Schoonmaak Gigant

Betaalbaar en betrouwbaar

Dieptereiniging

Bij dieptereiniging worden moeilijk bereikbare plekken van je sanitaire voorzieningen gereinigd. Dat is bijvoorbeeld de afvoer. Keukens, toiletten en badkamers zijn eens in de zo veel tijd toe aan een grondige schoonmaakbeurt. Dat leidt tot hygiënische omstandigheden en sanitaire voorzieningen die presentabel zijn. Daarnaast verhoogt het de levensduur van apparaten die onderdeel zijn van je huishouden. Bedrijven kiezen ook steeds vaker om hun voorzieningen grondig te laten reinigen.

Lang niet al het vuil is zichtbaar. Bovendien zit een groot gedeelte van het vuil op plekken die je niet kunt zien of niet kunt bereiken. Wat op het eerste gezicht een grondige schoonmaakbeurt lijkt, is dat dus lang niet altijd. Want bij een normale reiniging worden alleen de makkelijk bereikbare oppervlaktes schoongemaakt. En dat terwijl veel vuil juist in dieper gelegen delen te vinden zijn.

De afvoer van sanitaire voorzieningen

Een goed voorbeeld van een plaats waar je onzichtbaar vuil aantreft is de afvoer van sanitaire voorzieningen. Want uiteindelijk komt al het vuil hier langs. Dit is dus minstens zo vies als de zichtbare oppervlaktes van wastafels, toiletten en douches. Je kunt je dus voorstellen dat dit erg smerig wordt als je dit niet met enige regelmaat laat reinigen.

Vuil leidt tot onhygiënische omstandigheden. Zelfs wanneer je het helemaal niet ziet. Sterker nog, dat zijn vaak de meest gevaarlijke omstandigheden. Veel mensen onderschatten daarom het belang van het reinigen van de onderliggende gedeeltes van sanitaire voorzieningen die niet zichtbaar zijn. Vooral in keukens kan vuil een schadelijk effect hebben. Veel voedselvergiftigingen worden namelijk niet veroorzaakt door bacteriën die in een van de ingrediënten van een maaltijd zit. In plaats daarvan is vuil dat al lange tijd in de keuken overleeft de aanleiding.

Dieptereiniging verlengt de levensduur van sanitaire voorzieningen en voorkomt stank

Vuil is op veel manieren schadelijk. Mensen kunnen er wat van oplopen. Maar ook apparaten zijn onderhevig aan de effecten van smerigheid en bacteriën. Door goed voor je huishoudelijke voorzieningen te zorgen gaan ze langer mee. Dieptereiniging is daar uiteraard een uitstekend voorbeeld van. Want door je apparaten goed schoon te houden is de kans dat ze kapot gaan een stuk kleiner. Daardoor is het ook een investering die je later veel voordeel op kan leveren. Want sanitaire voorzieningen zijn duur. Je kunt er dus beter voor zorgen dat je er lang van kunt genieten.

Veel bedrijven en huishoudens hebben last van nare luchtjes die niet weg te krijgen zijn. Dat komt vooral omdat het van vuil afkomt dat niet makkelijk te bereiken is. Dat zit bijvoorbeeld in de afvoer. Een andere veelvoorkomende plek waar vuil zich ophoopt zijn randen die met kit zijn afgewerkt. Om de nare geur tegen te gaan zullen deze dus schoongemaakt moeten worden. En dat kan eigenlijk alleen met dieptereiniging.

Wij voorzien je graag van een vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur antwoord en gegarandeerd het voordeligst!

Het demonteren en vervangen van sanitaire voorzieningen

Dieptereiniging is een tijdrovend proces. Dat komt gedeeltelijk omdat gedeeltes van sanitaire voorzieningen uit elkaar gehaald moeten worden. Zoiets is onvermijdelijk, omdat juist de normaal gesproken onbereikbare plekken gereinigd dienen te worden. Afvoerputjes zullen bijvoorbeeld opengemaakt worden. Dat is noodzakelijk om de onderliggende afvoerbuizen te bereiken. Dat zijn namelijk plaatsen waar vuil zich in vrijwel alle gevallen ophoopt.

Iedereen kent de randen met kit wel die op den duur verslijten. Hetzelfde geldt eigenlijk voor kleine, rubberen ringen die lekkage moeten voorkomen. Die zitten meestal tussen twee onderdelen van een afvoersysteem. Het nadeel is dat, met name kit, erg rul is. Daardoor blijft vuil er makkelijk in vastzitten. Hierdoor zitten randen met kit vaak vol met viezigheid. Dat leidt tot onhygiënische omstandigheden. Want er komen bacteriën op af. Bovendien zal er een nare geur ontstaan. Bij een dieptereiniging moeten gedeeltes van je afvoer gedemonteerd worden. Hierbij zal de laag met kit in veel gevallen verloren gaan. Wij zullen deze weer herstellen. Zo heb je niet alleen een schone afvoer, maar ook een frisse en nieuwe kitlaag waar je weer een tijd mee vooruit kunt.

Dieptereiniging van keukens

Keukens kunnen uiteraard ook erg vies worden. Er wordt eten in verwerkt, en daar komt altijd ongedierte op af. Een gedeelte van dit voedsel komt in de afvoer terecht. Zelfs wanneer je erg je best doet om dit te voorkomen. Dieptereiniging van een keuken is daarom dus zeker geen overbodige luxe. De afvoer van een afwasmachine is berucht. Hier zit ongelooflijk veel vuil in. Dat zorgt direct voor onhygiënische omstandigheden. Want je rekent er juist op dat deze machine jouw vaat weer helemaal schoon maakt. In plaats daarvan kan er juist sprake van zijn dat er meer bacteriën in jouw glazen, bekers, borden en bestek komen. Een reiniging van de afvoer is dan eigenlijk de enige oplossing.

Voor elke schoonmaakklus de juiste specialist

Wij zijn een groot schoonmaakbedrijf en hebben erg veel gedreven schoonmakers in dienst. Mede daarom hebben wij voor elke klus de juiste specialist in huis. Want schoonmaakwerk vraagt om de juiste kennis. Als je voor onze diensten kiest, dan worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door een expert. Want een dieptereiniging is heel wat anders dan regulier schoonmaakwerk of het reinigen van een gevel. Bij kleinere bedrijven krijg je vaak te maken met één of een paar schoonmakers die alles zelf doen. Wij geloven in een aanpak waarbij specialisten zich alleen maar bezig houden met waar ze veel kennis van hebben en goed in zijn. Hierdoor weten wij altijd optimale resultaten neer te zetten.

Bedrijven hebben eigenlijk altijd een schoonmaakservice in dienst om hun panden schoon te houden. Voor alle schoonmaakdiensten zijn wij in te schakelen. Hierdoor heb je maar één contact nodig voor al je schoonmaakwerkzaamheden. Dat scheelt een hoop gedoe met de communicatie. Bovendien zijn wij door heel Nederland actief. Dit maakt het extra makkelijk om zaken met ons te doen voor bedrijven met meerdere vestigingen. Want wij kunnen overal in het land schoonmaker op afsturen. Hierdoor geldt wederom dat je één centraal aanspreekpunt hebt. Wij gaan er vanuit dat de meeste bedrijven in Nederland wel wat beters te doen hebben dan overleggen met schoonmaakbedrijven. Bij ons krijg je maar te maken met één contactpersoon die alles voor je regelt.

 

Particulieren kunnen eveneens een beroep op ons doen

Lang niet iedereen heeft tijd om zijn of haar eigen huis schoon te houden. Daarnaast zijn er een heel aantal schoonmaakwerkzaamheden die om specifieke kennis vragen. Daarom is het inschakelen van een professionele schoonmaakservice eigenlijk altijd een goed idee. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog heel wat mensen die gewoon niet zo veel zin hebben om hun eigen huis schoon te houden. Dat begrijpen zijn ook. Helemaal als je al een drukke week achter de rug hebt is het tijd om even te ontspannen. Een derde groep van onze particuliere klanten bestaat uit mensen die minder goed ter been zijn. Ook zij hebben de behoefte aan een schoonmaker die helpt bij de huishoudelijke taken.

Wij zijn een grootschalig schoonmaakbedrijf. Maar dat betekent niet dat we niet geloven in een persoonlijke aanpak. Het tegendeel is waar. Klanten zijn dan ook uitermate tevreden over onze betrokkenheid. Wij spreken bijvoorbeeld alles zorgvuldig met je door voor we aan de slag gaan. Daardoor weet je van tevoren al wat je van ons kunt verwachten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goede verstandhouding hebben met onze schoonmakers. Daarom zijn ze altijd aanspreekbaar en staan ze open voor vragen en opmerkingen. Dat is bij ons heel normaal en daarom onderdeel van de selectieprocedure voor personeel.

Schoonmaakster Joanne

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@schoonmaakgigant.nl