Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Huis laten schoonmaken

Heb jij ook een hekel aan je huis schoonmaken? Als dit klopt dan is het verstandig om een professional in te schakelen voor de schoonmaak. Wij zijn al voor een lange tijd bekend met alles wat komt kijken bij het schoonmaken van een kantoorpand of woning. Dit is dan ook de reden dat wij jou hier vandaag wat meer over zullen laten zien, zo weet je wat je te wachten staat bij het uitbestede van de schoonmaak.

In tegenstelling tot wat mensen nog wel eens denken is het laten schoonmaken van een woning of bedrijfspand helemaal niet zo duur. Door de lage kosten is het een prima manier om tijd en moeite te besparen. De bedrijven zorgen er altijd voor dat de schoonmaak op een professionele manier zal geschieden, zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar. In dit artikel laten wij je alles zien wat je moet weten over het laten schoonmaken van jouw bedrijfspand of woning!

Het belang van een goede schoonmaak

Een schone woning is van essentieel belang omdat het een geschikte omgeving helpt creëren voor een comfortabel verblijf in het pand. Je moet er altijd voor zorgen dat alles in orde is bij jou in huis huis. Een goed schoonmaak is een van de belangrijkste klusjes voor het huishouden. Sommige mensen hebben een druk schema, hierdoor is het moeilijk voor hen om het huis schoon te maken. Dit dan ook de reden dat er de mogelijkheid bestaat om een schoonmaakdienst in te huren. Het zijn experts die thuis schoonmaakdiensten aanbieden. Je kunt een individuele schoonmaker of bedrijf inhuren dat deskundigen zal sturen om het werk voor je te doen.

Een van de voordelen van het inhuren van een huishoudelijke schoonmaakster is dat ze precies weten wat er nodig is om het pand geheel schoon te maken. Na een bezoek van een schoonmaakbedrijf zal jouw pand er echt sprankelend schoon bij liggen. Huishoudelijke schoonmakers zorgen er ook voor dat de schoonmaakklus snel wordt geklaard. Dit zorgt ervoor dat je een hele hoop tijd kunt besparen. De professionele schoonmakers hebben vaak beschikking over een groot scala aan schoonmaakmiddelen, vaak zijn deze midden professioneel van aard en kunnen deze niet zomaar door particulieren gekocht worden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat er tijdens de schoonmaak ook echt alles aan gedaan wordt om het pand schoon te krijgen. Bij een pand schoonmaken moet je niet alleen denken aan het afstoffen en aan het stofzuigen, maar ook het legen van de prullenbakken en het schoonmaken van de toiletten valt onder de werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf. Dit hoef je dus allemaal niet meer zelf te doen.

Kosten professioneel schoonmaakbedrijf

De kosten van het schoonmaken van een woning of bedrijfspand bedragen 25 tot 35 euro per uur per schoonmaker. Dit is inclusief de btw. Er kunnen meerdere schoonmakers tegelijk uw pand schoonmaken. Zeker bij grotere panden kan dit handig zijn.

tussen 24.00 en 06.00 geld een nachttarief. De schoonmaak zal dan iets duurder zijn. Het voordeel is wel dat u dan in de ochtend een schoon pand heeft en overdag geen schoonmakers rond hoeft laten lopen. Nachtschoonmaak wordt veel gekozen door grotere kantoren. Voor deze kantoren kan ook een weekend service aangeboden worden. Kantoren die 5 dagen per week open zijn en maar eenmaal per week de schoonmaakdienst afnemen zijn vaak met de weekend service geholpen. Moet een pand vaker dan 1x per week schoongemaakt worden dan is het verstandig om de avond service te nemen. Een vrijblijvende prijsopgave kan onderaan dit bericht aangevraagd worden.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Waar op letten bij het inschakelen van een schoonmaakbedrijf

Als je ervoor kiest om een schoonmaakbedrijf in te schakelen dan is het handig om rekening te houden met meerdere onderdelen. De zaken waar je op moet letten bij het inschakelen van een schoonmaakbedrijf zijn hieronder op een rijtje terug te vinden:

  • Prijs – Huishoudelijke schoonmakers rekenen een bepaald bedrag voor de diensten die zij aanbieden. Vergelijk de tarieven tussen de verschillende schoonmakers of schoonmaakdiensten. De meeste van hen rekenen op uur- of contractbasis. Neem de tijd om hun betalingsvoorwaarden te bekijken om te zien of ze gunstig voor jouw specifieke situatie zijn. Vergelijk de tarieven kies de dienst die het beste aansluit bij wat je zoekt.
  • Ervaring – Een ander punt om bij stil te staan is de ervaring van de huishoudelijke schoonmaakdienst die je wilt inhuren. Om het expertiseniveau van een bepaalde schoonmaker te achterhalen kun je kijken naar enkele taken die ze in het verleden hebben gedaan. De periode dat ze al actief zijn in de industrie geeft je ook een goed beeld over de ervaring van het bedrijf. Het inhuren van een ervaren schoonmaakster garandeert je van een uitstekende schoonmaak.
  • Taal – Veel schoonmaakbedrijven hebben personeel dat de nederlandse taal slecht beheerst. Deze taalbarriere kan hinderlijk zijn als het personeel uw instructies moet opvolgen. Wij werken daarom uitsluitend met schoonmakers die de nederlandse taal als moedertaal hebben.
  • Aanbevelingen – Je kunt ook een goede huishoudelijk schoonmaakbedrijf vinden door middel van aanbevelingen van anderen. Vrienden en andere mensen die de kans hebben gehad om ze in te huren zullen u doorverwijzen naar enkele van de beste partijen van de huidige markt. Stel ze kritische vragen om meer te weten te komen over de huishoudelijke schoonmakers. Na al deze vragen zal je zeker weten of je wel of niet met een bepaalde partij in zee wilt gaan.

Hoe kun je profiteren van een huishoudelijke schoonmaakdienst?

Er zitten verschillende voordelen aan het inschakelen van een professionele schoonmaakdienst. Hieronder hebben wij enkele belangrijke voordelen opgenomen die u zult ondervinden wanneer u kiest voor een dergelijke dienst:

  • Je zult meer vrije tijd hebben – Het valt niet te ontkennen dat het schoonmaken van jouw huis een behoorlijke hoeveelheid tijd in beslag neemt. Als je er rekening houdt met hoeveel kamers er zijn en hoeveel tijd er nodig is om op te ruimen, is het een taak die goed een hele dag in beslag kan nemen. Dit is tijd die veel mensen niet hebben, al helemaal niet voor de mensen die druk zijn met werk. Wanneer je kiest voor een schoonmaakbedrijf, zal je in staat zijn om deze tijd te gebruiken voor dingen die er echt toe doen. Met iemand anders die voor de schoonmaak op zich neemt, zal je wekelijks meerdere uren over houden.
  • Je weet zeker dat het schoon wordt – Hoewel je trots kunt zijn op jouw schoonmaak skills, is het onwaarschijnlijk dat je in staat zult zijn om dezelfde hoge kwaliteit te leveren als een professionele schoonmaakster. Ze hebben niet alleen de ervaring die nodig is om snel te werken, maar ze kennen ook echt alle ins en outs van het vak. De kans is groot dat je huis er schoner uitziet dan ooit tevoren.
  • Het is één ding minder om je zorgen over te maken – Als je een gezin hebt om voor te zorgen, heb je waarschijnlijk dagelijks een heleboel dingen om je zorgen over te maken. Dit betekent dat het schoonmaken slechts één ding is om over na te denken. Wanneer je een huishoudelijke schoonmaakster inhuurt, kun je je ontspannen met de gedachte dat iemand anders voor de schoonmaak zorgt. je hoeft zich geen zorgen te maken over de vraag of je wel de tijd kunt vinden om het huis schoon te maken, alles wordt voor je uit handen genomen.

Zelf doen of uitbesteden?

Voor sommigen van ons kan het schoonmaken een klusje zijn wat we doen uit noodzaak . Je ziet een vies hui en je vindt dat het tijd is om het snel schoon te maken, om vervolgens terug te gaan naar wat je daarvoor aan het doen was. Voor een schoonmaker is dit toch echt niet zo. Huishoudelijke schoonmakers weten hoe ze de efficiëntie kunnen maximaliseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Na jaren schoonmaken weten ze precies hoe en waar ze moeten schoonmaken. Dit omvat gebieden die de meeste mensen vaak over het hoofd zien. Dit betekent dan ook dat het inhuren van een huishoudelijke schoonmaakdienst vaak zal resulteren in een schonere woning dan wanneer we deze taak zelf zouden uitvoeren.

Daar komt bij dat wij lang niet alles weten over het verrichten van een goede schoonmaak. We weten wel wat voor soort middeltjes er handig zijn, echter hebben de meeste mensen geen idee wat het verschil is tussen verschillende soorten bleek of allesreiniger. De schoonmaker heeft dit probleem niet, het is immers zijn of haar taak om het huis op de juiste manier schoon te maken. Door te kiezen voor een professionele schoonmaker weet je zeker dat deze persoon de juiste middeltjes zal gebruiken om de klus te klaren, dit garandeert je van de meest optimale schoonmaak.

Kijk goed naar de schoonmaker die je inschakelt

Het schoonmaken van uw huis is een persoonlijke service – je laat per slot van rekening iemand binnen in je eigen huis. Je moet er dan ook zeker van zijn dat je een persoonlijke service krijgt. Als je jouw huishoudster niet persoonlijk ontmoet, kijk dan of je gedetailleerde instructies voor jouw schoonmaakster kunt achterlaten om ervoor te zorgen dat ze goed op de hoogte is van de manier waarop je in huis normaal gesproken alles schoonmaakt. Lees altijd goed de dienstenpagina van het bedrijf door om ervoor te zorgen dat de dienst aansluit bij wat je zoekt voor de schoonmaak.

Als het gaat om het inhuren van een huishoudelijke schoonmaakster is het belangrijk om een team van professionals te kiezen. Dit garandeert niet alleen dat je de service van hoge kwaliteit krijgt die jouw woning verdient, maar het zal je ook in staat stellen om meer zekerheid te krijgen over de schoonmaak zelf. Om meer te weten te komen over huishoudelijke schoonmaakdiensten ben je bij ons op de site aan het juiste adres. Wij laten je namelijk alles zien over het uitbesteden van de schoonmaak bij jou in huis of op kantoor.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl