. Het schoonmaken van sanitair of de keuken van een kantoor kost meer dan een woonkamer of vergaderruimte. Tevens zal de omvang van het project, oftewel het aantal vierkante meter dat gereinigd moet worden, invloed hebben op de uiteindelijke prijs. Daarnaast heb je hierboven kunnen zien dat eenmalig of periodiek schoonmaken ook een prijsverschil oplevert.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl