Schoonmaak concurrent

Betaalbaar en betrouwbaar

Brandschade schoonmaken

Wanneer er brand in uw woning of kantoor is geweest kunt u onze specialisten inschakelen om het pand schoon te maken en de brandgeur

Het is erg vervelend om een brand mee te maken bij u in de woning. Naast het feit dat een brand kan zorgen voor angstgevoelens is het ook nog eens zo dat de brand aanzienlijk veel schade en rotzooi kan veroorzaken. Het is dan ook verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen wanneer u te maken krijgt met schade wat ontstaat door brand. Door te kiezen voor ons weet u zeker dat u snel geholpen kunt worden, en dat voor een lage prijs.

Diverse werkzaamheden voor de schoonmaak

Als het aankomt op de schoonmaak na een brand dan zijn er verschillende taken die wij op ons kunnen nemen. Op de eerste plaats zorgen wij er natuurlijk voor dat alle kapotte spullen verwijderd zullen worden uit de woning Wij doen dit uiteraard alleen maar bij de spullen waarvan wij weten dat deze niet meer te redden zijn. Op de tweede plaats kunnen wij uw muren voorzien van een grondige schoonmaak. Indien nodig is het mogelijk om de bovenlaag van de muur te verwijderen. Op de derde plaats kunt u ons inschakelen van het afvoeren van de verbrande troep, hierdoor hoeft u hier niet meer zelf mee aan de haal.

Professioneel brandschade schoonmaken

Door te kiezen voor een professional schoonmaakbedrijf zoals ons zal u nooit meer zelf aan de slag moeten om het schoon te maken. U kunt bekomen van de schrik, wij zorgen ervoor dat uw woning weer zoals vanouds wordt. Hier op de site kunt u vrijwel alle mogelijke info vinden die maar van belang kan zijn bij het maken van uw keuze. Heeft u vragen of wilt u iets weten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Alle diensten:

Een schoonmaker inhuren is een van de prettigste luxes die er bestaat. Maak je nooit meer zorgen over de schoonmaak met onze schoonmaakservice.
Het vegen van uw schoorsteen door professionele schoorsteenvegers zorgt er voor dat deze niet verstopt komt te zitten. Het is aan te raden dit minimaal eens per jaar te doen.
Uiteraard zorgen onze schoonmakers er voor dat alles perfect schoon is. In tegenstelling tot andere schoonmaakbedrijven kunnen onze schoonmakers in overleg echter ook kleine reparaties uitvoeren.

Neem contact op

24/7 bereikbaar in heel Nederland

Olivierstraat 16
2021BL Haarlem
KVK: 74321286
BTW: NL859818275B01
Telefoonnummer: 06-40125121
E-mail: info@sloop-concurrent.nl